1

Téma: Sériová čísla uFenderů

Co  se dá podle sériového čísla zjistit? Pokoušel jsem se to najít na netu, ale zatím nic.

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

2

Re: Sériová čísla uFenderů

Rok výroby, někdy i konkrétní místo... viz tady: http://www.fender.com/support/dating/fe … dating.php

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

3

Jojo, už jsem to obhlídl...včera jsem byl znovu v obchodě, zkoušel jsem 3 precisiony (a 2 JB) no a taky jsem si opsal ty čísla...všechno je to zhruba ve stejné ceně.
Ty preci jsou všechny USA, jeden je ten aktivní Elite, r.v.83, pak je tam jeden klasický, r.v. 98, v pěkném stavu, za stejnou cenu a třetí je z roku 93-94, má dva snímače, stojí o 1500 víc a moc mě nepřesvědčil...
Taky jsem zkoušel JB, jeden USA, hrál pěkně, taky kolem 25t, ale nemá originál tělo a druhý Japan Ventures, minule se mi líbil a teď ne, nevím proč...
No a taky jsem testnul toho Shectera co má Kubš, mají tam nového kolem cca 18t a hraje fakt dobře...
Zatím mě ale nejvíc láká ten aktivní Preci.

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

4

Já bych taky šel do Elite, přece jen to není zrovna úplná tuctovka... a jestli hraje, tak není co řešit smile

0 xLajků:

5

tady je slusnej popis tech cisel, ale stejne tam asi neni vse
http://www.provide.net/~cfh/fender.html#serial

Fender Precision Bass 1975, SOUNDCITY 200+, AmpegSVT412, CryBaby105Q
oblibene fraze: olse, javor, jasan, japan, nikl, ferrit, ECC832, ECC83, ECC82, ECC81, KT88, EL34
0 xLajků:

6

Pipo Pipo. co Elite??

0 xLajků:

7

taky už jsem se zajímal (viz thread MTD - Hořovice) big_smile big_smile big_smile

0 xLajků:

8

davidak napsal:

Pipo Pipo. co Elite??

Jedním slovem? Paráda...

Jenom jsem se natrápil při hledání správného imbusu, nakonec tam sedí 1/8 palce, což je menží než jsem čekal. Seřídil jsem si luxusní dohmat, pohodička. No a co jinak k tomu říct...k tomu není co říct. Hraje to tak jak to hraje. Mě to úplně uneslo, zdá se mi že celou tu dobu co jsem pořád měnil basy a dumal nad zvukem jsem jen plýtval časem.

Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

9

No tak to moc rád slyšim a gratuluju! A doufám, že tu brzy přibude topic plnej Elitních fotek smile

0 xLajků:

10

pipa napsal:

Jenom jsem se natrápil při hledání správného imbusu, nakonec tam sedí 1/8 palce

To jsou ty americký debilní míry... s podobnou vyfikundací zápolil náš kytarista, když mu vypadl šroubeček z kobylky. Normálně by tam šoupl nějakej obyč šroub, ale bohužel - potřeboval spešl závit, kterej se prostě v Česku nedělá. Takže si kvůli jednomu šroubku musel objednat v USA celou sadu, což ho vyšlo na pěknej ranec big_smile big_smile big_smile

0 xLajků: