Tak trochu aktualizuju sve pizlobastlici vlakno...
prvni smrkove base jsem vymenil snimac za DM model one, nejak mne na tom "dark star" singlu stvalo to brumeni ikdyz to nebylo nejak vyrazne... Cudl sem vymenil za radio knob ala stare MM a GL..
Druhou smrkovku jsem konecne provetral na hrani, dokonce to jeden znami cele natocil, sice trochu vyblokoval navstevniky uz tak komorni akce, ale aspon muzete poslechnout jak smrkova basa zni ten ton je tam docela slyset a dost podobnej u vsech mych smrkovych bas. Je takovi tvrdsi ale vrcivi, ne tak jasny jako jasan ale ne temny jako olse, trochu mi pripomina spis javor, ale jakoby lehce zastreny.. link na fb nasleduje, jinak je videt/slyset, ze jsme posledni pulrok skoro nehrali a malo zkouseli... https://www.facebook.com/reggaecz/videos/1231198884259391
Jeste jsem predelal ovladani prisla mi balance z thomana, tak je tam master+balance vsechno zapojene v paralelu a ex-kolega co mu koncila staz v LA mi privezl, origo kameny so GL kobyly, tak jsem je vymenil za ty prebrousene ala fender co tam byly doted.
no a kdyz uz sem usetril za postu, tak jsem krom kamenu objednal jeste jednu celou kobylu pro sichr... ale kameny pasuji jak maji .. tam mam kobylu navic, coz mne ponouklo k tomu ceknout jestli neni nekde pekne prkno.. a bylo. Takze je objednane, v cine jsem objevil hlinikove pickguardy za par korun a vratil se k myslence co sem mel u prvni basy teda udelat variaci na gl espada kytatu se dvema P v reverznim usporadani..
Ten horni roh na predesle base je zvlast v hraci poloze uz takovej moc tupej na pohled , takze zpet k cca k zelene lince viz "studie" pro predeslou basu..
Jeste vymyslet co za snimace, mam tu jeden noname a jeden z 80. corta tak to neni urgentni, ale favority jsou glcky MFD, a DM model P (ten jeden mam v headless preclu) zajimavy mi prijde taky DM split P ten je dost HB-like tak mozna dat Model P ke krku a Split P ke kobyle by mohlo byt zajimave.. par navrhu co se mi asi libi nejvic, puvodne sem myslel spis velkej pick, ale to prkno ma peknou kresbu tak mozna spis jen control plate...
Tak diky za pozornost, napady, rady, pripominky vitany.. budu muset sehnat krk, tak pokud nekde potkate pekny JB, ozvete se ...
A pany Hastura a Smetse, kdyby to tu cetli upozurnuji, ze je tradicne poprosim o spolupraci, budou-li mit cas a chut .
...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi