Téma: Jaký kondenzátor ke cloně? A kde?
přesun z inzerce, tady se může pokračovat diskuze
Třeba nám sem UR napíše svoje zkušenosti z měněním hodnot a tak.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Jaký kondenzátor ke cloně? A kde?
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
přesun z inzerce, tady se může pokračovat diskuze
Třeba nám sem UR napíše svoje zkušenosti z měněním hodnot a tak.
Hmm, mám, ale ještě si ho radši nechám, kdybych se k té hodnotě chtěl někdy vrátit.
Jinak doporučuju nakoupit zde:
http://www.musikding.de
Versandkosten mají příznivé.
Zdravím Vás ,
prosím Vás poučte mě jak se pozná lepší a horší kondenzátor. Díky.
Podle ceny
Ne, já myslim že to je hlavně o toleranci hodnoty, já bych to asi nepoznal, ale když už mám kvalitní poťáky, tak k tomu chci slušnej kondenzátor, o nic jinýho nejde.
TAkze jde pouze o honeni dobreho pocitu? Uff,,,bal jsem se to fakt bude slyset a ze to pak budu vsechno chtit taky vymenit
Zvuk samozrejme ovlivnuje hodnota kapacity (pri zacloneni) a ve chvili, kdy je tolerance u levnejch az 80%, tak to je samozrejme znat.
Ja nemam zadnej, takze si rilam ze jestli dar 10 nebo 70 korun.. Za ten pocit to stoji
Ten zaver me trochu odzbrojil Souhlasim teda.... Vlastne taky mam rad treba elektronky a to pritom ani nemusi upravovat zvuk, staci ze jsou
Jo díky za osvětu takže bych to zhrnul pokud dělám něco doma tak abych měl hrubou představu jak to asi hraje nebo bude hrát .Stačí mě ty věci z toho krámu kterej je v každým větším městě. Kde ale koupit u nás kvalitní věci?
Orange Drop kondenzátory 47k mají v GES elektronic, jsou ale na vyšší napětí 600V. Cena 33Kč a do basy by se mohly vejít.
do basy by se mohly vejít
33,- je ok cena, ale 600V už je pořádnej kus elektroniky. jsou stejný, možná dokonce i větší než tělo poteciometru. prostě velký jako kráva
btw. davide, zkus www.denkl.cz
Velikost kondenzátoru je: délka 17,78mm, výška 11,94mm, tlouška 7,11mm, jestli jsem koukal dobře viz datový list.
to jsi asi o rad jinde (0,0047), 0,047 ma asi 32/18/11
Jo máš pravdu, koukal jsem na kondík 0,0047 / 4K7 / - takže omluva.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » Jaký kondenzátor ke cloně? A kde?