Matej napsal:pista58 napsal:brrr aktivita, nechajte tu pasivnu krasavicu na pokoji
Tys nějakej předsudkovatej.Ty toho o aktivech asi moc nevíš viď?Jsou aktivy na prd, dobrý a špičkový.Já měl už bys hodně...aktívů i pasivů a vůbec to není tak...že aktiv neee.To jsou předsudky.Nic ve zlom.
na musicmana som hral, sterling aj stingray. hral som na spectora s tone pump preampom. na foderu zial nie, mal som cest zahrat si na basu s aguilar aktivitou, taktiez na basu s preampom od sadowskeho. bas s lacnou aktivitou som tiez nedrzal v rukach par, to len tak na okraj.
akurat sa pytam. aku sancu ma tato basa ze dostane tu poriadnu aktivitu, aspon niekde z urovne tebou spomenutych vyrobcov? (hlavne vdaka financnej otazke naouaj kvalitnej aktivity) zober si to z tejto stranky. stoji za to davat do dobreho pasivu lacnu alebo dobru aktivitu? podla mna nie, ked uz tak skutocne tu spickovu, no sme zase pri peniazoch. ak ten nastroj nehra, tak mu je akakolvek aktivita nanic.
s tym ze su sracky na oboch stranach vrelo suhlasim. preto bol aj ten smajl za mojim prispevkom o aktivite.
sekam dobrotu