dobra priznavam se......stavim amicastra....tj. el. kytara tvar klas telecaster....akorat ze ma v těle vyfrezovanou mega diru na rezonator z dobra...kde je pod kobylkou piezo snimac a u krku jednoduchej singl jaky sou na telecastroj. takze s basou to nema nic spolecnyho. omlouvam se za to...ale proste takovy zapojeni moc obvykly neni takze moc lidi mi zatim neporadilo. na foru je vas docela dost, ktery o problematice snimani, elektroniky vedej hodne..tak to zkousim. treba nekdo poradi. a treba nekdo takovy zapojeni na baskytare bude delat.
problem je ze klas el.mag. snimac snima zvuk uplne jinak nez ten piezo. bavil sem se o tom vcera na huvelu s clovekem nekde z e severu vychodnich cech. mel tam takovej malej stanek, kde mel docela vtipne napsanej kontakt a takovy kecy ze se nekde potuluje po veletrhu a ze obacas se u svyho stanku zastavi a tak:-) +fotky prave piezo snimacu na akustikach, houslich a pod. co stavel a zapojoval. nakonec sem ho zastihl pokecal snim o tom ackoliv elektrice vubec nerozumim....ale borec vedel o cem je rec tak se snim nak dohodnu a snad mi poradi, popr mi ten equalizer postavi....ale zas chci aby to za neco stalo.....
Ibanez, Marshall, Cavon, SWR