Hastur napsal:Preamp predpokladam Hockeho klasiku, tzn. pasivni tripasmo. Jde to nakroutit, aby zesik kreslil resp. jako trida A, jak moc to kresli? Jak moc je hlasitej? Slo by 10W pouzit i na domaci hrani nebo to je furt hodne hlasity? No a jinak nejaky zajimavosti a vychytavky?
Ano, je to klasika pasivní EQ (proto jsem také Hockeho chtěl). Zesík kreslí až po vytáhnutí gainu a volume a když do toho hrábneš. To já vyhledávat nebudu, ale fakt rozumím kombinaci nakouřená lampa a precl
Co se týče hlasitosti, tak zatím samozřejmě v domácích podmínkách - 10W naprosto pohodová ideální hlasitost. Při přepnutí na 30W to je hodně velký kravál, při kterém se to tu už třepe. Moje využití nebude do žádného velkého tělesa, resp. velkého třeba jo (kytary, flétn,y housle, mandolína, ukulele, buzuki, zpěváci...), ale bez bubeníka. Doteď jsem tam používal BN110 (10", 100W), takže o hlasitost fakt strach nemám
Ze zajímavostí celkem již nic, je to vlastně klasika jako ostatní Hocke BT lampy, jen vzadu to přepínání pentoda/trioda.
Jinak prostě ta lampa, to je TEN zvuk, nemůžu si pomoct. Jednou to tu Aidamos popsal jakože je zvuk najednou ve 3D. Ale to asi nemusím moc popisovat, lampy všichni známe. Nevýhoda - je tam všechno slyšet, jak hraješ blbě
Dali, to tvoje je to Blues 18? To je kytarový, že? Nemá to jiný ovládání, ekvalizér? Hocke ho teď nemám na stránkách, tak nevím, možná si to pletu s tím Club30.