1

Téma: KoRn opět míří do Prahy

Tentokrát jako předkapela Ozzyho společně s Black Label Society. 26.6.2007 v Sazka aréně. Tak kdo tam půjdete?

Hardcore Jihlava represent
0 xLajků:

2

Re: KoRn opět míří do Prahy

Jirka Korn??? Hustýý!

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

3

mikulik napsal:

Čtvrtky  :::: Osminky :::: Přehmatávání o půltón vedle :::: Opírání palce levačky  o horní hranu hmatníku :::: Nedomačkávání strun :::: Výpadky v tempu :::: Drnčení strun o pražce :::: Cvakání strun o snímače :::: Přeznívání prázdných strun
    Jelito und pozér

bože big_smile

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

4

Proti takovému oslovení samozřejmě taky nic nenamítám big_smile

0 xLajků:

5

Když jsem loni řekl tátovi že jdu na koncert Korn, ptal se mě jakto že ještě ten debil v sukni hraje s nějakou kapelou:)A věru....moc se s tou sukní ani nesekl:)
Ale jinak...to co přijede teď, to už nebudou Korn. Bez Heada jsem to ještě zkousl, ale teď i bez Davida??? to už vážně nevím proč se jmenujou Korn....

Musicman Stingray5
Ampeg SVT 3 Pro + Ampeg SVT 610 HLF
Roland Bass Cube 100 W
0 xLajků:

6

Marek.Zavodsky napsal:

Bez Heada jsem to ještě zkousl, ale teď i bez Davida??? To už vážně nevím proč se jmenujou Korn....

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

0 xLajků:

7

nno nevím jeslti je to kůli prachům-to bys mohl říct o každým kdo dneska jezdí tour s obměněnou kapelou....takový Deep PUrple big_smile to sou v tom případě uplný zlatokopvé....krom toho bude s nima bubnovat Tery Borzio nebo jak se menuje což je dost dobrá náhrada asi stejně dost dobrá jako když s nima tenkrát bicmanoval Mike Bordin

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

8

Změny nezměny, Deep Purple teď hrají úplně sqěle...skalní fanoušci samozřejmě berou jen klasický desky, ale mi se jejich desky z poslední doby mooc líbí

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

9

pipa: souhlas!

A thousand nights, I've spent alone,
Solitaire to the bone,
But I don't mind, I'm my own best friend,
From the beginning to the end,
My life, my heart, black night, dark star, Capricorn
0 xLajků:

10

Desky jsou ještě docela dobrý, ale naživo je to teda už velká slabota... sad

0 xLajků:

11

Marek.Zavodsky napsal:

Když jsem loni řekl tátovi že jdu na koncert Korn, ptal se mě jakto že ještě ten debil v sukni hraje s nějakou kapelou:)A věru....moc se s tou sukní ani nesekl:)
Ale jinak...to co přijede teď, to už nebudou Korn. Bez Heada jsem to ještě zkousl, ale teď i bez Davida??? to už vážně nevím proč se jmenujou Korn....

Bacha David Silveria neodešel, pouze si vzal "dovolenou" a ve studiu ho zaskočí....už nevím kdo ale David je stále platným členem!

0 xLajků:

12

Jistě..ale když si nějakou kapelu zamiluješ, chceš vidět původní členy, ne najaté hudebníky. Prostě pro mě to nejsou Korn, at jsou ti najatí hudebníci sebelepší. Jo, Bordin s něma bubnoval, ale tem mi seděl především do mých milovanych FNM kde hrál po celou dobu jejich existence. Ale mimochodem....v naší malé zemičce taky ted běží jedna kauzička. Takový Michal Kocáb   a M. Pavlíček by mohli vyprávět:)

Kubš napsal:

nno nevím jeslti je to kůli prachům-to bys mohl říct o každým kdo dneska jezdí tour s obměněnou kapelou....takový Deep PUrple big_smile to sou v tom případě uplný zlatokopvé....krom toho bude s nima bubnovat Tery Borzio nebo jak se menuje což je dost dobrá náhrada asi stejně dost dobrá jako když s nima tenkrát bicmanoval Mike Bordin

Musicman Stingray5
Roland Bass Cube 100 W
0 xLajků:

13

Jo, já vím. taky jsem to četl. Ale stejně mě to s*re protože sledovat Davida při hraní je docela zážitek.

Gin napsal:
Marek.Zavodsky napsal:

Bacha David Silveria neodešel, pouze si vzal "dovolenou" a ve studiu ho zaskočí....už nevím kdo ale David je stále platným členem!

Musicman Stingray5
Roland Bass Cube 100 W
0 xLajků:

14

Marek.Zavodsky napsal:

Jo, já vím. taky jsem to četl. Ale stejně mě to s*re protože sledovat Davida při hraní je docela zážitek.

Gin napsal:
Marek.Zavodsky napsal:

To souhlasí, ale neboj on přijede. Ta náhrada je jen do studia smile

0 xLajků: