Drobný report z Hockelandu:
Sešli jsme se krátce po poledni ve čtyřech kusech (Hocke, Figi, Simon a já) a nějakou chvíli týrali všechno, co se dostalo pod ruku. Basy, aparáty, Hocke vytáhl i kytaru, zkrátka všechno.
1) Figiho Carvin je krásná basa s naprosto šíleným setupem. Klucí z Carvinu jsou ale šprýmovní uličníci, a tak jejich patentovaná technologie neumožnila ani na místě nástroj seřídit. Na pohled krása, ale hrát jsem na to nemohl. Jediný, kdo se s tím popasoval byl sám Figi. Plus onen tajemný přepínač mi zůstal záhadou.
2) Hockeho "prachobyčejný" mexický jazz bass je super, navrčenej tón, slapová mašina. Stejně tak jazz od Fokuse (vybíraný z X kusů :-) ) taky nehrál vůbec špatně.
3) Americký precl je basa jednoho zvuku. Pěkná, ale asi nic pro mě.
4) Skorem nejvíc mě ale zaujala epesní vintage jolana Superstar z pěti kusů jasanu (nejspíš) s dýhovým topem a zády, včetně vintage pavučin na ladících kolíkách. Maximálně mocný kus!
5) Aparáty hrály všechny super. Nejvíc se mi zamlouvalo spojení 450W pololampa + dvě dvanáctky. Krásný navrčený zvuk. Figiho megakombo Carvin hrálo taktéž dobře, ale působilo jako ovládací pult v elektrárně - těch čudlíků a kroutítek je tam zkrátka mnoho. Minikombíčko s jednou desítkou opět překvapilo. A i všechny ostatní kombinace hrály parádně.
často kladené dotazy:
FAQněco o mně:
Kurca Tovium