Téma: Squier Standard Jazz Bass
Jaký máte názor na tuto basu, nebo jaký jiný nástroj by ste mi doporučili v této cenové kategorii. (?w?)
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Squier Standard Jazz Bass
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jaký máte názor na tuto basu, nebo jaký jiný nástroj by ste mi doporučili v této cenové kategorii. (?w?)
mam a je v poho za ty prachy ...........a jinak hodně lidí má cort a taky sou spokojení
já bych možná testnul něco jetýho nebo jestli chceš nový tak fokuse...fakt totiž je že u squieru zaplatíš i nějakou kačku navíc za to logo "By Fender"....ale je to na tobě i u squieru prej de vybrat dobrej kus..jenež kde v praze máš větší výběr squierů(no a jinde než v práglu tuplem ne...)
For kerosene: Mám dotaz, jaký máš typ komba Torque a jesti si s ním spokojen, uvažoval sem o jeho koupi.
Pepe, jestlis tu basu dostal k Vánocům, tak se nemusíš stydět to sem napsat Jinak jsou to většinou ne moc povedený nástroje, zvlášť za ty prachy. Ale dobrý kusy jsou!...
Mám Squir Jazz Bass Afinity prý jsou z olše, normální basa, blbé snímače, raději bych čekal a něco koupil za ty prachy na inzerát
hej ten torque ...mam nejakej hodne starej vubec nevypada jak ty nove.... a jako jsem s nim spokojenej. měl jsem i behringer a to byla proti tomu hruza
nevíš jestli má Torque nějaké internetové stránky? nebo jestli je prodávají na nějakém online shopu?
Tip: teď se dívám na www.guitarlife.cz a někdo tam prodává Fender jazzbass Mexiko za 6900,- Kč
taky sem to viděla ale zdá se mi to podezřelel levný to nebude nic dobrýho...
No ta cena je hodne podezrela, ale ja jsem od nich kupoval basu a nepripadaj mi jako podvodnici, za vyzkouseni by to stalo.
nejsou taky sem tam kupoval ale je to stáhnutí ceny asi o 12 tis oproti nový tam bude nějaká zrada
V každém případě to chce vyzkoušet a né to posílat na dobírku
No to urcite! Me pride ze to vozej pouzity z ameriky, tam jsou mexicky nastroje napriklad hodne levny. Ale nevim, tohle je fakt levny. Nekdo si to kupte a uvidime
no pánové oni to nemusej bejt jen použitý....občas tam maj 3 identicky kusy a sou psaný jako nový
Tezko rict... ta moje basa byla psana jako nova, ale uplne nova nebyla, mela stopy velmi kratkeho pouzivani. Ale ja byl s basou i cenou celkem spokojenej, proto jsem se ozyval. Ale pry byla dovezena z USA. Pak ta cena muze totiz vypadat jinak, nez tady. Ten jazz bass za 6,9 by byl super.
Mám doma Squier by Fender Standard Jazz Bass v záruce a chci ho reklamovat. Kromě toho, že se mu stále ohýbá krk a neladí je tu ještě jedna věc. Když je zapojenej do komba, tak hrozně bzučí (vrčí, syčí... já nevim jak to nazvat ), ale když se dotknu něčeho kovovýho (struny, ladící mechaniky, kobylka...), tak přestane. Asi je špatně uzemněná. Otázka zní: Dělají vám to Squiery taky, takže je to normální, nebo má ten můj kromě ohnutýho krku další vadu? Díky
není to normální vlastnost singlů?
Skver v naprosto pohode (cca pul roku)... Preclik affinity.
není to normální vlastnost singlů?
To já nevim. Ale ostatní basy, který jsem měla v ruce, to nedělaly.
Skver v naprosto pohode (cca pul roku)... Preclik affinity
To znamená, že ho máš uzemněnej?
Já jsem prostě asi narazila na blbej kus, tak chci vrátit peníze, tak hledám všechno, co bych mohla reklamovat...
No a dělá to i když jedou oba snímače naplno? A ostatní singlový basy to nedělaj, anebo to jen nedělaj v takový míře? ;-)
Co to je singl?
Mám doma Squier by Fender Standard Jazz Bass v záruce a chci ho reklamovat. Kromě toho, že se mu stále ohýbá krk a neladí je tu ještě jedna věc. Když je zapojenej do komba, tak hrozně bzučí (vrčí, syčí... já nevim jak to nazvat smile ), ale když se dotknu něčeho kovovýho (struny, ladící mechaniky, kobylka...), tak přestane. Asi je špatně uzemněná. Otázka zní: Dělají vám to Squiery taky, takže je to normální, nebo má ten můj kromě ohnutýho krku další vadu? Díky
Jak píše kolega Rutherfordium - singly tohle dělají, když vytáhneš obě hlasitosti (tedy propojíš snímače), tak by se to mělo minimálně zmírnit. Daliho preclík to dělat nebude, tam je ten jeden snímač rozpůlený a propojený jako dva snímače.
Slyšel jsem o basákovi, který si od kobylky vyvedl kabel, jeho odizolovaný konec si strčil do trenek, takže nemusel žádné kovové části přidržovat
To znamená, že ho máš uzemněnej?
Myslel jsem jak brum, tak hlavne krk...
Aha, takže to je teda asi normální. Tak nic no. Budu tam ten krk muset odnést pak asi znovu.
Každopádně díky za odpovědi.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » Squier Standard Jazz Bass