1

Téma: Carvin vs. Carvin

Na srazu sem se s Kurem bavil, ze by rad chytl do ruky toho Carvina.
Moc jich v CR neni, taxem se rozhodl ho dat vyzkouset. Uvazoval sem o tomhle tejdnu u Hockeho.
Prinesl bych bysu Carvin XB75 Custom a k tomu sestavu zesiku Carvin R600 se dvema desitkama a hornou.
Simon rikal, ze by mel taky zajem, taxem si rikal kdy (datum a cas) to udelat. Esi teda bude vubec zajem.

Basy: Aria STB (JB), Carvin XB75 custom, Hohner B2A
Komba: Carvin R600 , Marshall B25 MKII, Yamaha AA5
Ostatní: Line 6 Bass Pod XT Live, Ditto Stereo Looper (TC)
0 xLajků:

2

Re: Carvin vs. Carvin

zdar precet jsem si to az ted. hele ja muzu klidne ctvrtek i patek. jedno celkem kdy

Kopie Peavey Fokus, snímače PJ Bartolini v dřevěných HB custom pouzdrech by Spider.
CORT SJB6FX FL link
BN112H - kombo mosfet 200W, 1x12" neodym + piezo link
0 xLajků:

3

To budem hrat odpoledne hokej. Ale co takhle predtim? Stejne se nejdriv musim dovedet, jak to je s autem - a to se dovim az zejtra. Kure se furt nevozval.

0 xLajků:

4

Kuře se ozývá, ale nemá moc čas. Hodil by se mi třeba pátek cca 11 hodin a později (ale ne zas moc).

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

5

OK, to by bylo pro me asi idealni. Tak uz jen co na to Hocke (pokud by to bylo u nej) - nebo bychom to mohli udelat jinde plus Simon.

0 xLajků:

6

jasny Hockemu zavolejte. ja snad dorazim, patek je dost daleko tak jeste nevim co bude...

Kopie Peavey Fokus, snímače PJ Bartolini v dřevěných HB custom pouzdrech by Spider.
CORT SJB6FX FL link
0 xLajků:

7

Ja nemam na Hockeho cislo a vsechny prachy na kredit sem prochlastal. big_smile
Tak Kure, ja predbezne navrhuju tech 11:00, ale zejtra to este upresnim.

0 xLajků:

8

U mě dobrý. Jinak zítra na majálesu.

0 xLajků:

9

Takze finalni cas: 12:00 u Hockeho. Vemu teda ten apec s basou a i efekt, dybyste si chteli nekdo zablbnout. Dnes sem na nej natahl novy struny, ale sem linej to seridit, taxe urcite pobavite.
Jen bych jeste potreboval vedet Hockeho adresu - prece jen uz to je nakej patek, co sem u nej byl naposled a od ty doby proteklo mym chrtanem spousta alkoholu. :d

0 xLajků:

10

zkusim dovalit. adresa voe na jeho strankach, stejne tak i telefon
http://hocke.eu/kontakt/

CORT SJB6FX FL link
0 xLajků:

11

Nojo, ale pamatujes, jaxme to tam prvne hledali? big_smile

0 xLajků:

12

Pripominam: zejtra ve 12:00 u Hockeho.

0 xLajků:

13

Nepojedeš kolem školy?

0 xLajků:

14

Kde ze to bylo? big_smile Pokud je to ze severu - Polabin - jaxme se bavili, jak je tam ta moderni budova a koleje, tak pojedu. Mohl bych te nabrat na autobusovy zastavce.

0 xLajků:

15

Taxme si pekne zahrali, vozkouseli a zjistili, ze muj Carvin je pouze aktivni. big_smile Nepodarilo se nam ho seridit a zase sem se spoustu veci naucil a zahral si na spoustu bas.

0 xLajků:

16

Drobný report z Hockelandu:

Sešli jsme se krátce po poledni ve čtyřech kusech (Hocke, Figi, Simon a já) a nějakou chvíli týrali všechno, co se dostalo pod ruku. Basy, aparáty, Hocke vytáhl i kytaru, zkrátka všechno.

1) Figiho Carvin je krásná basa s naprosto šíleným setupem. Klucí z Carvinu jsou ale šprýmovní uličníci, a tak jejich patentovaná technologie neumožnila ani na místě nástroj seřídit. Na pohled krása, ale hrát jsem na to nemohl. Jediný, kdo se s tím popasoval byl sám Figi. Plus onen tajemný přepínač mi zůstal záhadou.

2) Hockeho "prachobyčejný" mexický jazz bass je super, navrčenej tón, slapová mašina. Stejně tak jazz od Fokuse (vybíraný z X kusů :-) ) taky nehrál vůbec špatně.

3) Americký precl je basa jednoho zvuku. Pěkná, ale asi nic pro mě.

4) Skorem nejvíc mě ale zaujala epesní vintage jolana Superstar z pěti kusů jasanu (nejspíš) s dýhovým topem a zády, včetně vintage pavučin na ladících kolíkách. Maximálně mocný kus!

5) Aparáty hrály všechny super. Nejvíc se mi zamlouvalo spojení 450W pololampa + dvě dvanáctky. Krásný navrčený zvuk. Figiho megakombo Carvin hrálo taktéž dobře, ale působilo jako ovládací pult v elektrárně - těch čudlíků a kroutítek je tam zkrátka mnoho. Minikombíčko s jednou desítkou opět překvapilo. A i všechny ostatní kombinace hrály parádně.

0 xLajků:

17

Ja k tomu pridam svuj koment:
Jam dvou bas a kytary stal zaprd. Zlaty TwoBasses.

Ad 1: Prepinac byl pouze mezi snimacema. Tzn. Takovej extra balance. Basa je teda POUZE aktivni a proto nehraje bez stavy. Co se vsechno clovek nedovi o svy "stary" i dyz krasny base po 8 letech.

Ad 2: Jazz mel sqelej zvuk, ale hodne za to mohly ty niklovky. Definitivne sem se rozhodl na ne zacit zase hrat. Fokus znel teda hodne dobre. Az sem sam koukal, ale asi to bylo tou 4x10´´

Ad 3: Naprostej souhlas. Ale mozna by se naslo uplatneni. Ja ale precliky nikdy nemusel.

Ad 4: Hockeho Jolana je znama. Jen me na ni mrzi, ze opravdu neni na jiny techniky (slap tapping).

Ad 5: Hockeho 12´´ byly spickovy. Moje kombo je uzasny, pac dyz si s tim clovek da tu praci, tak ze sebehorsi basy dostanes presne zvuk, jakej potrebujes. Skoda, ze sme se uz nedostali k tomu kompresoru.

Moc fajny spych.

0 xLajků: