1

Téma: Jaký kondenzátor ke cloně? A kde?

přesun z inzerce, tady se může pokračovat diskuze smile

Třeba nám sem UR napíše svoje zkušenosti z měněním hodnot a tak.

0 xLajků:

2

Re: Jaký kondenzátor ke cloně? A kde?

Hmm, mám, ale ještě si ho radši nechám, kdybych se k té hodnotě chtěl někdy vrátit.
Jinak doporučuju nakoupit zde:
http://www.musikding.de

Versandkosten mají příznivé.

0 xLajků:

3

Zdravím Vás ,
prosím Vás poučte mě jak se pozná lepší a horší kondenzátor. Díky.

0 xLajků:

4

Podle ceny smile

Ne, já myslim že to je hlavně o toleranci hodnoty, já bych to asi nepoznal, ale když už mám kvalitní poťáky, tak k tomu chci slušnej kondenzátor, o nic jinýho nejde.

0 xLajků:

5

TAkze jde pouze o honeni dobreho pocitu? big_smile Uff,,,bal jsem se to fakt bude slyset a ze to pak budu vsechno chtit taky vymenit roll

0 xLajků:

6

Zvuk samozrejme ovlivnuje hodnota kapacity (pri zacloneni) a ve chvili, kdy je tolerance u levnejch az 80%, tak to je samozrejme znat.

Ja nemam zadnej, takze si rilam ze jestli dar 10 nebo 70 korun.. Za ten pocit to stoji smile

0 xLajků:

7

Ten zaver me trochu odzbrojil wink Souhlasim teda.... Vlastne taky mam rad treba elektronky a to pritom ani nemusi upravovat zvuk, staci ze jsou big_smile

0 xLajků:

8

Jo díky za osvětu takže bych to zhrnul pokud dělám něco doma tak abych měl hrubou představu jak to asi hraje nebo bude hrát .Stačí mě ty věci z toho krámu kterej je v každým větším městě. Kde ale koupit u nás kvalitní věci?

0 xLajků:

9

Orange Drop kondenzátory 47k mají v GES elektronic, jsou ale na vyšší napětí 600V. Cena 33Kč a do basy by se mohly vejít.

Fender JB USA, Fender JB Player, Squier JB Standard, Steinberger Spirit, GK 700RB II, GK Neo 112-II, komba GK 110 MB, Markbass CMD 121 P IV a Markbass Micromark 801, EBS MultiComp, Radial Bassbone .......
0 xLajků:

10 Naposledy upravil: lukas (27. 05. 2011 22.11:29)

LaK napsal:

do basy by se mohly vejít

33,- je ok cena, ale 600V už je pořádnej kus elektroniky. jsou stejný, možná dokonce i větší než tělo poteciometru. prostě velký jako kráva  wink

btw. davide, zkus www.denkl.cz

0 xLajků:

11

Velikost kondenzátoru je: délka 17,78mm, výška 11,94mm, tlouška 7,11mm, jestli jsem koukal dobře viz datový list.

Fender JB USA, Fender JB Player, Squier JB Standard, Steinberger Spirit, GK 700RB II, GK Neo 112-II, komba GK 110 MB, Markbass CMD 121 P IV a Markbass Micromark 801, EBS MultiComp, Radial Bassbone .......
0 xLajků:

12

to jsi asi o rad jinde (0,0047), 0,047 ma asi 32/18/11

0 xLajků:

13

Jo máš pravdu, koukal jsem na kondík 0,0047 / 4K7 /  - takže omluva.

0 xLajků: