Téma: Orange Terror bass
Co říkáte na tuhle novinku od Orange?
http://www.orange-amps.com/features.asp?ID=55
Flatwound Club #2
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Aparatura » Orange Terror bass
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Co říkáte na tuhle novinku od Orange?
http://www.orange-amps.com/features.asp?ID=55
trochu mi to připomíná studia, něco z laboratoří, vyrobené nejspíš v SSSR nebo DDR
no podle toho co sem slyšel o pomerančích, tak to rozhodně shit nebude
Jediný co mě trochu zklamalo je, že to není celolampa. Těšil sem se na malou lampovou basovou hlavu ala Tiny Terror a on se z toho vyklubal 500W digital.
a on se z toho vyklubal 500W digital.
... s lampovým preampem ...
ty jo, to vypadá jako starý topítko...
Ale super, bude to určitě hrát jako kráva...už je to někde v prodeji?
Ty vole, ty ikonky u jednotlivejch poťáků, tak ty jsou dokonalý
to vypadá, jakoby p. Fídek požil něco málo LSD nebo podobných halucinogenů
Ty vole, ty ikonky u jednotlivejch poťáků, tak ty jsou dokonalý
jj v jednom článku sem čet že to tak je kvůli tomu, že spousta muzikantů je blbech ...
ty jo, to vypadá jako starý topítko...
etavíra hadr :-)
Kytarova 15w celolampa hraje jak drak. Vypada v podstate stejne, akorat ma trosku jinci knofliky. Jsem zvedav co bude z tohohle.
Připomíná mi to starou nabíječku na autobaterie. Jen ten přepínač 6/12V tam chybí.
A popisky jak z nějakého starého Tesla zařízení...
Zajímalo by mě, jak to hraje. Digitálním koncům moc nevěřím, ale todle vypadá hodně dobře.
Nemít moji 1U, tak jdu do toho.
Hoši, tak přesně tohle jsme vyráběli v Triodyn MEZ Brumov před dvaceti roky, ale byla to 350-ti ampérová svářečka. Je vidět, že nám Orange vlezl do archívu a pouze změnil zabarvení
A já si říkal kde jsem to viděl... Stejc u nás asi před 5 lety svářel zábradlí a tohle si přinesl! Akorát to bylo celý oranžový nebo jaký. :-D
Mě se to líbí. Je to jiný a rozhodně ne nudný. Tře další generace bude vypadat jak první videorekordéry
Mě se ta svářečka vzhledově moc líbí, jsem zvědavej na první zvukový ukázky co se objevý.
Jinak v prodeji to ještě není, našel sem jen jeden anglickej obchod, kde byla možnost předobjednávky a cena byla 450 liber.
něco z laboratoří, vyrobené nejspíš v SSSR nebo DDR
no nepo vpolsku spekol a podobny srandy...
jinak nadhera krasny ...
Tak jsem už napsal výše, zatím to v prodeji není. Jinak sem našel zatím jenom předpokládanou cenu v anglii a ta je 450 liber
Jj, svarecka. Mam v garazi invertor presne takovej, v cervene barve, s pasem na zada
Mě se to líbí, ale kdyby to třebas byla tak 50W celolampa, bylo by to uplně nejlepčejčejší.
Jinak ty lehké hlavy . . . nic pro mě asi . . . . asi bych tu taky po čase řešil něco jako Orange udělal přemet
Jinak ty lehké hlavy . . . nic pro mě asi . . . . asi bych tu taky po čase řešil něco jako Orange udělal přemet big_smile
Možná mám štěstí, ale zatím jsem nic takového neřešil, a to mám Marka už skoro 2 roky..
no ja si to uz ted budu davat do ty brasnicky na to ta ma na sobe suchace... ale stejne za to muze ten kluzkej Ampeg na my bedynce by se mi to nestalo ..a taky ty 4 plnzne asi bez nich bych byl rozvaznejsi a hlavu pred manipulaci s bednou dal stranou... nebo kdyby v ni uz byl ten speakon tak tu hlavu v pohode udrzi... proste nahoda je blbec a to sem myslel ze posranej rok byl tem minulej.. tendle taky zacina pekne..
Idyz teda z hladiska basovyho vybaveni sem si splnil par snu..mark bednu, zluty padlo, origos steinbergra a bezhlavyho precla pro radost...
eee aych neyl uplne ot oranzova dycky byla moje oblibena ale i ta byla hlava vypada cool...
Jinak ty lehké hlavy . . . nic pro mě asi . . .
Rok se sešel s rokem a je doma! Aneb názory jsou od toho aby se měnily
První dojmy byly po vybalení dobré - je k tomu Orange brašna pro přenášení a není to tak lehké tintítko jako MB. Má fous přes pět kilo, tak jack se dá zapojit i vytáhnout bez držení zsilovače. Zatím jsem ho zkoušel na hifi repráky (mám 8" širokopásmy) bo bednu ještě nemám, ale zvuk je parádní. Třípásmový eq s gainem je konečně rozsah ovládání co jsem schopný pojmout a i bez návodu se mi podařilo najít funky prdění, rockový fullrange a tlustou prdel s výškama pro slap (i když to neumím, aspoň si můžu zkusit jak by to znělo ) Vcelku sranda je že každé pásmo když se stáhne nadoraz tak upně zmizí ze zvuku. Zvládne to z basy udělat kytaru
Juchachej!
bo bednu ještě nemám
Reklamní vsuvka: Návrat do stáje Hocke neplánuješ? Jedna by se v inzerci našla... ;-) Konec reklamní vsuvky.
Návrat do stáje Hocke neplánuješ?
Radši bych kdyby se mi povedla ta moje bedna. Ale jestli to bude stát za h..no tak se tomu vůbec bránit nebudu
taky gratuluju---
Rok se sešel s rokem a je doma! big_smile
odkd si ho koupil a za kolik nenilito tajemstvi..
btw mne docela desili ty promo videa kde se tvarili ze je to jen do bigbeatu.. tak sem zvedavej na nakou rferenci az to prohrajes kazdopane toaster design je super
toaster
Mnohem blíž to má k malé osobní svářečce...
odkd si ho koupil a za kolik nenilito tajemstvi..
Hudebniny u Brauna, Ostrava. 15900.-
gratuluju...
taky gratuluju---
Děkuji děkuji, je to zábavná hračka
mne docela desili ty promo videa kde se tvarili ze je to jen do bigbeatu..
Zvukově se mi zdá naopak pěkně čistý, pokud nenahulíš gain - pak je to RnR sound
No tý jo, fakt... My jme měli doma přesn tohle v oranžový, takže ještě o stupeň víc orange. :-)
Tak ať ti to Janeci šlape, pěkný, moc pěkný. Hrál jsem na kytaru http://www.kytarovecentrum.cz/?1867,orange-tiny-terror a to byl nářez. Bedna byla myslím Marshall 4x12. Dobrá volba.
Hudebniny u Brauna, Ostrava. 15900.-
bláááázen. vcera byla na muzikeru zas akce na orange 10% dolu, raz za ctvrt roku delaj sell out - zena takhle pred mesicem poridila PrtavyTeror za 7200,- novy, BassTeror tam byl za 11200,- ale hraje to jak blazen, to se musi nechat. uz se tesim jak naskladni ty isobar boxy
BassTeror tam byl za 11200,-
shit
Tak ať ti to Janeci šlape
Díky díky, tobě též. Už se těšim jak to rozboří ten můl papundeklovej pokus
Už se těšim jak to rozboří ten můl papundeklovej pokus
rači tam vyvrtej velký díry, do kterých nacpi nějaký pojistný zátky a box dej nejdřív do zkušební klece
Bass terror: http://juki.1g.fi/mp3/Bassottelua/ekat_savut.mp3
Jak mám chápat "switchable impedance 4 Ohm/8 Ohm"? Znamená to, že muže šlapat 500W do 4 Ohm i 8 Ohm bedny? Nebo je to klasicky, že má 500W do 4 Ohm a cca polovic do 8 Ohm? Trošku mě to mate. Nevíte někdo?
Jestli sem dobře pochopil ty všelijaký reklamní a promo články takm by měl Terror dávat 500W do 4 Ohm a taky 500W do 8 Ohm.
Jinak gratuluju majiteli a závidím. Jestli se můžu zeptat jak moc umí zkreslovat ten lampovej začátek?
Jak mám chápat "switchable impedance 4 Ohm/8 Ohm"?
Normálně, vzadu je přepínač pro impedanci 4 nebo 8 ohm. Je tudíž jedno jestli 4 nebo 8 ohm, pořád by to mělo dávat 500W.
Tak to je ideální, konečně se někdo zamyslel a udělal univerzál :-)
Zdar, uvažuju, že bych si toho malého Orange po prázdninách koupil, můžete mi poradit, co k němu za box? Preferuji osazení 4x10. A taky by mě zajímalo, jaký musí mít box minimální výkn, abych to nespálil Mám totiž slušný Gallien-Krueger, ale je jen 400W... Díky předem za Vaše odpovědi.
Mám totiž slušný Gallien-Krueger, ale je jen 400W...
no obecne by mela bejt naka rezerva rekneme na 5tikilo aspon 600w.. ale kdyz to nebudes nejak zhavit a tavit tak myslim by to nemel bejt problem... kdyz budes hrat rekne nekde okolo pulky mastru ...
kdyz budes hrat rekne nekde okolo pulky mastru
Tak kolem půlky masteru už to s reprákama cvičí šíleně. Ta křivka zesílení nebude lineární
ale je jen 400W
Mám k tomu 300W bednu a v poho zvládá, samozřejmě se musíš hlídat s hlasitostí. Jak repráky bubnujou o mřížku, je to moc
aha, diky vam obema za info :-)
a Janče, ty jsi s nim spokojen i takhle s odstupem času?
Mě na něj právě nalákal Braun, když jsem šel k němu do shopu pro nějakou prkotinu, ptal se mě, jestli to nechci vyzkoušet.. čemuž samozřejmě basák nemůže odolat.
A nemůžu na něj přestat myslet ani po 2 měsících :-) Takže do něj zřejmě investuju.
Mě na něj právě nalákal Braun, když jsem šel k němu do shopu pro nějakou prkotinu, ptal se mě, jestli to nechci vyzkoušet..
Taky mě nalákal.Zkoušel jsem na něm olp a cestou domů mě nějak lepily trenky...
Janče, ty jsi s nim spokojen i takhle s odstupem času?
Já nebudu spokojenej nikdy
Výhoda: Je opravdu jednoduchý, lehký a výkonný.
Nevýhoda: Něco si časem najdu
Tak mě napadá že na to stluču recenzi. Zbytek tedy tam.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Aparatura » Orange Terror bass