1

Téma: aktivní elektrika Kent Armstrong

Máte někdo aktivní elektriku Kent Armstrong ? Jak se vám jeví.

0 xLajků:

2

Re: aktivní elektrika Kent Armstrong

Myslim, že třeba Matěj má, tak ti snad napíše.

0 xLajků:

3 Naposledy upravil: šestka (05. 06. 2007 17.16:22)

Mám ji na jedný base asi půl roku, takže: je to levná a velice dobrá elektrika. Zvuk je čistý, jasný, respektuje charakter nástroje. Pokud jsem ji zkoušel na různých snímačích, i tam vcelku věrně zachovala jejich charakter. Ve studiu se chová ukázněně, nešumí, není tam žádný problém. Porovnávám ji s MM, Warwick (MEC), Seymour Duncan a Fodera. Z těchto je nejlevnější, ale zvukově na velmi dobré úrovni. Jediný zápor, který ovšem svou podstatou záporem není, je zbytečně velký zdvih na korekcích, tuším +-16dB. Za ty peníze supr.

0 xLajků:

4

no a kde se dá sehnat?

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

5

Mím ji na bezpražci asi dva roky a jsem s ní naprosto spokojený.
Kromě toho velkého zdvihu/útlumu na korekcích mě příjemně překvapil i malý odběr z baterky (asi 0.05 mA).

Čtyřky: Ibanez MC924DS Half & Half (1982) + kontrabasy: masiv 4/4 s bassreflexem! (~1890) a polomasiv Cremona 3/4 (~1985)
Pětky: MTD fretless 35" od Ondřeje Lišky (2004) a Lakland 55-02 Deluxe (2005)
EBS TD650, EBS NEO-212 + 1x 15" JBL E-140 a do hospody GK MB150E-III-112
Autorizovaný záruční a pozáruční servis Yamaha, Ampeg a Line 6
0 xLajků:

6

turza1(zavinac)stonline.sk, +0421315526746   ...to by mělo bejt přímo na něj, jinak s ním obchodujou kytaráři Kobrle a Stehno, Petr Jurkovič  a určitě spousta dalších. Samostatně v obchodě jsem to nikde neviděl. Navíc pokud se případně necítíš na montáž, u Kobrleho je to za pár korun a dělá výborně.

0 xLajků:

7

4ksch napsal:

Mím ji na bezpražci asi dva roky a jsem s ní naprosto spokojený.
Kromě toho velkého zdvihu/útlumu na korekcích mě příjemně překvapil i malý odběr z baterky (asi 0.05 mA).

teď jsem si po půl roce proměřil baterku, máš pravdu smile

0 xLajků:

8

já to myslím mám taky, a sem spokojenej:) ale těmhle věcem já moc nerozumím, ale myslím, že jo:)

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků: