uáááá.....tak sem zde...... 
Já mám totiž dovolenou a tak sem tu včera nebyl.......teď sem přivez do práce vrátit auto a za hoďku jedu na vodu.
Ale k věci.
Tak bubeník se opozdil jen o 30 minut,což je u něj v normálu 
Byl sem velmi mile překvapen,jak dobře to znělo,tam kde sme hráli (toho sem se bál docela dost). Slyšel sem dobře všechny,takže super.
Nejdřím sme dali 3 songy na zkoušku a kupodivu bez jediný chybičky (to se nám u nich ještě nikdy nepodařilo).
Pak malá přestávečka......a pak sme se vezli 
Možná nám nesedlo,že sme hráli repertoár jaksi rozházeně a ne po sobě,jak sme byli zvyklí a z každou přibejvající písní to bylo skoro horší a horší.
Nutno dodat,že (kupodivu) to nebylo mou chybou,ale hlavně bubeníka.
Na to,jak dobře hraje,tak tady se furt nějak nemohl dopočítat,začít ve správném rytmu.
Takže nakonec to co jsme považovali za nejlepší písně,sme docela zkurvili a naopak písně,kterých sem se bál tak vyšli super. Nejvíc se líbilo to co sme chtěli původně vynechat.
Bylo příjemné vidět,když sme hráli sambu a okolo šli lidi tak jak se pohupujou do rytmu.
Vzhledem k tomu,že tam byli jen známí a na cizí nebylo vidět,tak žádnej extra stres nebyl.
Jen díky tomu soustředění sem měl pocit,že sme hráli staršně krátce a málo.
Jediný,co mě dost sralo (a asi dlouho bude) je to,že kytarysta vymyslel,že si podladíme o púl tónu nástroje,páč mu to líp ladí. Výsledek byl ten,že zpěvačka si to pochvalovala,kytarysta taky,ale já bych se vzteky nejradši kous do prdele.
Nedrží mi při tom ladění,některý tóny sou pak jakoby falešný a tím jak nejsem zvyklej na danej tón,sem měl potřebu šahat pro tón kousek jinam a kvůli tomu sem udělal pár drobných chyb. Halvní bylo,že se nám písneň totálně nerozpadla.Jen to zakončení nám moc nevycházelo díky zbrklému bubeníkovi,kterej měl pocit,že už bude konec.
A nebo naopak při nějakejch (a dost dlouhejch) písniček usnul a my ho nemohli probudit,aby to ukončil
Doufám,že se mi podaří sehnat fotky našeho spícího hrajícího bubeníka.
Takže závěrem. Neposral sem se z toho a vím že vždycky může bejt hůř. Ale nemám z toho nějak špatnej pocit.
Tak se tu mějte,já se jedu topit na Lužnici.
Mé poslání je být nenáviděn, srát lidi ze všech sil a být ignorován. Vaše smůla je, že jsem velmi vytrvalej běžec