Stejohn napsal:jasně jasně....určitě souhlas...o značce to určitě není...teda nemělo by být...na druhou stranu..prostě asi jsou lidi, kteří musí mít takovej ten pocit, že teda vážně hrají na ten origál mexickýho fendera...a ne nějakou asijskou kopii...my studentíci se prostě musíme spokojit s jinačí ligou....
jj je to tak
já osobně zas tolik tu svojí originální JB mexickou deluxe bassu nevychvaluju, ale zas musím uznat že to je příjemnější zkušenost s fenderem MIM za tuhle cenovou hladinu, za tu dobu co si basy ošahávám je to asi třetí mexico který mě zaujalo a první který jsem si nechal.
Jinak můj Schecter je cratfed in south korea, a složenej v USA či co a je to moc příjemná basa, která z těch dvou je lepší to nevím, ale obě mi přídou daleko lepčejší než všechno co se tu dá na krámě kolem 20-25 schrastit a měl sem možnost vyzkoušet-někdy mi příde že ten mexicánec hraje o kousek líp než warwick co sem měl, ale je to všechno o osobní preferenci....ale jeslti se můžu přiznat tak když příde finanční potřeba tak fendříka pustím hned a bez okolků, s schecterem mám takovej trošku osobnější vztah.....no mám ho radši no 
basy přicházejí a odcházejí

------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410