Erža napsal:tak odhlasováno v práci, doma odhlasuju taky. Jeste premyslim, že odhlasuju z kompu kazdyho kolegy )
Díky Eri, jsi zlato:D. Já jsem to v práci dělal taky, 20 kolegů mi hlasovalo a potom mi volali z IT, že to mám marný, protože máme na ven jenom dvě IP adresy, takže se započítaly dva hlasy:D.
pipa napsal:taky jsem ti tam jlasnul, i když mi chvilku trvalo než jsem pochopil kde, nějak se mi to blbě zobrazovalo
A prosímtě, kde bereš ty názvy kapel? Labyrint, Generace, to jsou moravský tancovačkový kapely, připadám si tu jako u výlepovky někde za Kyjovem
Teda Labyrint už asi neexistuje dlouho, ale Generace, to je tady dlooouholetá legenda
Mohu vysvětlit poměrně jednoduše. Generaci jsme založili v roci 2001 s tím, že jsme netušili, že nějaká jiná existuje. Až postupem času jsme se dozvídali, kolik jich u nás je:).
Labyrint se může zdát poměrně novým, ale jako studiovou skupinu ho založil táta kolem roku 1978. Já jsem se ho rozhodl "vzkřísit" a teď se tomu všemu přpravuje web a podobný blbiny:). Jestli si někdo vzpomínáte třeba na Mikiho Volka a jeho Sladkou Máňu, tak tu nahrával právě zmíněný Labyrint. Ono toho bylo moc ale ještě to dávám dohromady, abych zjistil co všechno Labyrint natočil:).