Téma: Pokakané kombo
Zdravím lidi, mám větší problém, moje kombo, SWR-LA 15(Tranzistorový 15palců 100W kombo) se během hraní rozhodlo, že už je čas odejít do křemíkového nebe, ale já ho celkem nutně potřebuju (samozřejmě). Jakkoliv to může znít hloupě, prostě během hraní v tom začalo šumět a prskat, jako slabý rádio, basa byla trošku slyšet v pozadí ale o hodně slabší než normálně. To praskání a tak se zhoršovalo při přidávání hlasitosti a hraní hlubších tónů. Basou to není, na jiný kombo hraje v pohodě, když sem to chtěl nahrát tak to začalo dělat novej zvuk - asi jako když se vám při přehrávání hudby na pc sekne pc a přehrává se dokola desetina vteřiny... zkusím přiložit tento impozantní zvuk.
S kombem nebylo poslední dobou zacházeno nějak brutálně (aspoň abych o tom věděl), jen hrálo dost často na hraně (volume na plno, basy na plno O:-) ), zažilo nejspíš dost teplotních skoků a bylo trošičku, ale opravdu jen trošičku vystaveno vlhkosti. Nevíte čím by to mohlo být, nestalo se vám někdy něco podobnýho? Jak ho oživit, pomůže modlitba před spaním nebo tak něco? :-)
Tady je ten nahrátej zvuk, moc vám to neřekne, ten začátek bylo kombo vyplý, pak sem ho zapl a dobrý, pak sem zvedl zvuk z nuly na 1/4 a tohle to dělalo dokud sem to nevypl:
http://www.ulozto.cz/7817377/pokakane-kombo-wav