1

Téma: Fender jazz bass Geddy Lee

Ahojte, zdravím všechny. Chěl bych slyšet váš názor na baskytaru Fender Jazz bass Geddy Lee. Jestli jí někdo z vás třeba má a na jeho zkušenosti. Dík

Fender Precision American Deluxe
Fender Jazz Bass
0 xLajků:

2

Re: Fender jazz bass Geddy Lee

Já ji mám, koupil jsem ji od URa tady na fóru... řemeslně je ta bassa imho udělaná dokonale (MIJ),má BadAss II kobylu,takže dobrej tón a dlouhej sustain.Je možná trošičku zvukově "hodná" (oni Rush nehrajou žádnej sekec mazec smile) ale prosadil sem se s nim i v deathový kapele. Myslim,že poměr výkon/cena hovoří pro geddyho.

Spector + Darkglass + Korg + Alesis + Ampeg + Mesa/Boogie = http://www.bandzone.cz/minoritysound
0 xLajků:

3

Godsmacker napsal:

oni Rush nehrajou žádnej sekec mazec

nóóó... jak co

0 xLajků:

4

S černým deklem a Dimarzio Model J na ni hraje Justin v NIN
http://www.youtube.com/watch?v=fQe2Eo8N … re=related

celá sérka těch live rehersals je pěkná

Sadowsky NYC Standard 5, Moon JJ-4, Moon JJ-5, Hofner Club Contemporary, Squier CV50 P-Bass butterscotch blonde, Fernandes P '78, Tokai P '81, Warwick Corvette Standard 5 fretless
Mesa Walkabout head, GK MB500, GK MB200, Tecamp Puma 500, Genzler Bass Array 12-3, Bergantino HS410, Genz-Benz NeoX 212T, Greenboy Bassic 15
0 xLajků:

5

Godsmacker napsal:

Je možná trošičku zvukově "hodná" (oni Rush nehrajou žádnej sekec mazec smile)

Vím teda, že to je hlavně tím, jak to má Geddy zapojené až za basou, ale "hodná" mě v souvislosti s ním teda nikdy nenapadlo...

A=A
0 xLajků:

6 Naposledy upravil: UR (16. 02. 2010 16.02:27)

kober napsal:

S černým deklem a Dimarzio Model J na ni hraje Justin v NIN

ty DM Model J jsou podle me vynikajici kompenzace trochu tenciho tonu, kterej ma Geddy uz tak nejak konstrukcne, pricemz tovární Fender vintage '60s tomu moc nepridavaji.
Pokud ji mas moznost koupit za rozumny peniz, tak to neni spatna investice.

0 xLajků:

7

Zdar,slyšel jsem od známého co studuje konzervu na basu,že je za ty prachy hodně dobrá...

Ibanez roadgear, Trace Elliot AH400SM,ampeg svt810e,ashdown abm 410h.
0 xLajků: