Jelikož se samostatnými efekty nemám absolutně žádnou zkušenost, kaladu pro někoho možná zvláštní otázky. Ale u pár basáků jsem viděl kytarové efekty, tak něž něco koupím zkusím se zeptat. Proto jsem se zeptal jestli a jak....
"Boss ODB-3"
Je pro mne jedna z dalších alternativ.
"na SS je to asi už moc."
Prosím přeložit do češtiny pro debily, netuším co je SS? Teda krom těch elektrikářů za 2. světové války.
Každopádně pokud máš Zoom B1, tak proč nepoužiješ zkreslení z něho? Co tě vede k tomu, abys pořídil samostatnou krabičku?
No po pravdě, trochu se s B1 peru. Když zapnu víc "efektů" současně, tak se poměrně nepříjemně zvýší šum,což mi vadí. Navíc ten návod který k B1 je takový, no lajkovi vlastně hrozně blbě pochopitelný, některé dost zásadní věci jsem pochopil až tak po měsíci, vlastním šťouráním. Co se týče samotné "úpravy zvuku" chtěl bych využívat Compresor a některý z Overdrivů. Spolu i zvlášť. Ale zatím s tím zvukem (úpravou) nejsem úplně spokojen. Proto i šilhám verzi se samostatnými efekty. Kombinace s B1 je myslím samo o sobě blbost.
"U basy je routovani grund"
hmmm, zas vím prd.
Borci jestli se mnou chcete mluvit, bavte se mnou prosím jak s absolutním neumětelem. Trochu něco z místního hantecu gómu, ale u spoustry se nechytám! Věřím, že se mi snažíte poradit dobře, ale bohužel Vám úplně nerozumím. Nemám kolem sebe nikoho, koho bych se zeptal a mohl to porovnávat. Ale protože vím, že pár, pro Vás možná blbými otázkami, se dokážu vyhnout nepříjemnému zklamání a tápání. Ptám se.... a děkuju všem za reakce! Už těď jsem pochopil, že ten Cindres na basu je asi pitčlovina.
Tokai JB45, Harley Benton MJ-4EB, Ferda Preclů, Hocke BT130, GK NEO 121, 4X10 bastl s Celesťáky, ňáký krabičky, spousta blbejch nápadů