Téma: New snímač-OLP?
Tak drze založim vlastní topic, doufám že to nevadí protože vim že o snímačích je tu napsáno dost... No,uvažuju že bych potunil basu a seknul tam lepší snímač, předpokládám že ten původní nebude nějak výbornej když ta basa je v podstatě low end... Asi by se spíš vyplatilo našetřit rovnou na pořádnou basu ale já uvažuju tak že 20k dám dohromady někdy za 100 let a teď mam nějaký peníze od Vánoc tak bych je nejradši nějak vrazil do hraní než je zas nějak utratim za blbosti... No a navíc jsem spokojenej s pohodlím hry tak proč nevylepšit malinko ještě zvuk. Jenom nevim jestli ty nedostatky co objevuju na tom OLP jsou způsobený snímačem nebo basou, prostě chybí mi tam větší síla v basech taková větší pevnost na těch nízkejch frekvencích, Hčko nezní špatně a dunění mi nechybí ale trochu postrádám to co tu někdo nazval jako tmelivo kapely, ten zvuk je takovej jakoby tenkej, sice docela průraznej a hezky proleze ale něco tomu chybí... Tak co myslíte, pomůže tomuhle snímač? Mam takovou vizi že by se zachoval pěknej středovej charakter nástroje a novym snímačem se tak nějak celkově pozved na vyšší úroveň ale na druhou stranu nevim do čeho jdu:-) Dál jsem uvažoval že bych rovnou potunil i elektroniku ale asi radši zůstanu u pasivu, mě ta aktivka nějak nechybí, ale třeba je aktivka zrovna to co hledám, já nevim:-D Tak co myslíte? Jestli máte v rukávu nějaký rady pro mě tak budu jedině rád:-)