Téma: MIDI bass
Zkušenosti? Dojmy? Vlastníte to někdo? Viděli jste to? Pokud někdo neví, co to je, připojím odkaz na ukázku 11ti strunné MIDI bass.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » MIDI bass
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zkušenosti? Dojmy? Vlastníte to někdo? Viděli jste to? Pokud někdo neví, co to je, připojím odkaz na ukázku 11ti strunné MIDI bass.
Hele...Já koukal na toho Variaxe, ale to už můžu hrát na klávesy....Vë videu T.M. Stevense (Joe Cocker, Shockazooloo) hraje na midi basu a má na tom marimbu...je to pro mě na hraní, jako třeba multiefekt...užitná hodnota v běžném bandu = 0. Taky mam strach že se ztratí různorodý zvuky technik, což je pro mě pohroma
Jenich já si naopak myslím, že právě pro tebe jako sólistu používat multiefekty v rozumné míře je plus
Jenich já si naopak myslím, že právě pro tebe jako sólistu používat multiefekty v rozumné míře je plus
Já ale nemám ty zvuky moc rád...mám rád filter, ale tím to hasne..Brousím si zuby na nějáký sampler...Pak chci zkusit začít hrát sám...to bude tvrdej dopad
já to právě beru tak trochu jako podvůdek na hraní, sem viděl jednoho člověka tak rychle slapovat, až mi to přišlo nemožné... a můj dojem byl správný, měl jen na midi base nastaveno: Slap bass a hrál normálně prstama
Tak to jako né!!
Jenich: ten sampler bys hrál přes baskytaru a midipřevodník? To by mohlo být zajímavé
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » MIDI bass