Gerald napsal:Můžu se zeptat kde a za kolik jsi kupoval? Pokud to teda není tajný? (Kdyby třeba bylo to RHáčko ještě k mání)
To samozřejmě můžeš. Mám jej z Británie od basáka s kterým jsem už docela dlouho dobu na basschatu v kontaktu. Tohle konkrétní RHčko je už podle mě pryč, nicméně se tam neustále objevují další a další k prodeji. Je to momentálně asi docela velkej hit, takže dost lidí to koupí a když zjistí, že to není to co hledají tak posílají dál. Nedokážu v tuhle chvíli říct, jestli to nebude třeba i můj případ.
Gerald napsal:Ještě se zeptám, jak si rozumí s bedýnkama?
Nemám možnost porovnání Staccata s jinými bednami. Jakmile se naskytne příležitost, RS bedny určitě ze zvědavosti rád vyzkouším. Ve zvuku co z beden leze v kombinaci se Staccatem mi nic zatím nechybí ani nepřebývá, tím pádem si spolu asi rozumí.
Kubš napsal:no zřejmě z druhý ruky
jinak stejohne seš hajzl...:D
mám jediný štěstí že zesík řešit nechci jinak už bych měl TC dávno na bedně...
Jasněže z druhé ruky. Nevím co by se muselo stát, abych něco takového koupil fungl v kšeftě a při případném dalším prodeji dobrovolně vyhodil desítku oknem.
Jinak Kubši díky, nicméně jsem se tak už asi narodil.
davidak napsal:No vida! Gratuluju a jsem rád, že nejsem jedinej "propagátor".
Po včerejším prvním odehraným kšeftě se Staccatem budu propagátorem rád. Moc se mi to líbilo. Jelikož se dobře znám, netvrdím, že je to setrvalý stav. Momentálně u mě ale vážně dobrý.
davidak napsal:Podtrženo sečteno- na S'51 RHčko nakroutíš, naopak to nepude.
Tak nějak by to v kostce mělo být. Přesně to říkal i maník od kterého jsem hlavu koupil. Určitě bych ale lhal, kdybych řekl, že jsem se při vybírání neřídil i vzhledem. Červená rulezz.
pepaol napsal:Po vyzkoušení na krámě jsem ještě rád mazal pro bazarový Hughes Kettner QT600.
Takže digitální hračky za mne NEE.
QT600kou jsem si taky prošel. Když pominu to, že do jednoho QT600 se vleze Staccato čtyřikrát, zvukově mi momentálně sedí ´51ka o dost víc. Quantum jsem dal pryč, protože jsem chtěl něco agresivnějšího - proto Fafner. Staccato je takový docela dobrý kompromis. Není to žádný agresor, ale umí být i pěkně nasraný. Ačkoli QT600 chválím kudy chodím a je technicky určitě inovativní i moderní, tady je to dotaženo ještě do dalšího levlu. !Rozhodně! nesouhlasím s tím, že je to hračka.
Dingwall Combustion 5 Candy apple / G&L L2000 / KEEN Fender Precision Bass 4.str fretless / tc electronic Staccato´51 / 2x EBS NEO112 / Behringer BX 1200 / Korg Pandora PX5D / Darkglass B3K / BBE Sonic Stomp