1

Téma: MIDI bass

Zkušenosti? Dojmy? Vlastníte to někdo? Viděli jste to? Pokud někdo neví, co to je, připojím odkaz na ukázku 11ti strunné MIDI bass.

Jazz Bass kopie, 13" bedna, Bass L-amp zesák.
0 xLajků:

2 Naposledy upravil: Jenich (08. 01. 2006 22.31:36)

Re: MIDI bass

Hele...Já koukal na toho Variaxe, ale to už můžu hrát na klávesy....Vë videu T.M. Stevense (Joe Cocker, Shockazooloo) hraje na midi basu a má na tom marimbu...je to pro mě na hraní, jako třeba multiefekt...užitná hodnota v běžném bandu = 0. Taky mam strach že se ztratí různorodý zvuky technik, což je pro mě pohroma smile

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

3

Jenich já si naopak myslím, že právě pro tebe jako sólistu používat multiefekty v rozumné míře je plus

LEE HOOKER,  PEAVEY SPECTRUM ANALOG FILTER, EH MICROSYNTH, KORG X-911, FENDER MUSTANG FLOOR, MINIPOPS
0 xLajků:

4

salof napsal:

Jenich já si naopak myslím, že právě pro tebe jako sólistu používat multiefekty v rozumné míře je plus

Já ale nemám ty zvuky moc rád...mám rád filter, ale tím to hasne..Brousím si zuby na nějáký sampler...Pak chci zkusit začít hrát sám...to bude tvrdej dopad smile

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

5

já to právě beru tak trochu jako podvůdek na hraní, sem viděl jednoho člověka tak rychle slapovat, až mi to přišlo nemožné... a můj dojem byl správný, měl jen na midi base nastaveno: Slap bass a hrál normálně prstama big_smile
Tak to jako né!!

Jazz Bass kopie, 13" bedna, Bass L-amp zesák.
0 xLajků:

6

Cejtím to podobně.Co víc dodat.

0 xLajků:

7

Jenich: ten sampler bys hrál přes baskytaru a midipřevodník? To by mohlo být zajímavé

LEE HOOKER,  PEAVEY SPECTRUM ANALOG FILTER, EH MICROSYNTH, KORG X-911, FENDER MUSTANG FLOOR, MINIPOPS
0 xLajků: