Studujeme a vybíráme 
Jí se prý nejvíc líbí tahle
https://www.thomann.de/cz/harley_benton_pj_4_sbk_deluxe_series.htm
A moc se jí nedivím... (Ostatně, některé holky v tomhle věku milují černou, sice jí osobně neznám, ale jestli je po tátovi... On rád temný metal
)
Aidamos tam recenzoval od tohoto typu pětku, a moc ji nepomluvil... Brum u PJ se občas vyskytuje, když tak až budu mít cestu kolem nich, tak vnitřní stínění elektroniky už jsem dělal...A musíme doufat, že čínští soudruzi tentokrát přivrtají kobylku tam, kam patří, aby se to neprojelo zpátky.
Snad to nebude průšvih, "nástroj se musí především kytaristovi líbit", jak praví klasik, klidně bych jim to i seřídil ale momentálně to tam mám fakt daleko... Tak snad to bude podobné jako u HB kytar, které chodí (i z mé vlastní zkušenosti) seřízené slušně... A když ne, tak snad táta jako bývalý pilot vrtulníku bude mít trochu technický fortel a já ho navedu.
A pokud by tam byl nějaký větší prů.. honice, tak Thomann (rovněž podle mé vlastní zkušenosti) řeší reklamace rychle a bez problému. A při té příležitosti jsem si tam našel taky favoritku, kdybych dostal roupy
Aidamos ji docela chválí...
"Levné kombíčko na doma" jsem jim naštěstí rozmluvil, zatím jsme se domluvili tak, že chvilku počkají, já si naježím basový Valeton dapper mini a jestli to nebude úplný drek, tak jim ho doporučím. Pokud to bude aspoň trochu dobré, tak na sluchátka to jede a podle mých zkušeností basa "zcivilizovaná" nějakým preampem se dá zapojit do téměř libovolné aktivní bedny, když přijde na věc. Akorát výkon je pak potřeba přizpůsobit požadavkům... No, snad nebude hned drtit nu-metal, abychom museli shánět kilowattový FRFR 
Warwick Streamer 5 NTI + Sadowsky SBN 40/ Jolana Superstar FL (aktiv SD PB)+ Thomastik JF344 + chorus Behr > TE Transit B > TE Elf > 1*10" box BC 10CLA64. Nestačí? Stačí...
Flatwound Club #4