Téma: KoRn opět míří do Prahy
Tentokrát jako předkapela Ozzyho společně s Black Label Society. 26.6.2007 v Sazka aréně. Tak kdo tam půjdete?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Koncerty a jiné akce » KoRn opět míří do Prahy
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tentokrát jako předkapela Ozzyho společně s Black Label Society. 26.6.2007 v Sazka aréně. Tak kdo tam půjdete?
Jirka Korn??? Hustýý!
Čtvrtky :::: Osminky :::: Přehmatávání o půltón vedle :::: Opírání palce levačky o horní hranu hmatníku :::: Nedomačkávání strun :::: Výpadky v tempu :::: Drnčení strun o pražce :::: Cvakání strun o snímače :::: Přeznívání prázdných strun
Jelito und pozér
bože
Proti takovému oslovení samozřejmě taky nic nenamítám
Když jsem loni řekl tátovi že jdu na koncert Korn, ptal se mě jakto že ještě ten debil v sukni hraje s nějakou kapelou:)A věru....moc se s tou sukní ani nesekl:)
Ale jinak...to co přijede teď, to už nebudou Korn. Bez Heada jsem to ještě zkousl, ale teď i bez Davida??? to už vážně nevím proč se jmenujou Korn....
Bez Heada jsem to ještě zkousl, ale teď i bez Davida??? To už vážně nevím proč se jmenujou Korn....
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
nno nevím jeslti je to kůli prachům-to bys mohl říct o každým kdo dneska jezdí tour s obměněnou kapelou....takový Deep PUrple to sou v tom případě uplný zlatokopvé....krom toho bude s nima bubnovat Tery Borzio nebo jak se menuje což je dost dobrá náhrada asi stejně dost dobrá jako když s nima tenkrát bicmanoval Mike Bordin
Změny nezměny, Deep Purple teď hrají úplně sqěle...skalní fanoušci samozřejmě berou jen klasický desky, ale mi se jejich desky z poslední doby mooc líbí
pipa: souhlas!
Desky jsou ještě docela dobrý, ale naživo je to teda už velká slabota...
Když jsem loni řekl tátovi že jdu na koncert Korn, ptal se mě jakto že ještě ten debil v sukni hraje s nějakou kapelou:)A věru....moc se s tou sukní ani nesekl:)
Ale jinak...to co přijede teď, to už nebudou Korn. Bez Heada jsem to ještě zkousl, ale teď i bez Davida??? to už vážně nevím proč se jmenujou Korn....
Bacha David Silveria neodešel, pouze si vzal "dovolenou" a ve studiu ho zaskočí....už nevím kdo ale David je stále platným členem!
Jistě..ale když si nějakou kapelu zamiluješ, chceš vidět původní členy, ne najaté hudebníky. Prostě pro mě to nejsou Korn, at jsou ti najatí hudebníci sebelepší. Jo, Bordin s něma bubnoval, ale tem mi seděl především do mých milovanych FNM kde hrál po celou dobu jejich existence. Ale mimochodem....v naší malé zemičce taky ted běží jedna kauzička. Takový Michal Kocáb a M. Pavlíček by mohli vyprávět:)
nno nevím jeslti je to kůli prachům-to bys mohl říct o každým kdo dneska jezdí tour s obměněnou kapelou....takový Deep PUrple
to sou v tom případě uplný zlatokopvé....krom toho bude s nima bubnovat Tery Borzio nebo jak se menuje což je dost dobrá náhrada asi stejně dost dobrá jako když s nima tenkrát bicmanoval Mike Bordin
Jo, já vím. taky jsem to četl. Ale stejně mě to s*re protože sledovat Davida při hraní je docela zážitek.
Marek.Zavodsky napsal:Když jsem loni řekl tátovi že jdu na koncert Korn, ptal se mě jakto že ještě ten debil v sukni hraje s nějakou kapelou:)A věru....moc se s tou sukní ani nesekl:)
Ale jinak...to co přijede teď, to už nebudou Korn. Bez Heada jsem to ještě zkousl, ale teď i bez Davida??? to už vážně nevím proč se jmenujou Korn....Bacha David Silveria neodešel, pouze si vzal "dovolenou" a ve studiu ho zaskočí....už nevím kdo ale David je stále platným členem!
Jo, já vím. taky jsem to četl. Ale stejně mě to s*re protože sledovat Davida při hraní je docela zážitek.
Gin napsal:Marek.Zavodsky napsal:Když jsem loni řekl tátovi že jdu na koncert Korn, ptal se mě jakto že ještě ten debil v sukni hraje s nějakou kapelou:)A věru....moc se s tou sukní ani nesekl:)
Ale jinak...to co přijede teď, to už nebudou Korn. Bez Heada jsem to ještě zkousl, ale teď i bez Davida??? to už vážně nevím proč se jmenujou Korn....Bacha David Silveria neodešel, pouze si vzal "dovolenou" a ve studiu ho zaskočí....už nevím kdo ale David je stále platným členem!
To souhlasí, ale neboj on přijede. Ta náhrada je jen do studia
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Koncerty a jiné akce » KoRn opět míří do Prahy