Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Show Room » Podobrazy - demo
Stránky 1
mě se to líbí, ale nelíbí se mi tam to fučení tý flétny, jinak je to fajn
Tak mě se tam ta flétna líbí velice, v té skladbě V noci tam nádherně poletuje a vlaje...pěkný
V pohode. Ten sound by mohl byt trosku lepsi, teda. Cistci. Zajimave texty a pekne fotky
jethro tull vs. psi vojaci ??
ale nejak na to ted nemam naladu du si pustit nakej punk
Jj, taky to neni muj salek kavy, evokuje mi to moji pubertu...coz nebyla zadna parada
Bez flétny by to znělo jinak a všedně. Demo bylo fakt demo,takže stopy byly nahrávány jedntlivě a pak zmasterovány,jsem s tím docela spokojen. Texty považuji za hlavní součryrást našá hudby. Dík moc za názory,pište další a další
Bez flétny by to znělo jinak a všedně
Treba nakonec zjistili, ze je to vlastne punk... (...forek...)
Helejd, tos nahraval jeste na bentona? Ten zvuk se mi docela libi...
Treba nakonec zjistili, ze je to vlastne punk... (...forek...)
ja v tom trochu punk cejtim, ne že bych si myslel že to je punk to ne... ale někde je tam skovanej. jinak až budete hrát někde blízko krkonoš, tak napiš možná se zajedu podívat
Punk je fšude ;-)
,takže stopy byly nahrávány jedntlivě a pak zmasterovány
tim spise by ten zvuk mohl byt vyrazne lepsi, takze to zni jako byste to spis natocili najednou, pres mix smichali a nahrali do dvou stop, prava a leva ...
Ale v pohode, u alternativy je asi potreba horsi zvuk, bez nej by to nebylo ono
Ale kdyz to srovnam treba ted s poslednim albem Budoaru stare damy - Dobrou noc svetlo, .. no tak dobre no
Helejd, tos nahraval jeste na bentona?
Ano,kromě Světla města,kde jsem to nahrál na bezpražec - pravda nicmoc,cvičil sem asi 2 týdny
ja v tom trochu punk cejtim, ne že bych si myslel že to je punk to ne... ale někde je tam skovanej. jinak až budete hrát někde blízko krkonoš, tak napiš možná se zajedu podívat
Spíš panková schovávaná jojo,jestli se tam někdy ukážem,dám vědět
tim spise by ten zvuk mohl byt vyrazne lepsi, takze to zni jako byste to spis natocili najednou, pres mix smichali a nahrali do dvou stop, prava a leva ...
Ale v pohode, u alternativy je asi potreba horsi zvuk, bez nej by to nebylo ono
Ale kdyz to srovnam treba ted s poslednim albem Budoaru stare damy - Dobrou noc svetlo, .. no tak dobre no
No,to rozmíchání L versus P strana je trochu zmatený.. ale tak naše požadavky to splňuje.. i když tak přemejšlim,jak by to přes Fender Rumble znělo nahraný přes mikrák,ta linka je trochu sterilnější. Ale jsem spokojen Budoár neznám,nemohu tedy moc porovnávat
Stránky 1
Baskytara.com » Show Room » Podobrazy - demo