Jo Kuře jako vždy nezklamal a hlavici poznal :-)
TO ALL: Fotodokumentace jest, mám ji doma a přidám ji do alba večer, takže můžete pak čeknout.
TO SUPERJIN: Má pro mě nevyčíslitelnou hodnotu :-) NEPRODEJNÉ !!! :-D Doufám, že to chápeš, ale už mi za ni nabízel jeden blázen do custom made baskytar 60tis.
TO PAPARATZZI a FEDEER: Díky, sám jsem prvně nevěřil, že to fakt hraje :-)
TO DAVIDAK: Dřeva jsou: Tělo: sendvič 5ks- finská bříza-ovangkol-mahagon-ovangkol-finská bříza, krk: sendvič 7ks: javor-eben-javor-eben-javor-eben-javor(hlavice + dýhaeben a úplně vrchní dýha nevim,ale líbila se mi kresba dřeva tak jsem ji tam lípnul).
Elektronika: MEC (aktiv/pasiv) spoludodaná se snímači MEC BL-5 (2kusy) - což jsem pořídil na hudebním bazaru komplet od nějakýho blázna za 2500,- (pozn. jeden snímač BL-5 stojí 4.500,- a aktivka další trojku...)
Mechaniky a kobyla SCHALLER typ M4-2000.
TO CASSUS: Já slapuji (teda pokouším se o slap - v porovnání s mistry basu, kterým rozhodně nejsem) palcem právě na tom posledním pražci, proto jsem si ho tam takto umístil a vytrhávám v prostoru za snímačem - jsem totiž samouk a některé mé "opičí chvaty" v různých technikách, jakou je např. SLAP jsou až k nevíře...prostě mám ruku při slapu takhle šikmo - jak ten pražec - VÍM ŽE JE TO ŠPATNĚ, ALE NEKAMENUJTE MĚ ! :-D
Díky vše mza pochvalu, mou radost to jen umocňuje...teď jen naučit se na to hrát :-D
Gear:
RoHy CUSTOM BASS 5string (viz.
http://bass-tard.rajce.idnes.cz/Ma_mila.../ )
GK Fusion 500W + boxy 2 x 600W 2x12 + tweeter
Bezdrát SENNHEISER EW 172 C G3
Struny EBS, kabel DiMarzio