1

Téma: LTD-ESP D5 NS - názor

Ahojte všichni basslidičky...
zajímalo by mě, jestli nemáte někdo zkušenosti s touhle basou....mám takový tušení, že je to asi docela hodně novej model...a za ty peníze mě strašně láká průchozí krk a ta jejich kobilka se strunama skrz tělo...pokud je to doopravdy ESP se všema jejich výhodama...za tyhle peníze....
http://www.musiccenter.cz/LTD-ESP-D5-NS-D-serie:24663

Dingwall Combustion 5 Candy apple / G&L L2000 / KEEN Fender Precision Bass 4.str fretless / tc electronic Staccato´51 / 2x EBS NEO112 / Behringer BX 1200 / Korg Pandora PX5D / Darkglass B3K / BBE Sonic Stomp
0 xLajků:

2

Re: LTD-ESP D5 NS - názor

teda spíš kobylka:D...stydim a stydim....

Dingwall Combustion 5 Candy apple / G&L L2000 / KEEN Fender Precision Bass 4.str fretless / tc electronic Staccato´51 / 2x EBS NEO112 / Behringer BX 1200 / Korg Pandora PX5D / Darkglass B3K / BBE Sonic Stomp
0 xLajků:

3

To Stejohn:   Nevypadá vůbec špatně a myslím, že bude i slušně hrát.....  wink

0 xLajků:

4

je to prsotě ESP vyrobený na východě dělá to dneska každá značka....a ve svý podstatě rozdíly jsou spíš značku od zančky někdy sou mezi orginálama větší rozdíly někdy opravdu minimální....

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

5 Naposledy upravil: m3 (10. 09. 2007 00.53:18)

ja myslikuju ze je to suprouckova basicka pro slunickovi baslidicky..

just bad joke..dont care...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

6

to Kubš: jasně...to je určitě pravda...co se ESP X LTD týče..tak z toho mála co se mi podařilo kde najít jsem došel k názoru, že ten šílenej cenovej rozdíl by měl být způsoben vážně tím, že se LTD nedělají v USA jako ESP, ale někde v Asii...co se materialů a zpracování týče...mělo by jít o hodně podobné kytary...i když si zase řikám...pokud by LTD byly co do kvality materiálů a zpracování stejné jako ESP...asi by to nedávalo smysl...kdo by potom dával dvakrát až třikrát víc za ESP když by mohl mít srovnatelnou basu za mnohem nižší cenu?....jen s tím rozdílem, že na hlavě je místo nápisu ESP nápis LTD:rolleyes:

0 xLajků:

7

To Matej: tak jsem rád, že má někdo co do vzhledu podobnej názor jako já...:-D:-D...chtělo by to pořádně si ji osahat...jenže bůh ví kdy bude jako taková někde na skladě...doufám, že se poštěstí a narazím na ni na HUVELU...i když tomu sám asi moc nevěřím...
To All: Nemáš nebo případně nemáte někdo nějaký zkušenosti přímo s LTD?...tipoval bych, že diskuze na tohle téma tu určo už někde je že?...

0 xLajků:

8

by ses divil kolik lítá značkystů s nástrojema s nápisem na hlavě "Big Značka" a hraje jim  to jak s zprdele ale pro ně to je prostě dobrej nástroj jen tou značkou

0 xLajků:

9

jasně jasně....určitě souhlas...o značce to určitě není...teda nemělo by být...na druhou stranu..prostě asi jsou lidi, kteří musí mít takovej ten pocit, že teda vážně hrají na ten origál mexickýho fendera...a ne nějakou asijskou kopii...my studentíci se prostě musíme spokojit s jinačí ligou....

0 xLajků:

10

Kubš napsal:

by ses divil kolik lítá značkystů s nástrojema s nápisem na hlavě "Big Značka" a hraje jim  to jak s zprdele ale pro ně to je prostě dobrej nástroj jen tou značkou

Přesně, já bych svýho Fendra nevyměnil za nic na světě big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

11

A co je to za drevo to Merbau? Zni to dost podezrele ... neco jako Agathis

0 xLajků:

12

a Aghatis je kurwa hluchota soudě podle toho co sem měl sad

0 xLajků:

13

Merbau - ideální na podlahy smile smile
http://www.efloor.cz/drevene-podlahy-merbau.htm

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

14

Kubš napsal:

lítá značkystů s nástrojema s nápisem na hlavě "Big Značka"

este ze nemam na base hlavu smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

15

no vidíš,snad první případ,kdy se to hodí,jinak nevim o žádným big_smile

0 xLajků:

16

...taky jsem si řikal co je to za dřevo...takže taková podlahářská basa........vidím že tu panuje boj headless X kalsika....nic proti pádlům ale jednoznačně se přikláním na stranu klasiky:-D

0 xLajků:

17

Stejohn napsal:

jasně jasně....určitě souhlas...o značce to určitě není...teda nemělo by být...na druhou stranu..prostě asi jsou lidi, kteří musí mít takovej ten pocit, že teda vážně hrají na ten origál mexickýho fendera...a ne nějakou asijskou kopii...my studentíci se prostě musíme spokojit s jinačí ligou....

jj je to tak smile já osobně zas tolik tu svojí originální JB mexickou deluxe bassu nevychvaluju, ale zas musím uznat že to je příjemnější zkušenost s fenderem MIM za tuhle cenovou hladinu, za tu dobu co si basy ošahávám je to asi třetí mexico který mě zaujalo a první který jsem si nechal.
Jinak můj Schecter je cratfed in south korea, a složenej v USA či co a je to moc příjemná basa, která z těch dvou je lepší to nevím, ale obě mi přídou daleko lepčejší než všechno co se tu dá na krámě kolem 20-25 schrastit a měl sem možnost vyzkoušet-někdy mi příde že ten mexicánec hraje o kousek líp než warwick co sem měl, ale je to všechno o osobní preferenci....ale jeslti se můžu přiznat tak když příde finanční potřeba tak fendříka pustím hned a bez okolků, s schecterem mám takovej trošku osobnější vztah.....no mám ho radši no big_smile

0 xLajků:

18

Kubsi: este stale ta ta Atlantida nepustila? lol

Xotic XJ-1T 5 string, Sivcak OSC5 Custom ; 5-string lefty JB (PKguitars)
Aguilar TH500, Aguilar 2xGS112
a pedááále
0 xLajků:

19

ale přešla přešla.....

0 xLajků:

20

ftip dne?

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

21

Otazka je ktoreho dne smile

Xotic XJ-1T 5 string, Sivcak OSC5 Custom ; 5-string lefty JB (PKguitars)
Aguilar TH500, Aguilar 2xGS112
a pedááále
0 xLajků:

22

dní následujících...už nic nehledám zjistil sem že než 1000efektů je lepší mít pořádný struny a tak každej měsíc nový big_smile

0 xLajků:

23 Naposledy upravil: Stejohn (18. 09. 2007 12.15:12)

...jenže nejdřív musí být na co ty struny natahovat:-D...a já vážně čím dál víc zjištuju, že s LTD má strašně málo lidí zkušenosti

0 xLajků: