Téma: Fender jazz bass Geddy Lee
Ahojte, zdravím všechny. Chěl bych slyšet váš názor na baskytaru Fender Jazz bass Geddy Lee. Jestli jí někdo z vás třeba má a na jeho zkušenosti. Dík
Fender Jazz Bass
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Nákup nástroje, aparatury » Fender jazz bass Geddy Lee
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahojte, zdravím všechny. Chěl bych slyšet váš názor na baskytaru Fender Jazz bass Geddy Lee. Jestli jí někdo z vás třeba má a na jeho zkušenosti. Dík
Já ji mám, koupil jsem ji od URa tady na fóru... řemeslně je ta bassa imho udělaná dokonale (MIJ),má BadAss II kobylu,takže dobrej tón a dlouhej sustain.Je možná trošičku zvukově "hodná" (oni Rush nehrajou žádnej sekec mazec ) ale prosadil sem se s nim i v deathový kapele. Myslim,že poměr výkon/cena hovoří pro geddyho.
oni Rush nehrajou žádnej sekec mazec
nóóó... jak co
S černým deklem a Dimarzio Model J na ni hraje Justin v NIN
http://www.youtube.com/watch?v=fQe2Eo8N … re=related
celá sérka těch live rehersals je pěkná
Je možná trošičku zvukově "hodná" (oni Rush nehrajou žádnej sekec mazec smile)
Vím teda, že to je hlavně tím, jak to má Geddy zapojené až za basou, ale "hodná" mě v souvislosti s ním teda nikdy nenapadlo...
S černým deklem a Dimarzio Model J na ni hraje Justin v NIN
ty DM Model J jsou podle me vynikajici kompenzace trochu tenciho tonu, kterej ma Geddy uz tak nejak konstrukcne, pricemz tovární Fender vintage '60s tomu moc nepridavaji.
Pokud ji mas moznost koupit za rozumny peniz, tak to neni spatna investice.
Zdar,slyšel jsem od známého co studuje konzervu na basu,že je za ty prachy hodně dobrá...
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Nákup nástroje, aparatury » Fender jazz bass Geddy Lee