1

Téma: Podobrazy - demo

Konečně jsme s kapelou nahráli demo,kde jsou slyšet jednotlivé nástroje,tak sem házím odkaz

Pište všechno,kritiku,co vás napadne..

0 xLajků:

2

Re: Podobrazy - demo

? Nikdo nic..?

0 xLajků:

3

mě se to líbí, ale nelíbí se mi tam to fučení tý flétny,  jinak je to fajn

0 xLajků:

4

Tak mě se tam ta flétna líbí velice, v té skladbě V noci tam nádherně poletuje a vlaje...pěkný

Jolana D-Bass, Jolana Studio Bass, Solton BK100 Germany, ZOOm B2
THE RAMONES Heidi is a Headcase... jdu si svojí cestou
0 xLajků:

5 Naposledy upravil: Štěpán Axman (26. 02. 2009 10.49:13)

V pohode. Ten sound by mohl byt trosku lepsi, teda. Cistci. Zajimave texty a pekne fotky smile

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

6 Naposledy upravil: m3 (26. 02. 2009 11.40:24)

jethro tull vs. psi vojaci ?? wink

ale nejak na to ted nemam naladu smile du si pustit nakej punk smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

7

Jj, taky to neni muj salek kavy, evokuje mi to moji pubertu...coz nebyla zadna parada

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

8

Bez flétny by to znělo jinak a všedně.  Demo bylo fakt demo,takže stopy byly nahrávány jedntlivě a pak zmasterovány,jsem s tím docela spokojen. Texty považuji za hlavní součryrást našá hudby. Dík moc za názory,pište další a další smile

0 xLajků:

9

Lukáš napsal:

Bez flétny by to znělo jinak a všedně

Treba nakonec zjistili, ze je to vlastne punk... big_smile (...forek...)
Helejd, tos nahraval jeste na bentona? Ten zvuk se mi docela libi...

0 xLajků:

10

flachby napsal:

Treba nakonec zjistili, ze je to vlastne punk...  (...forek...)

ja v tom trochu punk cejtim, ne že bych si myslel že to je punk to ne... ale někde je tam skovanej. jinak až budete hrát někde blízko krkonoš, tak napiš možná se zajedu podívat

0 xLajků:

11

Punk je fšude ;-)

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

12

Lukáš napsal:

,takže stopy byly nahrávány jedntlivě a pak zmasterovány

tim spise by ten zvuk mohl byt vyrazne lepsi, takze to zni jako byste to spis natocili najednou, pres mix smichali a nahrali do dvou stop, prava a leva ...
Ale v pohode, u alternativy je asi potreba horsi zvuk, bez nej by to nebylo ono wink
Ale kdyz to srovnam treba ted s poslednim albem Budoaru stare damy - Dobrou noc svetlo, .. no tak dobre no smile

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

13

flachby napsal:

Helejd, tos nahraval jeste na bentona?

Ano,kromě Světla města,kde jsem to nahrál na bezpražec - pravda nicmoc,cvičil sem asi 2 týdny sad

girzi napsal:

ja v tom trochu punk cejtim, ne že bych si myslel že to je punk to ne... ale někde je tam skovanej. jinak až budete hrát někde blízko krkonoš, tak napiš možná se zajedu podívat

Spíš panková schovávaná big_smile jojo,jestli se tam někdy ukážem,dám vědět smile

Axlík napsal:

tim spise by ten zvuk mohl byt vyrazne lepsi, takze to zni jako byste to spis natocili najednou, pres mix smichali a nahrali do dvou stop, prava a leva ...
Ale v pohode, u alternativy je asi potreba horsi zvuk, bez nej by to nebylo ono
Ale kdyz to srovnam treba ted s poslednim albem Budoaru stare damy - Dobrou noc svetlo, .. no tak dobre no

No,to rozmíchání L versus P strana je trochu zmatený.. ale tak naše požadavky to splňuje.. i když tak přemejšlim,jak by to přes Fender Rumble znělo nahraný přes mikrák,ta linka je trochu sterilnější. Ale jsem spokojen smile Budoár neznám,nemohu tedy moc porovnávat

0 xLajků: