1 Naposledy upravil: M-Cat (11. 02. 2011 17.56:38)

Téma: Pokakané kombo

Zdravím lidi, mám větší problém, moje kombo, SWR-LA 15(Tranzistorový 15palců 100W kombo) se během hraní rozhodlo, že už je čas odejít do křemíkového nebe, ale já ho celkem nutně potřebuju (samozřejmě). Jakkoliv to může znít hloupě, prostě během hraní v tom začalo šumět a prskat, jako slabý rádio, basa byla trošku slyšet v pozadí ale o hodně slabší než normálně. To praskání a tak se zhoršovalo při přidávání hlasitosti a hraní hlubších tónů. Basou to není, na jiný kombo hraje v pohodě, když sem to chtěl nahrát tak to začalo dělat novej zvuk - asi jako když se vám při přehrávání hudby na pc sekne pc a přehrává se dokola desetina vteřiny... zkusím přiložit tento impozantní zvuk.
S kombem nebylo poslední dobou zacházeno nějak brutálně (aspoň abych o tom věděl), jen hrálo dost často na hraně (volume na plno, basy na plno O:-) ), zažilo nejspíš dost teplotních skoků a bylo trošičku, ale opravdu jen trošičku vystaveno vlhkosti. Nevíte čím by to mohlo být, nestalo se vám někdy něco podobnýho? Jak ho oživit, pomůže modlitba před spaním nebo tak něco? :-)
Tady je ten nahrátej zvuk, moc vám to neřekne, ten začátek bylo kombo vyplý, pak sem ho zapl a dobrý, pak sem zvedl zvuk z nuly na 1/4 a tohle to dělalo dokud sem to nevypl:
http://www.ulozto.cz/7817377/pokakane-kombo-wav

hledám sebe a pár zásadních odpovědí smile
0 xLajků:

2

Re: Pokakané kombo

M-Cat napsal:

S kombem nebylo poslední dobou zacházeno nějak brutálně

M-Cat napsal:

hrálo dost často na hraně

M-Cat napsal:

volume na plno

M-Cat napsal:

basy na plno

M-Cat napsal:

dost teplotních skoků

M-Cat napsal:

vystaveno vlhkosti

achjo big_smile Sry že ti neporadím ale tohle mě pobavilo xD

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků:

3

:-) víš jak :-) ale jinak sem na něj byl hodnej :-)

0 xLajků:

4

V tomhle se nevyznám, ale co uvnitř? rozdělal bych ho a primárně zkontroloval repro, a zbytek jestli někde něco utržený ne uvařený... počkej na rady moudřejších

Paul McIceTea, John Lemon, Orange Harrison, Mango Starr
0 xLajků:

5

To bude nějakej studeňák (teď se projevil) nebo uklepanej drátek.

ProFeel | Music Man Club #1 | Flatwound Club #1 | Elixir Club #1
0 xLajků:

6

:-D nejsem moc ve stavu schopném přijímat ale vás nechápu vůbec, můžete ještě jednou, pomalu, s obrázkama? :-)

0 xLajků:

7

M-Cat napsal:

:-D nejsem moc ve stavu schopném přijímat ale vás nechápu vůbec, můžete ještě jednou, pomalu, s obrázkama? :-)

Zkus zkontrolovat drátky co vedou k repráku, jestli nejsou ukroucené nebo nějak částečně odpadlé. Dál do hlubin komba než k reproduktoru v tvém případě doporučuji nelézt:-) Pokud nevíš, co je to studeňák, tak bude nejlepší dát to někomu, kdo se opravami zesilovačů zabývá. Aspoň budeš mít jistotu, že tě při neodborném zásahu nepraští čertíci žijící v zásuvce.

"Dávej pozor," varovali ji. "S kýmkoliv z nich bys přivedla na svět děti s prasečím ocasem."
Soundelirium Club #4
Flatwound Club #6
JB, PB, G&L, bezpražce, nějaké ty basy...
Fender TBP1 -> Warwick Hellborg SP 250 -> Hellborg Club & Lo Cab, Soundelirium HPF v2 & The Germ, spousta krabiček
0 xLajků: