1

Téma: Squier Standard Jazz Bass

Jaký máte názor na tuto basu, nebo jaký jiný nástroj by ste mi doporučili v této cenové kategorii. (?w?)

Take this life - make it yours.
0 xLajků:

2

Re: Squier Standard Jazz Bass

mam a je v poho za ty prachy ...........a jinak hodně lidí má cort a taky sou spokojení

hh na neco hraju
0 xLajků:

3

já bych možná testnul něco jetýho nebo jestli chceš nový tak fokuse...fakt totiž je že u squieru zaplatíš i nějakou kačku navíc za to logo "By Fender"....ale je to na tobě i u squieru prej de vybrat dobrej kus..jenež kde v praze máš větší výběr squierů(no a jinde než v práglu tuplem ne...)

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

4

For kerosene: Mám dotaz, jaký máš typ komba Torque a jesti si s ním spokojen, uvažoval sem o jeho koupi.

0 xLajků:

5

Pepe, jestlis tu basu dostal k Vánocům, tak se nemusíš stydět to sem napsat smile Jinak jsou to většinou ne moc povedený nástroje, zvlášť za ty prachy. Ale dobrý kusy jsou!...

0 xLajků:

6

Mám Squir Jazz Bass Afinity prý jsou z olše, normální basa, blbé snímače, raději bych čekal a něco koupil za ty prachy na inzerát

LEE HOOKER,  PEAVEY SPECTRUM ANALOG FILTER, EH MICROSYNTH, KORG X-911, FENDER MUSTANG FLOOR, MINIPOPS
0 xLajků:

7

hej ten torque ...mam nejakej hodne starej smile vubec nevypada jak ty nove.... a jako jsem s nim spokojenej. měl jsem i behringer a to byla proti tomu hruza

hh na neco hraju
0 xLajků:

8

nevíš jestli má Torque nějaké internetové stránky? nebo jestli je prodávají na nějakém online shopu?

0 xLajků:

9

Tip: teď se dívám na www.guitarlife.cz a někdo tam prodává Fender jazzbass Mexiko za 6900,- Kč

LEE HOOKER,  PEAVEY SPECTRUM ANALOG FILTER, EH MICROSYNTH, KORG X-911, FENDER MUSTANG FLOOR, MINIPOPS
0 xLajků:

10

taky sem to viděla ale zdá se mi to podezřelel levný to nebude nic dobrýho...

0 xLajků:

11

No ta cena je hodne podezrela, ale ja jsem od nich kupoval basu a nepripadaj mi jako podvodnici, za vyzkouseni by to stalo.

0 xLajků:

12

nejsou  taky sem tam kupoval ale  je to stáhnutí ceny asi o 12 tis oproti nový tam bude nějaká zrada

0 xLajků:

13

V každém případě to chce vyzkoušet a né to posílat na dobírku

0 xLajků:

14

No to urcite! Me pride ze to vozej pouzity z ameriky, tam jsou mexicky nastroje napriklad hodne levny. Ale nevim, tohle je fakt levny. Nekdo si to kupte a uvidime  smile

0 xLajků:

15

no pánové oni to nemusej bejt jen použitý....občas tam maj 3 identicky kusy a sou psaný jako nový

0 xLajků:

16

Tezko rict... ta moje basa byla psana jako nova, ale uplne nova nebyla, mela stopy velmi kratkeho pouzivani. Ale ja byl s basou i cenou celkem spokojenej, proto jsem se ozyval. Ale pry byla dovezena z USA. Pak ta cena muze totiz vypadat jinak, nez tady. sad Ten jazz bass za 6,9 by byl super.

0 xLajků:

17

Mám doma Squier by Fender Standard Jazz Bass v záruce a chci ho reklamovat. Kromě toho, že se mu stále ohýbá krk a neladí je tu ještě jedna věc. Když je zapojenej do komba, tak hrozně bzučí (vrčí, syčí... já nevim jak to nazvat smile ), ale když se dotknu něčeho kovovýho (struny, ladící mechaniky, kobylka...), tak přestane. Asi je špatně uzemněná. Otázka zní: Dělají vám to Squiery taky, takže je to normální, nebo má ten můj kromě ohnutýho krku další vadu? Díky

Fender Jazz Bass Special MIJ mid 80's - SD Bassline SPB-2, STK-J2b
0 xLajků:

18

není to normální vlastnost singlů?

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

19

Skver v naprosto pohode (cca pul roku)... Preclik affinity.

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

20

kurcatovium napsal:

není to normální vlastnost singlů?

To já nevim. Ale ostatní basy, který jsem měla v ruce, to nedělaly.

d.a.l.i napsal:

Skver v naprosto pohode (cca pul roku)... Preclik affinity

To znamená, že ho máš uzemněnej?

Já jsem prostě asi narazila na blbej kus, tak chci vrátit peníze, tak hledám všechno, co bych mohla reklamovat...

0 xLajků:

21

No a dělá to i když jedou oba snímače naplno? A ostatní singlový basy to nedělaj, anebo to jen nedělaj v takový míře? ;-)

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

22

Co to je singl?

0 xLajků:

23

way napsal:

Mám doma Squier by Fender Standard Jazz Bass v záruce a chci ho reklamovat. Kromě toho, že se mu stále ohýbá krk a neladí je tu ještě jedna věc. Když je zapojenej do komba, tak hrozně bzučí (vrčí, syčí... já nevim jak to nazvat smile ), ale když se dotknu něčeho kovovýho (struny, ladící mechaniky, kobylka...), tak přestane. Asi je špatně uzemněná. Otázka zní: Dělají vám to Squiery taky, takže je to normální, nebo má ten můj kromě ohnutýho krku další vadu? Díky

Jak píše kolega Rutherfordium - singly tohle dělají, když vytáhneš obě hlasitosti (tedy propojíš snímače), tak by se to mělo minimálně zmírnit. Daliho preclík to dělat nebude, tam je ten jeden snímač rozpůlený a propojený jako dva snímače.
Slyšel jsem o basákovi, který si od kobylky vyvedl kabel, jeho odizolovaný konec si strčil do trenek, takže nemusel žádné kovové části přidržovat smile

A=A
0 xLajků:

24

way napsal:

To znamená, že ho máš uzemněnej?

Myslel jsem jak brum, tak hlavne krk...

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

25

Aha, takže to je teda asi normální. Tak nic no. Budu tam ten krk muset odnést pak asi znovu.

Každopádně díky za odpovědi.

0 xLajků: