Téma: Sériová čísla uFenderů
Co se dá podle sériového čísla zjistit? Pokoušel jsem se to najít na netu, ale zatím nic.
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Sériová čísla uFenderů
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Co se dá podle sériového čísla zjistit? Pokoušel jsem se to najít na netu, ale zatím nic.
Rok výroby, někdy i konkrétní místo... viz tady: http://www.fender.com/support/dating/fe … dating.php
Jojo, už jsem to obhlídl...včera jsem byl znovu v obchodě, zkoušel jsem 3 precisiony (a 2 JB) no a taky jsem si opsal ty čísla...všechno je to zhruba ve stejné ceně.
Ty preci jsou všechny USA, jeden je ten aktivní Elite, r.v.83, pak je tam jeden klasický, r.v. 98, v pěkném stavu, za stejnou cenu a třetí je z roku 93-94, má dva snímače, stojí o 1500 víc a moc mě nepřesvědčil...
Taky jsem zkoušel JB, jeden USA, hrál pěkně, taky kolem 25t, ale nemá originál tělo a druhý Japan Ventures, minule se mi líbil a teď ne, nevím proč...
No a taky jsem testnul toho Shectera co má Kubš, mají tam nového kolem cca 18t a hraje fakt dobře...
Zatím mě ale nejvíc láká ten aktivní Preci.
Já bych taky šel do Elite, přece jen to není zrovna úplná tuctovka... a jestli hraje, tak není co řešit
tady je slusnej popis tech cisel, ale stejne tam asi neni vse
http://www.provide.net/~cfh/fender.html#serial
taky už jsem se zajímal (viz thread MTD - Hořovice)
Pipo Pipo. co Elite??
Jedním slovem? Paráda...
Jenom jsem se natrápil při hledání správného imbusu, nakonec tam sedí 1/8 palce, což je menží než jsem čekal. Seřídil jsem si luxusní dohmat, pohodička. No a co jinak k tomu říct...k tomu není co říct. Hraje to tak jak to hraje. Mě to úplně uneslo, zdá se mi že celou tu dobu co jsem pořád měnil basy a dumal nad zvukem jsem jen plýtval časem.
No tak to moc rád slyšim a gratuluju! A doufám, že tu brzy přibude topic plnej Elitních fotek
Jenom jsem se natrápil při hledání správného imbusu, nakonec tam sedí 1/8 palce
To jsou ty americký debilní míry... s podobnou vyfikundací zápolil náš kytarista, když mu vypadl šroubeček z kobylky. Normálně by tam šoupl nějakej obyč šroub, ale bohužel - potřeboval spešl závit, kterej se prostě v Česku nedělá. Takže si kvůli jednomu šroubku musel objednat v USA celou sadu, což ho vyšlo na pěknej ranec
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » Sériová čísla uFenderů