Jako už skoro poslední přidávám i svoje shrnutí.
BASOVÉ: Z nových nástrojů mě opravdu oslovily čtyři: Fedeerův bezpražec, Radoozzův 5-strunný Fender, Permoonova šestka BaCH a OpoceCZ-ho MTD.
Bezpražce se nám sešly nakonec tři, ale i přes příjemný zvuk Radimova kousku a tlačivý sound Deamon9009-ova 5-strunného Fokuse MM (na sraze změnil struny a pak i majitele) je Fedeerův stroj silný, citlivý a řádně středový kus. A výborně hratelný!
Na Fendery já moc nejsem, ale ten světlý od Radoozze opravdu neměl chybu! Úžasné a silné H, krásný průrazný a teplý zvuk na všech pěti strunách, řemeslně na jedničku.
Šestistrunný BaCH byl lahůdkou nedělního rána. Krásný tón hlavně na vysokých strunách, taktéž výborné H, velmi pohodlný hmatník (Matěji, ten dohmat byl myslím OK, žádný brutus, ale na slap to moc není, protože snímač je vážně moc blízko krku). Lepší šestku jsem v ruce ještě neměl (ale je fakt, že jsem jich zase tolik nedržel).
A taky až v neděli dopoledne jsem si všiml červené krásky MTD. Mimořádně pohodlně hratelná, rychlý a moderní zvuk téměř k nerozeznání od MM (vědět to dřív, tak bych ji koupil a mohl jsem ušetřit XX tisíc : ))
Z mně už dříve známých nástrojů opět potěšil Aidamosův MusicMan, zvukově absolutně ruluje e.t.-ho Pearl, výborný byl i bílý Precl od Morybunduse. Od některých bas a značek bych čekal trošku víc, ale hlavně, když je spokojený jejich majitel.
Aparát hrál každý úměrně prostoru myslivecké chaty a své velikosti. Použitelné bylo vše, já bych samozřejmě volil malé a hlasité Soundelirium, protože to vozím v ruce a tramvaji. Basového i jiného hluku bylo tentokrát asi nejvíc, co pamatuju, ale zvládlo se to nakonec všechno. Věřím, že příště už to bude o pár set wattů komornější : )
NEBASOVÉ:
Opět se známe o něco víc a je fajn, že si dokážem povídat i o jiných věcech, než jen těch hudebních. Čili především o chlastu a šoustání. Šoumenské a vypravěčské kvality pánů a!, Figiho a Fedeera už jste tu popsali a jsou znatelné i z fotek. Piva bylo celkově mnohem víc, než je na té jedné fotce z auta. Kromě lahváčů se vypil i jeden velký sud, nespočet plechovek a několik velkých dvoulitrových plasťáků. Já jsem spíš na tvrdší, takže oceňuju fantastickou Fedeerovu třešňovici, té byla bohužel jen jedna lahev. A ještě střípky... Pakův syn Denis skvěle cítil tempo i rytmus, což je na kluka jeho věku fakt nevšední... krásnej západ slunce v sobotu v podvečer... prima dny to byly! Bylo nás dost, ale vešli by se i další basáci... tak příště!