1 Naposledy upravil: Karlos (08. 02. 2008 14.19:11)

Téma: Předkapela skupiny Wohnout - prosím dejte nám hlas

Ahoj všem,

mám na Vás velikou prosbu. Poměrně nově jsem založil z mé původní skupiny Generace projekt nazvaný Labyrint a v tuto chvíli soutěžíme s několika dalšími kapelami o účast jako předkapela na jarním turné skupiny Wohnout. O co Vás tedy chci požádat? Mrkněte na www.wohnout.cz a v pravo dole v anketě klikněte na červený název skupiny - Labyrint. Tím nám dáte hlas a velmi nám pomůžete:).

Díky moc všem hlasujícím!

Karlos

PS: Kdyby jste měli známé či kamarády, kteří by nás podpořili, prosím pošlete jim to. Adminům se omlouvám za "inzerci" big_smile

0 xLajků:

2

Re: Předkapela skupiny Wohnout - prosím dejte nám hlas

Zahlasoval jsem smile

Ty názvy ostatních kapel jsou teda výtečný... Ucpanej šnorchl, Skalená treska, Výkup jablek, Zajíc Company, Sníh na schodišti, Nuck Chorris Gang a Arciskačány... big_smile big_smile big_smile

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

3

Já jsem chvilku přemýšlel že zběhnu a zahlasuju pro Chucka Norrise protože ten název je výtečnej:o))

0 xLajků:

4

tak odhlasováno v práci, doma odhlasuju taky. Jeste premyslim, že odhlasuju z kompu kazdyho kolegy big_smile )

Tenson electro-acoustic bass B-SM, Marshall MB30
2.držitelka Plasťáka igráčkového
0 xLajků:

5

mikulik napsal:

Ty názvy ostatních kapel jsou teda výtečný... Ucpanej šnorchl, Skalená treska, Výkup jablek, Zajíc Company, Sníh na schodišti, Nuck Chorris Gang a Arciskačány... big_smile big_smile big_smile

Sníh na schodišti jsou naše "spřátelená" kapela...máme jejich ex-kytaristu smile

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

6

taky jsem ti tam jlasnul, i když mi chvilku trvalo než jsem pochopil kde, nějak se mi to blbě zobrazovalo smile

A prosímtě, kde bereš ty názvy kapel?  Labyrint, Generace, to jsou moravský tancovačkový kapely, připadám si tu jako u výlepovky někde za Kyjovem smile
Teda Labyrint už asi neexistuje dlouho, ale Generace, to je tady dlooouholetá legenda smile

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

7 Naposledy upravil: mikulik (07. 02. 2008 14.50:35)

Jo, taky mi ty názvy čpí lehce tancovačkovinou a 80. léty, kdy byly v módě tyhle neutrální, trochu mezinárodní a poměrně krátké názvy... Sifon, Argon, Saturn, Fata Morgana, Elegie...

Taky mi tak proběhlo, že název Generace Rock je jak z roku 1979 a ne 2008... to nemyslím samozřejmě, Karlosi, nijak zle...

0 xLajků:

8

Taťka měl kapelu Generation, která se v době květinové revoluce přejmenovala na New Generation, ovšem krátce po srpnu to museli počeštit na Novou Generaci, která se časem zkrátila zpět na Generaci. Na basu tam hrál brácha P.J.Ryby.

0 xLajků:

9

To je jako s Hladíkem: Special Blue Effect, Blue Effect, Modrý efekt, M. efekt a zase  Blue Effect smile

0 xLajků:

10

To je smutny. Ted dyz vod nich neco shanis na netu, to abys vyzkousel vsechny mena...

Basy: Aria STB (JB), Carvin XB75 custom, Hohner B2A
Komba: Carvin R600 , Marshall B25 MKII, Yamaha AA5
Ostatní: Line 6 Bass Pod XT Live, Ditto Stereo Looper (TC)
0 xLajků:

11

Úkol splněn smile

0 xLajků:

12 Naposledy upravil: SneG (07. 02. 2008 16.52:37)

Taky zahlasovano, jeste zejtra provedu to samy z prace. Ale koukam, ze bude treba sehnat aspon 400 dalsich hlasu

Schecter Hellraiser 5 ║ Squier by Fender MB-4
Hartke VX3500  ║ Warwick blue cab 15,
LINE 6 BASS POD XT PRO + IMG STAGE LINE STA-300 + Hocke BS 115
Pár levých rukou big_smile
0 xLajků:

13

hele to neni dobry aby byl ten link tady na foru a vsici na nej klikali.
ze zkusenosti vim ze kdyz se programuje poradna anketa (a kluci wohnoutacky to maj urcite poreseny) tak se i kontroluje z jakejch stranek byl ten klik uskutecnen. jestli z domovske nebo z jiny. a kdyz ta jina ma tech kliku za sebou podezrele moc tak se nezapocitavaj.
doporucuji tedy klikat jen pres wohnoutacky stranky, nektery hlasy by se nemuseli zapocitat.
ale je to jen teorie, buh vi jak to tam maj udelany. takhle to delam ja.

Kopie Peavey Fokus, snímače PJ Bartolini v dřevěných HB custom pouzdrech by Spider.
CORT SJB6FX FL link
BN112H - kombo mosfet 200W, 1x12" neodym + piezo link
0 xLajků:

14

Erža napsal:

tak odhlasováno v práci, doma odhlasuju taky. Jeste premyslim, že odhlasuju z kompu kazdyho kolegy  )

Díky Eri, jsi zlato:D. Já jsem to v práci dělal taky, 20 kolegů mi hlasovalo a potom mi volali z IT, že to mám marný, protože máme na ven jenom dvě IP adresy, takže se započítaly dva hlasy:D.

pipa napsal:

taky jsem ti tam jlasnul, i když mi chvilku trvalo než jsem pochopil kde, nějak se mi to blbě zobrazovalo

A prosímtě, kde bereš ty názvy kapel?  Labyrint, Generace, to jsou moravský tancovačkový kapely, připadám si tu jako u výlepovky někde za Kyjovem
Teda Labyrint už asi neexistuje dlouho, ale Generace, to je tady dlooouholetá legenda

Mohu vysvětlit poměrně jednoduše. Generaci jsme založili v roci 2001 s tím, že jsme netušili, že nějaká jiná existuje. Až postupem času jsme se dozvídali, kolik jich u nás je:).

Labyrint se může zdát poměrně novým, ale jako studiovou skupinu ho založil táta kolem roku 1978. Já jsem se ho rozhodl "vzkřísit" a teď se tomu všemu přpravuje web a podobný blbiny:). Jestli si někdo vzpomínáte třeba na Mikiho Volka a jeho Sladkou Máňu, tak tu nahrával právě zmíněný Labyrint. Ono toho bylo moc ale ještě to dávám dohromady, abych zjistil co všechno Labyrint natočil:).

0 xLajků:

15 Naposledy upravil: Karlos (08. 02. 2008 14.20:13)

mikulik napsal:

Taky mi tak proběhlo, že název Generace Rock je jak z roku 1979 a ne 2008... to nemyslím samozřejmě, Karlosi, nijak zle...

V pohodě, přesně to byl jeden z mnoha důvodů změny jména...

simon napsal:

hele to neni dobry aby byl ten link tady na foru a vsici na nej klikali.
ze zkusenosti vim ze kdyz se programuje poradna anketa (a kluci wohnoutacky to maj urcite poreseny) tak se i kontroluje z jakejch stranek byl ten klik uskutecnen. jestli z domovske nebo z jiny. a kdyz ta jina ma tech kliku za sebou podezrele moc tak se nezapocitavaj.
doporucuji tedy klikat jen pres wohnoutacky stranky, nektery hlasy by se nemuseli zapocitat.
ale je to jen teorie, buh vi jak to tam maj udelany. takhle to delam ja.

Díky za info simone, opravil jsem to aby tam ten odkaz nebyl, nevím do jaké míry to Sherwood media vzala vážně:D

0 xLajků:

16

Karlos napsal:

Labyrint se může zdát poměrně novým, ale jako studiovou skupinu ho založil táta kolem roku 1978. Já jsem se ho rozhodl "vzkřísit" a teď se tomu všemu přpravuje web a podobný blbiny:). Jestli si někdo vzpomínáte třeba na Mikiho Volka a jeho Sladkou Máňu, tak tu nahrával právě zmíněný Labyrint. Ono toho bylo moc ale ještě to dávám dohromady, abych zjistil co všechno Labyrint natočil:).

Tak jsem ten název přece jen dobově docela odhadl smile

0 xLajků:

17

mikulik napsal:

Nuck Chorris Gang

tohle jsou kamoši, takže raděj nebudu hlasovat pro nikoho wink

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

18

tak sem vám dal hlas, ale musím dát z jinýho kompu hlas i Annies trip, ti jsou z okolí od nás a hrají velmi dobře

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

19

Palec napsal:

tak sem vám dal hlas, ale musím dát z jinýho kompu hlas i Annies trip, ti jsou z okolí od nás a hrají velmi dobře

V pohodě, nikoho jsem nechtěl nutit, počítal jsem s tím, že by bylo divný, kdyby nidko odsud neměl kamarádu u někoho z "konkurentů":D.

Dokonce se divím, že nikdo přímo nehraje v některé ze zúčastněných kapel:)

0 xLajků:

20

Aby ste neskoncili jak Kerndlova;)....burn like a kerndle....

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

21

pošlete mi deset korun..moc mi tím pomůžete..nemám rád takováto somrování

baskytaristi jako ublížení neumětelové většinou bez špetky smyslu pro humor libujících si v kvalitních aparátech s vymydlenými strunami a nechutně barevnými nástroji
0 xLajků:

22

spider napsal:

Aby ste neskoncili jak Kerndlova;)....burn like a kerndle....

big_smile

chroustjazz napsal:

pošlete mi deset korun..moc mi tím pomůžete..nemám rád takováto somrování

Nikdo Tě nenutí takové příspěvky číst a už vůbec ne na ně reagovat. Žádám své přátele a kolegy muzikanty o pomoc, která je stojí pár minut jejich času. Nikoho tímto nenutím ani se nevnucuji. Zároveň tím upozorňuji na stránku, na které si člověk může poslechnout tvorbu současných mladých kapel, což může být pro někoho zajímavé. Nic víc, nic míň.

0 xLajků:

23

Karlos napsal:

Nikdo Tě nenutí takové příspěvky číst a už vůbec ne na ně reagovat

na to, abych se dozvěděl, o čem který příspěvek je, je nutné si jej nejprve přečíst
reagovat mohu na cokoli, nikdo mě nenutí..ani nebrání (pokud nepočítám tvou radu)
tož tak

baskytaristi jako ublížení neumětelové většinou bez špetky smyslu pro humor libujících si v kvalitních aparátech s vymydlenými strunami a nechutně barevnými nástroji
0 xLajků:

24

Nehádejte se nebo vás rozsadím!

0 xLajků:

25

Bacha chlapi! Von to mysli vazne! big_smile

Basy: Aria STB (JB), Carvin XB75 custom, Hohner B2A
Komba: Carvin R600 , Marshall B25 MKII, Yamaha AA5
Ostatní: Line 6 Bass Pod XT Live, Ditto Stereo Looper (TC)
0 xLajků:

26

Karlos napsal:

Já jsem chvilku přemýšlel že zběhnu a zahlasuju pro Chucka Norrise protože ten název je výtečnej:o))

ale hrajou peknou sracku! big_smile aspon me se to vubec na zivo nelibilo! smile

Jantar bass - jo zacatky smile, Ibanez SR300DX ve světě smile
Hartke HA3500 - Od Hartke už ani suché z nosa. Warwick WCA 411,  Ibanez ATK400 = minulost sad

MM Sterling (2007), Peavey Mark III Series 300 CHS Bass + Mesa Boogie 210 diesel + Tc flashback
Music Man Club #12
0 xLajků:

27

chroustjazz napsal:

na to, abych se dozvěděl, o čem který příspěvek je, je nutné si jej nejprve přečíst
reagovat mohu na cokoli, nikdo mě nenutí..ani nebrání (pokud nepočítám tvou radu)
tož tak

Tak už klid, nechci se s nikým hádat, a bohužel jsem dosti "výbušný" typ, takže se tímto omlouvám všem (především chroustjazz-ovi), koho můj příspěvek obtěžoval. V žádném případě jsem nechtěl nikoho popudit ani urazit. Tož tak doufám, že vše dobré:).

0 xLajků: