401

Re: 21.-23.9.2012 - další setkání basujícího lidu - Dolní Dobrouč

joko napsal:

Pánové, mně je špatně...

Ty vole, to mi povidej. Prijel jsem dom, dal jsem dve piva, pricemz to druhy uz jsem ani nedopil. Ted se snazim si vysrat dusi z tela, psat mi s tema rozklepanejma rukama vubec nejde a ta hodina ve sprse taky moc nepomohla. Celou dobu chlastani to bylo v pohode a pak z niceho nic tahle vopice. Strasny! Pripojuju se ke klubu abstinentu.

Basy: Aria STB (JB), Carvin XB75 custom, Hohner B2A
Komba: Carvin R600 , Marshall B25 MKII, Yamaha AA5
Ostatní: Line 6 Bass Pod XT Live, Ditto Stereo Looper (TC)
0 xLajků:

402

Jak se to sakra da z toho Rajcete stahnout?

0 xLajků:

403

Sice jsem se objevil jen krátce, ale i tak to za to stálo.
Příjemná atmoška už u vchodu s pálenkou v ruce big_smile

1) všichni byli na pohodu
2) Fedeeruv bezpražec, otřískaný Pearl/Fender precl (s kterým sem si sedl po prvním hrábnutí do strun)
3) Ta malá škatula pod Markbassem

"Music is the only thing keeping the planet together"

Warwick Corvette, Markbass LM Tube, Markbass NY 121, Warwick BC 10
0 xLajků:

404

Moje foto i s popiskama: http://figi666.rajce.idnes.cz/Basssraz_ … brouc_2012

0 xLajků:

405

Figi napsal:

zatím nejlepší fotogalerie protože tahle má příběh big_smile

Yamaha TRB 5P, Harley Benton PJ-5HTR DeLuxe
MarkBass LM 250 black, MarkBass 102P Traveler, MarkBass 151P Traveler, Warwick WCA 210, Behringer BXR 1800 H, Warwick Blue Cab 60
http://baskytara.com/forum/viewtopic.php?id=8842
0 xLajků:

406

Jj : ) konečně se má člověk čeho chytit

0 xLajků:

407

figi: to sem sakra já! big_smile ten koho si nepamatuješ

Trace Elliot Club #7
Peavey Cirrus USA Walnut/Wenge r.v.1998
bedny - Trace Elliot 1048h a 1518 , preamp - SWR Grand Prix, v efektovce - Tech21 PSA1.1, bezdrát - Sennheiser EW100 G2, ladička - Korg DTR 1000, zesák - Solton aa Craaft - MOS-FET - 800W
      prodávám: Trace Elliot BLX80 GP7SM a Ampeg SVP Pro
0 xLajků:

408

tak se taky hlásím ze srazu, včera už nebyla síla cokoli psát... do jedný ráno zaplý aparáty, pak do půl jedný A!čkova heligonka a na závěr Federova povídka o čištění 130ky komínu kterej měl 6 metrů 150kou kominickou štětkou na dvoumetrovým drátu.. mezitím stlaní si na židlích.. super, bavil jsem se.. no spát se šlo ve dvě .. v 5 A!čkův rozhovor s telefonem.. v 6  kdy se z půlky spících stali dřevorubci zajímavej orchestr to byl.. v 8 sem lezl z pelechu líp řečeno vstával z podlahy kde sem si ustalal.. tož shrnutí toho co se dělo v sobotu ráno smile

parádní akce to byla

nevíc mě zaujal federův bezpražec a mile překvapily ty stará Cortky, Bach byl taky moc hezkej pro ucho.. a jinak samozřejmě heligonka

jinak co se týče aparátu ...
já jsem s tím svým nadmíru spokojen, jak se aidamosovi nezdálo na těch bednách, že to nehraje moc v basech, v tom jsou ty bedny právě unikátní... nedělá to bordel na podiu a slyším se... ty spodní frekvence mi stejně přijdou zepředu z PA, tak proč dělat na podiu kouli ještě větší... od tý doby co ty bedny mám se nestalo že bych se neslyšel, nebo že by si zvukař stěžoval, že sem moc... teda pokud jsem hrál na vlastní apec a ne něco jinýho big_smile

mrzí mě, že ten Eden co byl na srazu odcestoval dřív, než jsem si ho moh zkusit..

a sympaťák? ... všichni kdo tam byli jsou úžasní lidi ... jak já říkám: >basácimetalisti s rockerama kteří jezděj na Masters of Rock

Trace Elliot Club #7
bedny - Trace Elliot 1048h a 1518 , preamp - SWR Grand Prix, v efektovce - Tech21 PSA1.1, bezdrát - Sennheiser EW100 G2, ladička - Korg DTR 1000, zesák - Solton aa Craaft - MOS-FET - 800W

409

410

Figi napsal:

móóóc pěkný...móóóc pěkný

O.Neill napsal:

figi: to sem sakra já!  ten koho si nepamatuješ

ale já se rozpomenul...tys odjel s jedním nástrojem navíc...ty máš moji basu, že jo??? wink

fuck the styles
0 xLajků:

411

a!: taky dost že sis všim tý SZ, kterou jsem ti psal včera big_smile big_smile

Trace Elliot Club #7
0 xLajků:

412 Naposledy upravil: Matej (24. 09. 2012 20.38:20)

Chlapi,...prosím vás pěkně,...kdo jste zkoušel Permooonovu 6-stku BaCH? Stále přemýšlím, že bych jí od něj koupil (už nějaký týden)-už jsme to s Permooonem několikrát brobíral s tím, že jak budu mít cestu někam do jeho končin, tak bych jí vyzkoušel, okoukl a popřípadě vzal. smile Zkoušel jste jí někdo více na slap?...mám trošku obavu, jestli je tam před tím krkovým hambáčem dost místa na vytrhávání?....a jak zvukově? Kurňa,..o to víc mě sere, že jsem jet na sraz nakonec nemohl. sad

Edit:  ...jestli to byl nějakej velkej "průser" od kterého mě chcete odradit,...tak raději PM-kem. big_smile a big_smile

0 xLajků:

413 Naposledy upravil: Aidamos (24. 09. 2012 19.24:52)

Matej napsal:

kdo jste zkoušel Permooonovu 6-stku BaCH?

Total brutus hnus dohmat, krk do luku, ale seřídit by šla, jen se mi do těch dvou výztuh fakt nechtělo. Na slap to moc není, má to struny hodně blízko u sebe. Jinak zvuk OK, Háčko parádně znělý, zpracování výborný, jen k dokonalosti chybí krytka výztuh na hlavě. A jinak je to pořádnej kus dřeva, fakt těžká basa, ale to by zas až tak moc nemělo vadit, je to prostě šestka.

ProFeel | Music Man Club #1 | Flatwound Club #1 | Elixir Club #1
0 xLajků:

414

http://opocecz.rajce.idnes.cz/Pictures/#VIDEO0021.jpg

na basáckém srazu sem byl jen jednou na ranči ve Chřibech, ale konstatuju, že v pokročilém stádiu se hraje pořád jedna a ta samá písnička.  Prostě brutální sračka, kterou by snad nikdo z vás normálně nezahrál. big_smile big_smile big_smile Je to obdivuhodné, že k takovýmto výjevům vůbec je možné dospět smile
Ale každopádně, určitě byl sraz supr jako obvykle, nové basy, nové cajky, noví basáci - no vypadalo to opravdu velmi zajímavě - pěkné fotky hovoří za vše! no a to video, nookova žena musela trnout - malé nooče alá human basguitar smile
Někdy příště bych se s váma určitě rád setkal, snad k tomu bude lunární kalendář nakloněn smile

Zdravím všechny!   Basuj

PROFÜL
AVBS5 ´99/00 & EBS HD350+Genz Benz GB212T+115 Emi Gamma+Warwick WCA 211Pro(2x CELESTION BN10-200S)
♫♪♫♪ tak tohle je pro mě španělská vesnice
0 xLajků:

415

Aidam: Díky. wink

0 xLajků:

416

Matej: mě jakožto příznivce modern zvuku ta baska zaujala... jelikož nejsem nějak extra vychovanej na nízkej dohmat, tak mi nevadila a hratelný to je... s mejma krátkejma prstama na to že je to 6ka tak dobrý.. vedět co s tím Cčkem dole, tak bych se jí nebránil.. ale slap neumím, takže na tohle téme neporeferuju.. ale je pravda, že struny jsou blízko u sebe.. což já oceňuju, ale na slap?.. fakt netuším..

Trace Elliot Club #7
0 xLajků:

417

O.Neill: Díky. smile

0 xLajků:

418

Jako už skoro poslední přidávám i svoje shrnutí.

BASOVÉ: Z nových nástrojů mě opravdu oslovily čtyři: Fedeerův bezpražec, Radoozzův 5-strunný Fender, Permoonova šestka BaCH a OpoceCZ-ho MTD.

Bezpražce se nám sešly nakonec tři, ale i přes příjemný zvuk Radimova kousku a tlačivý sound Deamon9009-ova 5-strunného Fokuse MM (na sraze změnil struny a pak i majitele) je Fedeerův stroj silný, citlivý a řádně středový kus. A výborně hratelný!

Na Fendery já moc nejsem, ale ten světlý od Radoozze opravdu neměl chybu! Úžasné a silné H, krásný průrazný a teplý zvuk na všech pěti strunách, řemeslně na jedničku.

Šestistrunný BaCH byl lahůdkou nedělního rána. Krásný tón hlavně na vysokých strunách, taktéž výborné H, velmi pohodlný hmatník (Matěji, ten dohmat byl myslím OK, žádný brutus, ale na slap to moc není, protože snímač je vážně moc blízko krku). Lepší šestku jsem v ruce ještě neměl (ale je fakt, že jsem jich zase tolik nedržel).

A taky až v neděli dopoledne jsem si všiml červené krásky MTD. Mimořádně pohodlně hratelná, rychlý a moderní zvuk téměř k nerozeznání od MM (vědět to dřív, tak bych ji koupil a mohl jsem ušetřit XX tisíc : )) 

Z mně už dříve známých nástrojů opět potěšil Aidamosův MusicMan, zvukově absolutně ruluje e.t.-ho Pearl, výborný byl i bílý Precl od Morybunduse. Od některých bas a značek bych čekal trošku víc, ale hlavně, když je spokojený jejich majitel.

Aparát hrál každý úměrně prostoru myslivecké chaty a své velikosti. Použitelné bylo vše, já bych samozřejmě volil malé a hlasité Soundelirium, protože to vozím v ruce a tramvaji. Basového i jiného hluku bylo tentokrát asi nejvíc, co pamatuju, ale zvládlo se to nakonec všechno. Věřím, že příště už to bude o pár set wattů komornější : )

NEBASOVÉ:

Opět se známe o něco víc a je fajn, že si dokážem povídat i o jiných věcech, než jen těch hudebních. Čili především o chlastu a šoustání. Šoumenské a vypravěčské kvality pánů a!, Figiho a Fedeera už jste tu popsali a jsou znatelné i z fotek. Piva bylo celkově mnohem víc, než je na té jedné fotce z auta. Kromě lahváčů se vypil i jeden velký sud, nespočet plechovek a několik velkých dvoulitrových plasťáků. Já jsem spíš na tvrdší, takže oceňuju fantastickou Fedeerovu třešňovici, té byla bohužel jen jedna lahev. A ještě střípky... Pakův syn Denis skvěle cítil tempo i rytmus, což je na kluka jeho věku fakt nevšední... krásnej západ slunce v sobotu v podvečer... prima dny to byly! Bylo nás dost, ale vešli by se i další basáci... tak příště!

0 xLajků:

419

kurcatovium napsal:

byl nalezen jeden rovný jack - lomený jack kabel se žlutým značením u jacků, Opičákovo psí frisbee

mno tak celé ztráty a nálezy jsou moje záležitost. zatím to tak nech, kdybych od tebe něko kupoval, tak to zabalíš do jednoho....

chlast je sviňa

handmade precision bass (fender fake logoed & fake relic) SBS pickups + active blender, Yamaha BB 435, Fender modern player 5, MTD 5, markbass LM III, soundelirium  the 12.6.1. + 15.5.  sustainer bayger, DOD deep freeze chorus, art studio v3, Ibanez bass synthesizer SB7, korg pitchblack poly, zoom b3
Klašter 12
0 xLajků:

420

no už asi před týdnem sem se rozmyslel že ji (šestku) nejspíš neprodám.páč Worwaň si s mým druhým aparátem nerozuměl tohle naopak jo.je to sice kus stromu ale budu rád trpět.Je pravda že by potřeboval doladit.je to holt testovací kus na kterým se nejspíš zkoušelo všechno možný.tímto se omlouvám jestli jsem někoho nahlodal (včetně Matěje).Ale klidně ji budu vozit dál na srazy.Je pravda že Opoceho vercajk mě chytl nejvíc jak basa tak hlavně laney, zavzpomínal sem na svůj bývalý aparát i když tady to bylo přes Eliota.A škodda že sem šel spat brzo chtěl jsem slyšet taky pohádku o štětce lol při tom rachotu sem zařezal hned ale ten telefon mě dostal big_smile pivko od Kernu parádní ale Velen mě teda nefachčil, šak sem ho tam vždycky nechal stát.asi tomu chyběl ten citrón.

MarkBass LM 250 black, MarkBass 102P Traveler, MarkBass 151P Traveler, Warwick WCA 210, Behringer BXR 1800 H, Warwick Blue Cab 60
0 xLajků:

421

permooon napsal:

Velen mě teda nefachčil

a to mě teda zas přijde pitelný až hrůza...leze dovnitř o poznání snáze než třeba Weizenbier od Primátoru. Každopádně za mě mňam smile
A děkuji (veskrze tedy většině) za pochvalu mé 1x10+5, slyšet o "hlasité" 1x10, co má psaných 96dB citlivost, to hřeje konstruktéra u srdce big_smile

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

422

permooon napsal:

Velen mě teda nefachčil, šak sem ho tam vždycky nechal stát.asi tomu chyběl ten citrón.

citrón v pšenici nemá co dělat! Kurva chlapi,já vím proč se těch vašich srazů neúčastním... big_smile big_smile

0 xLajků:

423

A kdo je ta mánička s tím helouvín trikem ?

Jolana D-Bass, Jolana Studio Bass, Solton BK100 Germany, ZOOm B2
THE RAMONES Heidi is a Headcase... jdu si svojí cestou
0 xLajků:

424

O.Neill

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

425

Také mne to mohlo vylučovací metodou napadnout, ale proč se nezeptat...

0 xLajků:

426

to tě mohlo napadnout už podle elliota .. no i když pořádně s ním na fotce nejsem :-D a k těm hellowenům.. ty nový nemusím ale zato žeru Michala Kiskeho a Unisonic, kde funguje teď

Trace Elliot Club #7
0 xLajků:

427

pekelnik napsal:
permooon napsal:

Velen mě teda nefachčil, šak sem ho tam vždycky nechal stát.asi tomu chyběl ten citrón.

citrón v pšenici nemá co dělat! Kurva chlapi,já vím proč se těch vašich srazů neúčastním... big_smile big_smile

v brně v restauraci nám tam daly stroužek citónu a bylo to good.

0 xLajků:

428

O.Neill napsal:

to tě mohlo napadnout už podle elliota

Tak Morybundus mne doklapl hned...

0 xLajků:

429

permooon napsal:

v brně v restauraci

Však se podívej na bydliště Pekelníka :-D

0 xLajků:

430

permooon napsal:

v brně v restauraci nám tam daly stroužek citónu

to hovoří za vše... yikes

0 xLajků:

431

pekelnik napsal:
permooon napsal:

v brně v restauraci nám tam daly stroužek citónu

to hovoří za vše... yikes

nevidím nic špatnýho na věci která enní podle psanejch pravidel

0 xLajků:

432

pánové děkuji za pochvalu a vzkaz pro Figiho,ne na 10 se opravdu nedomluvíme,ale byl bych nakloněn výměně za nějakého Thunderbirda

0 xLajků:

433 Naposledy upravil: pekelnik (26. 09. 2012 07.30:56)

permooon napsal:

nevidím nic špatnýho na věci která enní podle psanejch pravidel

jasně,pak aby se člověk divil,že mu někdo cpe piva vyrobená z glukózovýho sirupu za podpory chmelovýho extraktu,izoextraktu ... salámy z mouky,mléčný výrobky bez mlíka,čokoládu co není čokoláda atd... mňam! big_smile

ale ta debata sem nepatří,tak asi bych to tímhle uzavřel a nebo to přesunul jinam.

0 xLajků:

434 Naposledy upravil: Figi (26. 09. 2012 08.16:00)

fedeer napsal:

byl bych nakloněn výměně za nějakého Thunderbirda

Podivam se, esi mi nejakej nezbyl na pude. Co takhle nejaky drevo na nove basy? To bys nechtel? big_smile

0 xLajků:

435

Figi napsal:
fedeer napsal:

byl bych nakloněn výměně za nějakého Thunderbirda

Podivam se, esi mi nejakej nezbyl na pude. Co takhle nejaky drevo na nove basy? To bys nechtel? big_smile

díky Figi ,dřevo opravdu nechci

0 xLajků:

436

fedeer napsal:

díky Figi ,dřevo opravdu nechci

....by to hralo jako Carvin big_smile

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

437

spider napsal:

....by to hralo jako Carvin

To sou mi fory po ranu...

0 xLajků:

438

Figi napsal:

To sou mi fory po ranu...

Dopoledne smile ráno je v 5 big_smile

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

439

spider napsal:

ráno je v 5

To chodim spat, takze u me to je vecer. big_smile

0 xLajků:

440

Figi napsal:

To chodim spat, takze u me to je vecer. big_smile

Nás je víc smile Ráno

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

441

Tak, vrátil jsem flašky, sečetl náklady (zatím bez rozbitého světla) a zaplatil nájem. Vybralo se prakticky stejně jako loni, ale myslivci pro letošek zvedli o 500Kč nájemné. Elektřiny se propálilo taky o pár kW víc než loni (to jsou ty monstr aparáty...), takže výsledek letošního srazu je šul nul a zbývá tak pořád 600Kč rezerva z loňska.

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

442 Naposledy upravil: Figi (28. 09. 2012 12.32:43)

Tak to je ideal. Pristi rok propadne a budem na nule komplet. big_smile
Dik za organizaci. A priste koukej taky chlastat!

0 xLajků:

443

Docela by mě zajímalo, kolik se nás vlastně za celý víken sešlo. Ví to někdo? Hodně se to od pátku prostřídalo a tak jsem nemohl všechny poznat.

Trace Elliot Club #4
Fender - Precision Bass home signature Steve Harris
Trace Elliot GP12 SMX 4x10, TE Elf, TE Transit B, LINE 6 Relay G30
Hraji v kapele http://bandzone.cz/chupacabra
0 xLajků:

444 Naposledy upravil: permooon (28. 09. 2012 13.38:19)

kurcatovium napsal:

Elektřiny se propálilo taky o pár kW víc než loni (to jsou ty monstr aparáty...)

to jsou ty vyhazovací O.Neill koncáky big_smile já to mám naučený v době krize na tenkou stravu lol no když to vemu můj 575, aidamos 1000, O.Neill 800, warwick 500, markabass 500 a dál už nevím co tam bylo.I když vlastně ani nevím kolik toho zchlastá digital a kolik tranďák big_smile

0 xLajků:

445 Naposledy upravil: O.Neill (28. 09. 2012 17.44:18)

800W u mě v žádným případku (na 800W bych musel mít obě bedny 4ohm, a já mám 8ohm)... kdybych se dostal na limitaci koncáku tak jsem na 400W max ... kam jsem se nedostal, zakže když vemu, že to bylo míň a že má zesik zstráty, tak maximální příkon moh bejt tak 400, 500W

hrubý počty...

no ale i těch 500W celej den.. ono to něco vycucne...

no jo no, vyhazuje... než se nabijou kondíky.. a tipuju, že tam musel bejt 6A jistič.. nikde jsem zatím neměl problém

Trace Elliot Club #7
0 xLajků:

446

O.Neill napsal:

800W u mě v žádným případku

permooon napsal:

aidamos 1000

U mě je to podobně. Já jel s jednou 4ohmovou bednou max. na 350 W, navíc přes digitální zesik a spínaný zdroj.

0 xLajků:

447

U SWR Headlite jsem nameril pri pokojove hlasitosti doma spotrebu 15 W.

Brnkám v DreamFloyd a Elán CZ
0 xLajků:

448

Jsem rád, že se sraz vydařil a všichni jsou vcelku nadšeni:) Mrzí mne, že jsem nedorazil ale z osobních důvodů to nešlo.
Takže příští rok už ale dorazim:)
Co se týče zbylích peněz, nech to Kure na pristí rok.
Moc ti dekuju ze ses takhle zhostil organizace setkani a s nad jsi s tou bandou nemel moc velky starosti!
Diky!

Kopie Peavey Fokus, snímače PJ Bartolini v dřevěných HB custom pouzdrech by Spider.
CORT SJB6FX FL link
BN112H - kombo mosfet 200W, 1x12" neodym + piezo link
0 xLajků:

449

Tak co lidi, jak to vidíte letos? Chytne se toho někdo?

0 xLajků:

450

stejne to zas naplanujete na vikend kdy budem hrat a nejspis nekde 200 kilaku zapadne od prahy ...:D

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

451

no a hlavně z prahé je to všude daleko

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků:

452

m3 napsal:

stejne to zas naplanujete

No a co ti brání naplánovat to někde (třeba v Praze) sám? Nikdo přeci neříká, že to dycky musí být v nějaký řiťce na východě...

0 xLajků:

453

Ja bych se treba i chyt smile

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

454

kurva, abych už začal shánět náhradní komunistický lustr...

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

455

tož já bych aji jel..........a třeba by jel aji Luďa a konečně bych se něco dozvěděl o tý štětce v komíně big_smile

0 xLajků:

456 Naposledy upravil: Aidamos (26. 04. 2013 08.35:51)

Kuřecí chata rulez (nebo jak se to píše)! Nahoďte termity kdy by to mohlo bejt! Co zase září?

0 xLajků:

457

hmm září hraju všechny soboty.Já vlastně hraju pořád hmm se asi přizpůsobím co bude no hmm

0 xLajků:

458

Myslivost zdar! Je to tam sice OK, ale na druhou stranu změna je taky život, ne? Přeci se nebudeme slejzat 3x za sebou na stejným place...

0 xLajků:

459

kurcatovium napsal:

Myslivost zdar! Je to tam sice OK, ale na druhou stranu změna je taky život, ne? Přeci se nebudeme slejzat 3x za sebou na stejným place...

a to zas proč ne? Mě to tam teda přijde naprosto ideální. Jak vzdáleností od místa bydliště, tak fíčurami objektu a občanskou vybaveností obce big_smile
Hlasuju pro mysliveckou kůču Tovium! Termín máte na mysli už nějaký jarní či až podzimek?

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

460

můj hlas má podzimek

G&L L-2000 1984
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
0 xLajků:

461

předběžně hlásím zájem, termín je mi skoro fuk (spíš to září), ke Kuřeti bych aspoň už trefil, ale když to bude jinde, tak to asi taky nakonec najdu big_smile

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

462

Nook napsal:

Mě to tam teda přijde naprosto ideální. Jak vzdáleností od místa bydliště, tak fíčurami objektu a občanskou vybaveností obce big_smile
Hlasuju pro mysliveckou kůču Tovium!

+666

0 xLajků:

463 Naposledy upravil: t.kedzior (26. 04. 2013 13.18:49)

Ačkoliv je myslivna u Dolní Dobrouče skutečně fajn, nevadilo by vyzkoušet nové místo, klidně i blíž Praze či Čechám obecně. Kdo chce, ten jednou za rok na sraz přijede, i kdyby šlo o delší cestu. Termínově klidně září, ale to bývá koncertně dost plné u řady z nás. Nevadilo by mi i dřív.

Ctirade (kurcatovium), nezaložíme nové vlákno, třeba i kvůli novým členům fóra, co se zaregistrovali v uplynulém půlroce?

0 xLajků:

464

nebo to udelame u spideru na zahrade big_smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

465

m3 napsal:

nebo to udelame u spideru na zahrade

a to by si jako fakt dosel? (eventuelne dojel) big_smile big_smile

The Jack, The  Pearl, Palatino EUB, Cort GBMP3,  GK 200RB 1981, Ampeg B200R 2008, Peavey Centurion III 1978, Peavey 118 1978, MB PH 112, EBS MBII
0 xLajků:

466

e.t. napsal:

myslím, že by se z toho nakonec nějak elegantně vyzul big_smile big_smile big_smile

0 xLajků:

467

voe a letos žádné fullstacky ani folkové 100w tranďáky ne?

G&L L-2000 1984
0 xLajků:

468

t.kedzior napsal:

nezaložíme nové vlákno

Tak tak, založeno a hned zvýrazněno. Tady jsem to jen popíchl, aby si toho lidi všimli :-)

0 xLajků:

469

Paparatzzi napsal:

voe a letos žádné fullstacky ani folkové 100w tranďáky ne?

pomeranč??

0 xLajků:

470

e.t. napsal:

mno kdyby to bylo datum bez hrani tak jo.. hlavne tam v tech koncinach mate spoustu dalsich lakadel big_smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

471

m3 napsal:

hlavne tam v tech koncinach mate spoustu dalsich lakadel big_smile

:-P

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

Příspěvky [ 401 až 471 z 471 ]

Stránky Předchozí 1 2 3 4 5

Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.

Baskytara.com » Koncerty a jiné akce » 21.-23.9.2012 - další setkání basujícího lidu - Dolní Dobrouč