Téma: aktivní elektrika Kent Armstrong
Máte někdo aktivní elektriku Kent Armstrong ? Jak se vám jeví.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » aktivní elektrika Kent Armstrong
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Máte někdo aktivní elektriku Kent Armstrong ? Jak se vám jeví.
Myslim, že třeba Matěj má, tak ti snad napíše.
Mám ji na jedný base asi půl roku, takže: je to levná a velice dobrá elektrika. Zvuk je čistý, jasný, respektuje charakter nástroje. Pokud jsem ji zkoušel na různých snímačích, i tam vcelku věrně zachovala jejich charakter. Ve studiu se chová ukázněně, nešumí, není tam žádný problém. Porovnávám ji s MM, Warwick (MEC), Seymour Duncan a Fodera. Z těchto je nejlevnější, ale zvukově na velmi dobré úrovni. Jediný zápor, který ovšem svou podstatou záporem není, je zbytečně velký zdvih na korekcích, tuším +-16dB. Za ty peníze supr.
no a kde se dá sehnat?
Mím ji na bezpražci asi dva roky a jsem s ní naprosto spokojený.
Kromě toho velkého zdvihu/útlumu na korekcích mě příjemně překvapil i malý odběr z baterky (asi 0.05 mA).
turza1(zavinac)stonline.sk, +0421315526746 ...to by mělo bejt přímo na něj, jinak s ním obchodujou kytaráři Kobrle a Stehno, Petr Jurkovič a určitě spousta dalších. Samostatně v obchodě jsem to nikde neviděl. Navíc pokud se případně necítíš na montáž, u Kobrleho je to za pár korun a dělá výborně.
Mím ji na bezpražci asi dva roky a jsem s ní naprosto spokojený.
Kromě toho velkého zdvihu/útlumu na korekcích mě příjemně překvapil i malý odběr z baterky (asi 0.05 mA).
teď jsem si po půl roce proměřil baterku, máš pravdu
já to myslím mám taky, a sem spokojenej:) ale těmhle věcem já moc nerozumím, ale myslím, že jo:)
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » aktivní elektrika Kent Armstrong