spaceman8 napsal:Matej napsal: NoMeansNo, Fugazi a takový kapely. Vlastně třeba i Sabot. smile
mateji diky, vsechy ty kapely posloucham a vlastne je to narodil od nas jina liga, to sou ucitele, my stezi zaci. jinak sabotu je kde konec? byli usazeni v tabre, takze to bys mohl vedet. me teda oba dva desne bavili (mmchdm cela ta taborska scena jako c, deverova chyba, veena atd....)
...zrovna dnes jsem Chrise-basáka ze Sabot viděl a mluvil s ním. Známe se už nějakých 25 let,...i hudebně jsme ledacos podnikali. Oni se s Hillary-bubenicí rozešli už před několika lety. Nebyli partneři,...jen hudebně. Hillary je na holky a Chris na kluky,....ale oba jsou moc fajn. Hillary už jsem ale dlouho neviděl.
Chris měl pak nějaké problémy s chlastem,...byl i na léčení (ikdyž s Hillary nebyli partneři, vlastně žili společně na mlejně-tak asi taky pak ta "samota" atd.ho dost sebralo), ale už je z toho myslím venku. Akorát dost zestárl.
Jednu dobu, když jsme s Nine Six Nine zkoušeli na mlejně-na Cestě, tak jsem se s ním vídal hodně-chodil za náma na zkoušku atd. Asi moc nehraje,...říkal jsem mu, že by měl zas začít hrát,...on že nemá basu, já že mu jí půjčím.
Jinak kluky z C-éček a Deverovky znám samozřejmě už hezkou řádku let. Ale kluci už nehrajou-myslím nejenom kapely, ale i oni sami hraní pověsili na hřebík.
Což je škoda. Jinak co se tvojí kapely týče,...podle mě se podceňuješ.