101 Naposledy upravil: Gerald (04. 02. 2011 23.04:00)

Re: Kde nejlépe koupit TC Electronic RH450

Ty vole...  yikes  yikes  yikes  Pěkný, gratuluji!!!
Díky za info a rady. Zkusit bych to chtěl, to jo. Ozvuk EBS mi nejde (i když se mi líbí), nejsem nějakej zaujatej fanoušek...rád zkusím něco jinýho.
Můžu se zeptat kde a za kolik jsi kupoval? Pokud to teda není tajný? (Kdyby třeba bylo to RHáčko ještě k mání)
Jinak to staccato je v podstatě stejný jako RH, že? Ale pěkný je, to jo!
Ještě se zeptám, jak si rozumí s bedýnkama?

ELF / Lakland
0 xLajků:

102

áááá... tyhle didodový legrandy miluju... to chci!!!

Fender P-bass s hromadou páček, kytarovým snímačem a tremolem, SG Les Paul 100, line6 pod hd 500X, Andy's drive, MXR dyna comp, Strymon DECO, Way Huge Pork Loin, TC 3rd Dimension Chorus
0 xLajků:

103

Gerald napsal:

Ty vole...  yikes  yikes  yikes  Pěkný, gratuluji!!!
Díky za info a rady. Zkusit bych to chtěl, to jo. Ozvuk EBS mi nejde (i když se mi líbí), nejsem nějakej zaujatej fanoušek...rád zkusím něco jinýho.
Můžu se zeptat kde a za kolik jsi kupoval? Pokud to teda není tajný?
Jinak to staccato je v podstatě stejný jako RH, že? Ale pěkný je, to jo!

no zřejmě z druhý ruky big_smile

jinak stejohne seš hajzl...:D
mám jediný štěstí že zesík řešit nechci big_smile jinak už bych měl TC dávno na bedně...

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

104

Gerald napsal:

staccato je v podstatě stejný jako RH, že?

Právěže asi ne. Funkčně jo, ale co se tak na netu píše, tak RHčko má stejně jako Classic utlumený vysoký frekvence, zatímco Staccato ne. Víc bude určitě vědět Davidák.

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

105

kurcatovium napsal:
Gerald napsal:

staccato je v podstatě stejný jako RH, že?

Právěže asi ne. Funkčně jo, ale co se tak na netu píše, tak RHčko má stejně jako Classic utlumený vysoký frekvence, zatímco Staccato ne. Víc bude určitě vědět Davidák.

no řekl bych, že rocco "mlaskač" prestia na RH udělal náký customizace aby to mohl propagovat jako novej model big_smile

0 xLajků:

106

No vida! Gratuluju a jsem rád, že nejsem jedinej "propagátor".

Jak už jsem psal nahoře, mezi Staccatem a RH rozdíl je.

Hardvérově sou ty zesiky prakticky identický, ale je tam trochu jinak řešenej eq.

RH i Classic má tzv. low pass filter, kterej uřízne viceméně všechno nad cca 6kHz. Z toho plyne(mimo to, že se zbavíte bordelu a dostanete onen "vintage tone"), že není šance z nich dostat takovej ten cinkrlatej Miller sign. tón. Nepomůže tomu ani parametrickej eq u RH, protože základní frekvence vejšek je 1600Hz a de jí vytočit max 6300Hz. U Staccata je základ 6300 a de jít až na 10k.

Jiný je i výchozí nastavení presetů (Press & hold all three preset buttons during power up, that will reset the amp to standard settings.), který je u Staccata víc "moderní", víc do V- hodně basů, víc vejšek, vykradenější středy.

Podtrženo sečteno- na S'51 RHčko nakroutíš, naopak to nepude.

0 xLajků:

107

Mne ta tom zaujalo, že zesík nemá 2 kg, ale o trochu víc. Tudíš ho nesmýkneš při hraní z bedny, když potáhneš za nástrojový kabel. Kdyby dovozce do ČR stále nesliboval, že zesík musí přijít každou chvíli a cena nebyla okolo 25000,- tak jsem ho měl nejspíš taky. Jako další v pořadí (pro nedostupnost TC) byl Genz Benz. Po vyzkoušení na krámě jsem ještě rád mazal pro bazarový Hughes Kettner QT600.
Takže digitální hračky za mne NEE.

Brnkám v DreamFloyd a Elán CZ
0 xLajků:

108

Stejohn napsal:

Za necelý týden co zesák mám v podstatě každý den nakroutím další a další zvuk, který mi připadá lepší, nebo minimálně jiný, ale stejně použitelný jako ten předchozí. A řekl bych, že tohle jen tak neskončí.
V kostce - je to malinký, lehký, vzhledný, perfektně udělaný, má to obrovský zvukový možnosti - a to by mohl být kámen úrazu. Bojím se, aby to neodpadlo tak, že budu pořád kroutit a nastavovat místo toho, abych pořádně hrál.

tak to bych já nikdy nesměl ani pouvažovat! big_smile

0 xLajků:

109

pepaol napsal:

Hughes Kettner QT600

no jo ale ne každej má kombík na tu děsnou krávu QT600...a jestli myslíš shuttle tak ten bych asi nesrovnával s TC

0 xLajků:

110

Gerald napsal:

Můžu se zeptat kde a za kolik jsi kupoval? Pokud to teda není tajný? (Kdyby třeba bylo to RHáčko ještě k mání)

To samozřejmě můžeš. Mám jej z Británie od basáka s kterým jsem už docela dlouho dobu na basschatu v kontaktu. Tohle konkrétní RHčko je už podle mě pryč, nicméně se tam neustále objevují další a další k prodeji. Je to momentálně asi docela velkej hit, takže dost lidí to koupí a když zjistí, že to není to co hledají tak posílají dál. Nedokážu v tuhle chvíli říct, jestli to nebude třeba i můj případ.

Gerald napsal:

Nemám možnost porovnání Staccata s jinými bednami. Jakmile se naskytne příležitost, RS bedny určitě ze zvědavosti rád vyzkouším. Ve zvuku co z beden leze v kombinaci se Staccatem mi nic zatím nechybí ani nepřebývá, tím pádem si spolu asi rozumí.

Kubš napsal:

no zřejmě z druhý ruky
jinak stejohne seš hajzl...:D
mám jediný štěstí že zesík řešit nechci  jinak už bych měl TC dávno na bedně...

Jasněže z druhé ruky. Nevím co by se muselo stát, abych něco takového koupil fungl v kšeftě a při případném dalším prodeji dobrovolně vyhodil desítku oknem.
Jinak Kubši díky, nicméně jsem se tak už asi narodil.

davidak napsal:

No vida! Gratuluju a jsem rád, že nejsem jedinej "propagátor".

Po včerejším prvním odehraným kšeftě se Staccatem budu propagátorem rád. Moc se mi to líbilo. Jelikož se dobře znám, netvrdím, že je to setrvalý stav. Momentálně u mě ale vážně dobrý.

davidak napsal:

Podtrženo sečteno- na S'51 RHčko nakroutíš, naopak to nepude.

Tak nějak by to v kostce mělo být. Přesně to říkal i maník od kterého jsem hlavu koupil. Určitě bych ale lhal, kdybych řekl, že jsem se při vybírání neřídil i vzhledem. Červená rulezz.

pepaol napsal:

Po vyzkoušení na krámě jsem ještě rád mazal pro bazarový Hughes Kettner QT600.
Takže digitální hračky za mne NEE.

QT600kou jsem si taky prošel. Když pominu to, že do jednoho QT600 se vleze Staccato čtyřikrát, zvukově mi momentálně sedí ´51ka o dost víc. Quantum jsem dal pryč, protože jsem chtěl něco agresivnějšího - proto Fafner. Staccato je takový docela dobrý kompromis. Není to žádný agresor, ale umí být i pěkně nasraný. Ačkoli QT600 chválím kudy chodím a je technicky určitě inovativní i moderní, tady je to dotaženo ještě do dalšího levlu. !Rozhodně! nesouhlasím s tím, že je to hračka.

Dingwall Combustion 5 Candy apple / G&L L2000 / KEEN Fender Precision Bass 4.str fretless / tc electronic Staccato´51 / 2x EBS NEO112 / Behringer BX 1200 / Korg Pandora PX5D / Darkglass B3K / BBE Sonic Stomp
0 xLajků:

111

Stejohn napsal:

Nedokážu v tuhle chvíli říct, jestli to nebude třeba i můj případ.

Kdyby byl, dej vědět...
Prozradíš za kolik jsi ho sehnal?

ELF / Lakland
0 xLajků:

112

Právě, že na TC jsem měl políčeno. Má to slušný preamp, z ukázek na youtube od BassIdy i zvuk. Jenže v době koupě nebyl k mání. Čekat dva-tři měsíce se mi nechtělo. Genz-Benz co by náhrada mi neseděl zvuk, pokud to nebyla verze se dvěma preampy. Zkrátka zbytečně složitý zesík pro najití zvuku. QT600 hraje i bez nastavování korecí. A nasrat se dovede taky. Musí se jen vytavit.

0 xLajků:

113

Ano, Shuttle. Nějaký zvuk se dal vyloudit u max 6. Ale jak říkám, zbytečně moc knoflíků.
Z ukázek BassIdy u zesíků TC jsem si všiml, že plavou repro. Jako kdyby nebylo odfiltrováno 10Hz nebo někde kolem této neslyšitelné frekvence. Což může zničit repro při výkonu nebo alespoň značně zkreslit zvuk.

0 xLajků:

114

Tak do prdele, mám ho vzít ??? Vyhecujte mě!  big_smile
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 … rder=datum

ELF / Lakland
0 xLajků:

115

Přemluvit se musíš sám, snad jen že ten první TC, kterej prodal, je teď u mě ve zkušebně smile

0 xLajků:

116

Gerald napsal:

Vyhecujte mě!

HEC!
a není to ta slavná krmelínská zábavová kapela smile

0 xLajků:

117

bretja napsal:
Gerald napsal:

Vyhecujte mě!

HEC!
a není to ta slavná krmelínská zábavová kapela smile

hecovat? když už si vyvěsil EBS??? pchééé dyt už si po uši v TCčku.....

0 xLajků:

118

Za ty prachy, radši GK MB Fusion a nový.

Spector NS 5 CR, GK 1001 - 90's Style jak ta kapela RHCP, Symetrix, H&K BC410H
Jolča Jantar 4
0 xLajků:

119

Na GK seru...  yikes

ELF / Lakland
0 xLajků:

120

grampa napsal:

ale kdo by chtěl GK big_smile:DD

0 xLajků:

121

Kubš napsal:
grampa napsal:

ale kdo by chtěl GK big_smile:DD

Já  cool

Spector Euro LX5 + Spector NS-5CR Fretless + TC RH450 + Soundelirium 12.1 + MXR M80 + Zoom B3n
0 xLajků:

122

http://www.youtube.com/watch?v=MPNy4CnE … re=related
pěkný

ELF / Lakland
0 xLajků:

123

Ta bicmen-hračka je skvělá. Co je to?

0 xLajků:

124 Naposledy upravil: Barius (16. 02. 2011 16.47:43)

kurcatovium napsal:

Ta bicmen-hračka je skvělá. Co je to?

Korg nano PAD
http://www.lafamuzik.com/imgres/urunler/90b47367.jpg
http://kytary.cz/korg-nanopad/HN103059/
http://www.youtube.com/watch?v=E-H2twMYI4w

PROFÜL
AVBS5 ´99/00 & EBS HD350+Genz Benz GB212T+115 Emi Gamma+Warwick WCA 211Pro(2x CELESTION BN10-200S)
♫♪♫♪ tak tohle je pro mě španělská vesnice
0 xLajků:

125 Naposledy upravil: Deamon9009 (16. 02. 2011 16.59:26)

big_smile zajímavá ptákovinka ani né moc drahá na jam v "obýváku" to vypadá luxusně
Je v ceně i software?

"Music is the only thing keeping the planet together"

Warwick Corvette, Markbass LM Tube, Markbass NY 121, Warwick BC 10
0 xLajků:

126

tak se mi zdá, že ceny klesají...
http://muziker.cz/baskytarove-komba-hla … rh450.html

jinak nic novýho?

ELF / Lakland
0 xLajků:

127

Gerald napsal:

tady jsem našel recenziu: http://www.musicreport.sk/tc-electronic … -recenzia/

Tak jsem si znovu přečetl tuto recenzi. No, recenzent na to buď nehrál a nebo popisuje své domněnky o ovládání. Prostě tam píše hovadiny  hmm

Spector Euro LX5 + Spector NS-5CR Fretless + TC RH450 + Soundelirium 12.1 + MXR M80 + Zoom B3n
0 xLajků:

128

kokot slovenský napsal:

Gainu hýbe medzi nulou a tak zhruba desiatou hodinou…

hmmmm..

kokot slovenský napsal:

Táto hlava ale len odovzdá zvuk vášho nástroja, čiže nečakajte že drahý aparát urobí z vašej menej kvalitnej basy zázrak.

což dokázal v ukázkách...

kokot slovenský napsal:

Profesionálne aparáty, medzi ktoré RH 450 samozrejme zaraďujem, nemajú ambície upravovať zvuk nástroja, ale len ho zosilniť a len korekčne upravený vyslať k uchu poslucháča. Ideálnym spojením je zachovať celý reťazec v primeranej kvalite.

prsk smích a několikrát dokola

kokot slovenský napsal:

To nie je skreslenie ako Gain

nevím...davidak mi na tubegainu právě ukazoval míru zkreslení...až do skoro distortionu

kokot slovenský napsal:

TC Electronic RH450 basová hlava – ukážka č. 1
TC Electronic RH450 basová hlava – ukážka č. 2

no...se nedivím, že  zvuk to má stejnej jak ULIčníkův výrobek....Maya zřejmě nepatří k nástrojům ze kterých lze zesíkem udělat zázrak....na koncertě se projeví kvalitní koncák a bedna

0 xLajků:

129

ještě jsem četl recenzi od Wimpyho v muzikusu, tak jestli chcete, naskenuju...
Ale převážně vše vychvaluje...  big_smile

ELF / Lakland
0 xLajků:

130

jimmy napsal:
Gerald napsal:

tady jsem našel recenziu: http://www.musicreport.sk/tc-electronic … -recenzia/

Tak jsem si znovu přečetl tuto recenzi. No, recenzent na to buď nehrál a nebo popisuje své domněnky o ovládání. Prostě tam píše hovadiny  hmm

Ty krávo, taková sračka zvuk, hraje na custom fidek bass...?  lol

Aguilar a německý Warwicky..
0 xLajků:

131

Kubš napsal:

no...se nedivím, že  zvuk to má stejnej jak ULIčníkův výrobek....Maya zřejmě nepatří k nástrojům ze kterých lze zesíkem udělat zázrak....na koncertě se projeví kvalitní koncák a bedna

však pokud to nastavoval tak jak ovládání popisuje v recenzi tak se není čemu divit  lol

0 xLajků:

132

Gerald napsal:

ještě jsem četl recenzi od Wimpyho v muzikusu, tak jestli chcete, naskenuju...
Ale převážně vše vychvaluje...  big_smile

jo, dej ji k dobrému.

0 xLajků:

133

večer naskenuju...
to jimmy: vídím, že máš RH450...to je ten z bazíku, co? Spokojenost?

ELF / Lakland
0 xLajků:

134

Ano, je. Spokojenost velká, páč jsem nekupoval naslepo, ale věděl jsem jak to hraje a jaké jsou možnosti nastavení. Původně jsem si myslel na GK MB Fusion, ale fíčury toho TC mě dostaly  big_smile

0 xLajků:

135 Naposledy upravil: Stejohn (02. 03. 2011 18.28:15)

jimmy napsal:

Ano, je. Spokojenost velká, páč jsem nekupoval naslepo, ale věděl jsem jak to hraje a jaké jsou možnosti nastavení. Původně jsem si myslel na GK MB Fusion, ale fíčury toho TC mě dostaly  big_smile

Vítám do klubu! Mám pocit, že se naše řady v budoucnu ještě sakra rozšíří:-)
Teď je to takovej boom. Jsem zvědavej, jak to bude s tc aparátama vypadat u nás řekněme za rok až tu budou v takové té obecné povědomosti a majitelé je budou mít opravdu přečtený.

Dingwall Combustion 5 Candy apple / G&L L2000 / KEEN Fender Precision Bass 4.str fretless / tc electronic Staccato´51 / 2x EBS NEO112 / Behringer BX 1200 / Korg Pandora PX5D / Darkglass B3K / BBE Sonic Stomp
0 xLajků:

136 Naposledy upravil: df (02. 03. 2011 18.03:36)

Ty vole, to je zase sraz myslitelů  roll   roll

0 xLajků:

137

Yetti napsal:

Ty vole, to je zase sraz myslitelů  roll   roll

Nerozumím... o co jde ?

0 xLajků:

138

Napsal jsem takovou recenzi na TCčko. Není tam nic moc novýho, ale je to místo kam se dá odkazovat. Doufám, že mě jimmy a Stejohn budou následovat smile  (myslim že bude stačit přidat dodatky k tý mojí s vypíchnutím rozdílů a osobním pohledem, já pak změnim nadpis)
http://baskytara.com/forum/viewtopic.php?id=8907

0 xLajků:

139

sken muzikusu v recenzi od davida...
ty bedýnky ještě nikdo nezkusil?

ELF / Lakland
0 xLajků:

140

davidak napsal:

Doufám, že mě jimmy a Stejohn budou následovat

Následovat budu, ale až budu mít dostavěnou 1x12" bedničku Soundelirium a projde to celé zátěžovými testy s kapelou smile

0 xLajků:

141

http://www.tcelectronic.com/rh750.asp

Silnější bráška 450ky s novym knobem "Tweetertone" a preampem z Blacksmithu.

0 xLajků:

142

To vypadá hodně dobře. Líbí se mi oddělení spectracompu do vlastního potenciometru, "starý" RHčko to má pro leckoho trošku nešikovně pod gainem přes shift. Jsem zvědavý, kdo tu bude první majitel 750ky :-)

0 xLajků:

143

pěkná práce...
No ještě to není moc  k dostání...

ELF / Lakland
0 xLajků:

144

Zkusím oživit tohle téma - máte někdo aktuální informace, kde v CR vyzkoušet, ev. koupit basový aparát tc electronic?

Jednu dobu jsem u Mediatechu viděl bundle nabídku RH450 + RS210 + RS212 + foot controller za zvýhodněnou cenu, ale "někam" se to ztratilo...

A má někdo zkušenosti s 750-kou (EQ a tak..)?

Fender Jazz Bass USA, FENDER Jaco Pastorius Tribute Jazz Bass, Fender Precision Bass MIJ 1986, AVB1/5, AVBS/6-Fretless
MarkBass TTE 500, MoMark Amp 800, Soundelirium the 12.6, Soundelirium the 12.1, Markbass MINI CMD 121P, Roland CUBE 20XL BASS
Bandaband
0 xLajků:

145 Naposledy upravil: Aidamos (24. 08. 2011 20.18:19)

Koupit: http://www.zbozi.cz/items?q=TC%20Electr … tjRE0VwrOJ

Koupit a určitě i vyzkoušet: http://www.music-city.cz/tc-electronic- … 14271.html

ProFeel | Music Man Club #1 | Flatwound Club #1 | Elixir Club #1
0 xLajků:

146

No jasně, tyhle adresy znám...:)

ale on je momentálně problém s tím, že zboží je nedostupné, jaksi nefungovalo zastoupení pro CR...

Fender Jazz Bass USA, FENDER Jaco Pastorius Tribute Jazz Bass, Fender Precision Bass MIJ 1986, AVB1/5, AVBS/6-Fretless
MarkBass TTE 500, MoMark Amp 800, Soundelirium the 12.6, Soundelirium the 12.1, Markbass MINI CMD 121P, Roland CUBE 20XL BASS
Bandaband
0 xLajků:

147

Přímo na prodejně mají starší verzi 450ky: http://www.music-city.cz/tc-electronic- … 14049.html a čtyřdesítkovej box: http://www.music-city.cz/tc-electronic-bc410-13940.html případně dvoudesítkovej z řady BC: http://www.music-city.cz/tc-electronic-bc210-13962.html

0 xLajků:

148

Karlossun napsal:

ale on je momentálně problém s tím, že zboží je nedostupné

Tady mají uvedenou dostupnost 1 až 2 týdny: http://www.dj-obchod.eu/zesilovace/tc-e … h-750.html

0 xLajků:

149

JO, to je ta hlava, co na ni napsal výbornou recenzi davidak. Tak na vyzkoušení určitě dobrej tip, díky ..:)

Bandaband
0 xLajků:

150

Tak ona je možnost objednat i u thomanna....

Mě šlo o to, vyzkoušet kombinace (která) hlava + 210,212....

Bandaband
0 xLajků:

151

Takže mě zajímají i zkušenosti....:)

Bandaband
0 xLajků:

152

Karlossun napsal:

Mě zase překvapuje, že se v ČR ještě najdou lidé, kteří stále věří na Ježíška, Mikuláše, Santu Clause a na to, že je někde obchod, kde si vyzkouší všechny produkty, a to pokud možno v množství více než hojném (ono pověstné "vybírání z více kusů").  lol

0 xLajků:

153

No tak ono to jde, pokud je dobrý obchodník....třeba další zvažovaná značka je MARKBASS - a v MUSIKZONE v Brně vyzkoušíš jakoukoliv variantu, bez problémů.

Bandaband
0 xLajků:

154

Hehe, dneska mi přišlo, že TC electronic právě dorazil do Music-city smile takže tam toho budou mít jistě víc.

Gallien Krueger + MM... wink
0 xLajků:

155

Vida, pozitivní zpráva, nemusí mít všechno, ale aspoň jednu věc, kterou chci koupit, bych chtěl vyzkoušet....

Bandaband
0 xLajků:

156 Naposledy upravil: ondras (25. 08. 2011 08.08:37)

Aidamos napsal:
Karlossun napsal:

Mě zase překvapuje, že se v ČR ještě najdou lidé, kteří stále věří na Ježíška, Mikuláše, Santu Clause a na to, že je někde obchod, kde si vyzkouší všechny produkty, a to pokud možno v množství více než hojném (ono pověstné "vybírání z více kusů").  lol

A proc ne? Co treba Musikzone?
Jinak obchody v CR, ktere nemaji zbozi skladem za slusnou cenu a nedisponuji prijemnym a znalym personalem, jsou pro me pase, radsi bohuzel nakoupim u Thomanna nebo dv247 - maji relevantni skladovy informace a zbozi mam rychleji a vetsinou i vyrazne levneji nez z ceskeho e-shopu. Myslim, ze jinak nez zakaznickym tlakem na ceske obchodnicky se situace nezmeni.

0 xLajků:

157

ondras napsal:

radsi bohuzel nakoupim u Thomanna nebo dv247 - maji relevantni skladovy informace a zbozi mam rychleji a vetsinou i vyrazne levneji nez z ceskeho e-shopu

Jak jsem psal:

ondras napsal:

v ČR

A myslel jsem nejen lidi, ale i obchody. Ale jo, jinak Ti rozumím. Vím ale taky o případu, kdy si bubeník zajel někam do Brna do velkoskladu a koupil si asi 20 párů paliček do zásoby a oni brečeli že je vykoupil, že jim tohle zboží přijde až za půl roku...

0 xLajků:

158

ondras napsal:

Co treba Musikzone

upřímně, Musikzone je speciálka, zaměřená hlavně na MarkBass, většina krámů musí mít tak říkajíc všechno...
Jediný opravdu specializovaný obchod u nás je Drumcenter, co nemají tam, nemají nikde jinde. S basama je to horší...

D.V.B. napsal:

TC electronic právě dorazil do Music-city

koukám, že je tam i Blacksmith smile

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

159

ondras napsal:

zbozi mam rychleji a vetsinou i vyrazne levneji nez z ceskeho e-shopu

podobné téma se tady probíralo cca před půl rokem a zdvořile si dovoluji nesouhlasit smile

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

160 Naposledy upravil: ondras (25. 08. 2011 12.54:34)

el BassTardo napsal:
ondras napsal:

zbozi mam rychleji a vetsinou i vyrazne levneji nez z ceskeho e-shopu

podobné téma se tady probíralo cca před půl rokem a zdvořile si dovoluji nesouhlasit smile

konkretni zkusenosti, namatkou:
nasel jsem mix Alesis u Thomanna za 8 tisic (je to vybehovej model, kterej u nas nicmene vsude stoji 15), chtel jsem k tomu jeste par veci, nekolik mikrofonu, zadnej e-shop nereflektoval na dotaz stran snizeni ceny, jedine snad audiotek, kterej by ale musel dalsi veci nekde objednavat... Takze ve ctvrtek jsem objednal u Thomanna a v pondeli (sic!)  mel v praci balik (prubezne jsem byl informovan SMSkama o stavu objednavky a poloze baliku)

0 xLajků:

161

el BassTardo napsal:

přímně, Musikzone je speciálka, zaměřená hlavně na MarkBass, většina krámů musí mít tak říkajíc všechno...

no ono je otazka jak ten kram koncipujes.. vetsina tech megastoru je nezajimavajch pac tam maj od vseho trochu ale v podstate nic zajimavyho...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

162

m3 napsal:

no ono je otazka jak ten kram koncipujes

no, Musikzone je v podstatě hybrid: zboží si vozí sami, tzn. jejich marže je diametrálně jiná než v jiných obchodech, které žijí z běžných velkoobchodních podmínek...

ondras napsal:

nasel jsem mix Alesis u Thomanna za 8 tisic (je to vybehovej model, kterej u nas nicmene vsude stoji 15),

tohel Thomann umí, pokud mu něco zbude, prodává to za nákupní cenu.
pokud bys šel po nabídce našich e-shopů a srovnával s Thomannem, zjistíš, že většina cen je v podstatě stejná, pokud nezapomeneš započítat paušální poštovný 15EUR, čeští dealeři prostě zareagovali tak jak měli... Síla Thomanna je ve výprodejích, kdy jde s cenama na nulu zisku, vlastním OEM zboží, které dokáže prodat jako "kvalitní" značku a obrovskejch skladech.
Naopak nemůžu nevzpomenout, když kdosi tady na fóru zvažoval nákup MM u Thomanna: běžné Stingraye dostupné za tři měsíce za cenu 42000,- u českého distributora skladem několik kusů za 35000...

Ale zpátky k tématu: chystáte se někdo t.c. vyzkoušet? zajímal by mě ten Blacksmith...

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

163

el BassTardo napsal:

Ale zpátky k tématu: chystáte se někdo t.c. vyzkoušet?

Zkouším už asi půl roku RH450 a jako jo. Zatím nemám co vytknout...
Ten blacksmith by mě ale taky zajímal. Co to umí oproti "klasické" RH řadě.

0 xLajků:

164

el BassTardo napsal:

no, Musikzone je v podstatě hybrid: zboží si vozí sami,

vozi sami je mozna zbytecne megalomansky.. pripada mi to ze si to Tom dela cely sam smile zrovna nedavno sem uvazoval kolik toho musi prodat aby se uzivil.. vetsinou ty kramy zijou ze spotrebniho zpozi jako sou struny trsatka kabely atd..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

165

kurcatovium napsal:
el BassTardo napsal:

Ale zpátky k tématu: chystáte se někdo t.c. vyzkoušet?

Zkouším už asi půl roku RH450 a jako jo. Zatím nemám co vytknout...
Ten blacksmith by mě ale taky zajímal. Co to umí oproti "klasické" RH řadě.

Myslím si, že kromě většího výkonu TweeterTonu neumí oproti "klasické" RH řadě nic. Pochopil jsem to tak, že Blacksmith je v podstatě identickej jako RH750 ovšem s větším výkonem a jiným designem.

0 xLajků: