Hrb napsal:kdybys byl někde od Brna,tak bych si to i rád poslechl..:) No ja pres to SWR350 hraju necelej rok,vobcas se az divim kolik ruznejch barev zvuku z toho clovek dostane.. Nejvic mne teda sedi kdyz uberu stredy, ten zvuk z toho neleze tak agresivni. Jinak mám to doplněný comperssorem a musim říct že se to spolu pěkně doplňuje.
Jinak takovej technickej dotazek - když jsem poprve zkoušel bednu (WP 4*10) tak nevim proč,ale při učitým tónu mi škrčela horna - dělalo to tušim na C, na nic jinyho...ale dělalo to asi tak prvni tri hodiny hrani,pak se to vytratilo..nevite cim by to mohlo byt,ja tipuju hornu-precejen tedka kdyz hraju,tak ju mam vetsinou vyplou uplne,nebo na minimum - kdyz ji zapnu naplno,tak v ni podle mne az nezdrave sumi...
zdravim..bydlim jen kousek od Olomouce, můžeme se potkat a zesilovače porovnat. Mě samotného dost zajímá to SWR 350 s lampou v preampu. Klidne bych dojel s mým apcem. Jinak co se týka horny, tak ta opravdu šumí jak divá, ale ja to mam stejně stažené na minimum u obou beden..hraju teď spíš na bezpražec a tam si hledám rozumně vytažené středy.
Jo s tím "uspávacím" limiterem je to fakt, včera jsem to zkoušel a po vyřazení a rozumném nastavení master byl zvuk mnohem živější. Díky všem za postřeh :-)
SRW WP 1x15 bedna je super, z 4x10 nejsem moc odváznej..jak hlasitě a hutně má ta či ona bedna hrát je asi fakt věc názoru, no chtěl bych poprosit o radu, jaké "nakopávadlo" (kompresor, octaver se mi moc libí) zvuku zkusit pořídit k swr-ku WP 400 (viz třeba kolega pekelník), vůbec se v tom nevyznám. Jsem v tom úplnej tutan.
Ješttě k tomu porovnávání. Měli jsme 2 měsíce zpět na zkušebně (hraje nás víc kapel) přehlídku aparátů, Ampeg SVT3 Pro, GK 700RB kombo, můj opravenej Hartke HA 3500+4x10 a teď to nové SWR WP 400. Tak jsme to kolegou zkoušeli a prohazovali bedny se zesikama, německou corvetu warwicka s jazz bass a precisionem, no proste laborace a v ušich maglajz jak hrom. Každý aparát každé base něco dodal a něco na zvuku malinko zprznil..řekl bych že i to moje nové swr-ko časem pochopím a zamiluju si ho. ještě je to v záběhu.. :-)
Fretless 6 pasiv/Vlček, DR (Sunbeams, Lo Rider, Pure Blues), Aguilar Tone Hammer, Aguilar DB659, Warwick Jonas Hellborg 2x250W, Aguilar 2x DB112, kompresor-limiter/Smrčka