Woody: Jsi mě možná trochu nepochopil.
Tou precízností mám na mysli, že když se domluví zkouška, jsou tam lidi v čas a střízlivý.Pak když děláme nějaký nový věci, tak preferuju si nápady nahrát ve zkušebně a každý by se měl na další zkoušku připravit tak, aby se na tom mohlo dělat dál.Když ti kytarista řekne,...jééé, já už si nepamatuju, co jsem tam hrál posledně, tak to je potom zkouška k prdu.Pak když už se něco nějak udělá a vymyslí,...nemůžeš tam hrát něco jinýho,....jen proto, že si to nepamatuješ.Nebo když se jde do studia,...preciznost je pro mě, že se na to každý připraví,...jelikož neschopnost někdo z kapely ve studiu, stojí většinou peníze celý kapely.Mám na mysli prostě takový to, že rád dělám s lidma, co maj srovnaný, co obnáší hraní v kapele, aby to někam vedlo.To je pro mě preciznost.
Ale to zaplaťpánbůh s klukama co jsme do toho opět zapluli to tak funguje.Tenkrát to skončilo jen proto, že se o nás začala zajímat firma a hrozily nějaký závazný věci(dokonce jsem nahráli i song pro rádia..http://music01.hu.cz/09%20Radioaktivni.mp3,....ale bubeník potřeboval vydělávat peníze pro rodinu a ne jezdit za mizerný prachy s kapelou po fesťákách, koupil si náklaďák na "lízing" a jezdil po evropě,...a s hraním byl konec.
Ale už nejezdí,...před 2 měsící si otevřes servis,...no a s kytaristou právě přišli, abych šel hrát.