Tady mate preklad z prekladace, proto takova krkolomnost ke sluchatkum za 150 Dolacu od MK.
Ochrana sluchu pro hudebníky - hry píchá!
[ Opora pro Toddovu hudební stránku ]
--------------------------------------------------------------------------------
Vždy volání ve vašich uších poté, co hrál? Myslet si, že většina skupin, které vy vidíte živě je příliš hlasité? Myslet váš kytarista je hlasitost zla monger? Být vaše činely bubeníka přimět vás, aby ztratil spánek? Basista pokouší se modifikovat přílivy? Čtěte dál!
Jedny hudebnické tipy na jak přinutit vaše uši trvat celý život....
Diskrétní, plochá, průhledná ochrana--zakázkové hudebnické ucpávky do ucha ukázaný v mém uchu. Vyčistit formu plastu a tělové zeslabovače být stěží nápadný dokonce z několik inches pryč, a poskytovat hladké, přirozené sondování, ochrana bytu.
Já jsem nevěřil tomu do okamžiku než já jsem zkusil to sám a nyní když já se zajímám proč já jsem nedělal $150 před roky hazardu!
Můj pár Etymotic hudebnických ucpávek do ucha. Beige zeslabovač "tlačítka " být snadno zaměnitelný a dostupný v 9dB, 15dB, a 25dB. Já používám 15dB pro poslouchat hlasité skupiny nebo praktické bubny v mé malé přemítavé místnosti. Já typicky použití 9dB na jevišti s mou skupinou. Malé jasné stonky pomohou v odstranit zásuvku a smět být uříznutý jestliže ne potřeboval. Červená naklonila jednoho (vrchol) ukáže "pravý " ucpávka do ucha, jasný je opuštěný. Celkové náklady pro audiologist vhodný, forma, a zeslabovače: ~$150.
Tinnitus (zavolat uši) je výstražné znamení a znamení přílišného vystavení nezdravým zdravým tlakovým úrovním (SPL). Toto je známé, ale co lidé nezdají se k "dostat " je to tato škoda je neodvolatelný.
Klesat: vyhrát získat výhody nižší stádiové hlasitosti
Začít tím, že odmítá, a dostat vaše bandmates udělat stejný. Vy nevíte jak měkký vy můžete hra až do někoho nutí vás k. Já jsem učil se tomuto když já (pak věk střední školy rockový bubeník) připojil se k divadelní důlní skupině, která měla žádný důl. Všechny hlasy byly unamplified, a dokonce s kartáči, já jsem mohl dostat zlý pohled od ředitele pro první několik zkoušek do okamžiku než já jsem dostal můj pianissi-Mojo. Ano bubeníci akustiky, dokonce vy můžete hrát měkčejší přes nedostatek knoflíku hlasitosti (otře, multi-rods, tenčí tyče, tenčí srážky, těsnější uzavřený nafoukanec, a zřejmý'udeřit do softer')!
Podporovat, pro rockové kapely toto je základní--nutit každého do úrovně jejich amp(s) u jejich hlavy. Každý rád slyší více sám než to osvojit si v celkové směsi. Nechat directionality reproduktorů udělat toto přirozeně -- jestliže reproduktor je ukázal na jejich hlavu, oni slyší většinu ze sebe bez potrestat jiné. Většina běžného problému, který já mám setkalo se se být kytaristé se otevřít se opíral 2x12 zasedání komb na podlaze u jejich noh blízko zdi, nastartovat tak oni mohou dostat se dost refelected zvuk k jejich vlastním uším, zatím chudí chlap 20 noh od kytary zesilovač v přední straně je získávání bušilo do s masem kytary rozptylování zesilovače vzor, a bubeník je krvácení z celého vedení odražených vln podél zdi za ním. Podobně, s basistou, který stojí příliš blízko u jeho zesilovače ne uvědomit si, že maso zvukového pole od skříňky nízké frekvence je 8 nebo více noh před skříňkou.
Třetina, nedostanou zúčastněný ve válkách hlasitosti. "Více monitoru " není vždy odpověď, a možná "Lidé, nechal nás všechny stáhnout se tad " je. Skupina bude těsnější jestliže vy můžete rýha u nízkých svazků, váš dav nebude bušil do se zdí zvuku, a vy zůstanete dále od prahu zpětné vazby na jevišti. Pochopit to jako noc se vleče, vaše uši dostanou více a více nasycený a vy nebudete se zdát jako hlasitý k sobě. Alkoholické nápoje zvýší tento účinek tím, že se rozšíří capilaries ve vašich uších a snižování citlivost vašich uší. Znát toto, pokusit se bránit se touze se objevit v souborech 2 a 3.
Fourth, myslet na váš zesilovač správný způsob -- jako prostředky k produkci "váš zvuk " to je jen hlasité dost pro vás slyšet, a nechat PA/monitor systém dělat zbytek. Vy nepotřebujete netvora amp(s) -- vložit ty peníze do rozumného PA systému. Zdraví lidé potřebují mít nějakou kontrolu nad vaším zvukem, a to je nemožné jestliže váš stádiový svazek je tak hlasitý že vy jste vypnutí v hlavní směsi. Jestliže vy potřebujete více pro dům, mic to a váš adekvátní PA systém bude dělat jeho práci zvuku zesílení. V znepokojivé události, kterou vy potřebujete více hlasitosti na stádiu, vy můžete vždy mít inženýra hodit dokonce více kytary couvá se u vás přes vaše monitory. Já jsem viděl basists hrát venkovní festivaly se jeden 4x10 skříňka a Shure in-ear-monitor, a já jsem hrál si s kytaristy, kteří dělají každý vystoupit se jeden malý 30W 1x12 zesilovač trubky řízený do příjemného teplého výstupního pokřivení (a já jsem nepotřeboval, aby nějaký monitor slyšel jej na jevišti either!).
"Co jestliže já nemohu dostat se stádiových hlasitostních dolů k bezpečným úrovním?"
Dokonce jestliže vy uděláte všechny tyto kroky, někdy vy máte bandmate to má nedoslýchavost a nemyslí si, že on je někdy příliš hlasitý. Nebo vy pracujete s bubny akustiky pátrat po specifickém zvuku a vy jste už zkoušeli měnící se hlavy a ladění nutit věci znít dobře. Nebo váš prostor praxe je velmi tvrdý/přemítavý. Nebo vy jste skupina kovu a publikum očekává, že má jejich sluch poškozený a bas pocita v jejich hrudi.
Pak, ucpávky do ucha jsou jediná odpověď. Ale, klíč má používat jen tolik ucpávky do ucha jako vy potřebuje, ale ne příliš mnoho--vaše publikum je velmi nechráněné, a vy nechcete bušit do nich jestliže vy nosíte zásuvky, které zmírní tolik že vy cítíte potřebu dát hlasitosti knoflík husa!
Non-custom, levná ucpávka do ucha volby
Jestliže vy nemáte použil nějaké ucpávky do ucha před, začít s dobrým souborem non-custom ones jako když Etymotic Etymotic Er non-custom zásuvky. Oni jsou dostupní v beige, jestliže vy chcete, aby oni se zamíchal, a být nejlepší sondování non-custom zásuvky, které já mám se snažily. Oni barví zvuk mnohem méně než zásuvky pěny ale zásuvky zvyku být značný zvukový krok nahoru od nich. ER-20's přece má kliku, která rozšíří kousek od ucha. Oni stanoví 20dB snižování hluku. Jestliže tito pracují pro ya, vy jste všichni daní!
Jestliže vy nezpíváte a nejsou vybíraví o čem vy slyšíte chvíli, kterou vy hrajete, zásuvky pěny mohou být dobrá nízká cena odpověď. Oni jsou velmi účinní ve snižování SPL bít do vašeho ušního bubínku, a oni jsou velmi snadní nacházet u většiny drogových obchodů, nicméně zásuvky pěny vyžadují mnoho kompromisů ve věrnosti jako oni mačkají střední a ztrojnásobit se velmi účinně. Také, oni jsou tak dobří ve snižování zatroubit na to vy můžete najít sebe se objevit v odpovědi k nosit je který začne porazit účel pro sebe, a dá každého kolem vás u dalšího rizika.
"Ale já jsem nenáviděl každou ucpávku do ucha já jsem někdy se snažil."
Jestliže vy jste zkusili tyto non-custom zásuvky a nejsou šťastní.... (Já jsem byl jeden z nich) vy můžete postěžovat si na:
"Když má [guitarist/drummer/bassist] vloží zásuvky pěny, on pak objeví se/udeří tvrdě dost zabít malá zemědělská zvířata tak on může slyšet sebe. Co je bod?"
"Zástrčky pěny vypadají nádherně hloupě když já hraji žít"
"Já nemohu slyšet některého ztrojnásobit nebo střední s zásuvkami pěny -- já nemohu zpívat s nimi."
"Zástrčky pěny jsou otrava odpovídat vhodně."
"Pravidelné zásuvky tlumí zvuk úplně."
"Já slyším toto podivné čerpání basa se zásuvkami"
"Já nemám rád pohled tlustého stonkového lepení z mého ucha."
Zakázkové zásuvky oslovily všechny tyto starosti o mě.
Potěšte se divy zásuvek zvyku!
$150. To je to! Méně než pedál dobrých vlivů. A oni stali méně než většina doplňků hudebního nástroje -- jen $150!
Znít moudře, limity fyziky jaké non-custom zásuvka může dělat. Bez hluboké ušní formy, poskytnout hladkou, přirozenou odpověď je nezbytně nemožný. Vypadá moudře, mnoho off-the-shelf ucpávky do ucha jsou určeny pro průmyslové použití kde správce potřebuje ověřit, že jejich pracovníci nosí ochranné pomůcky. Jako taková, oni inklinují přijít spíše nápadné prominentní barvy takoví jako neon žlutý, nebo neon oranžový. Poznamenat, že tělové pěnové zásuvky jsou dostupné, ale oni stále plánují vně ucha a být nápadný z dálky.
Zvyk formoval "ucpávky do ucha hudebníků, " by Etymotic výzkum nicméně, být dostupný ze mnoho místní audiologists pro skromnou cenu $150 nebo méně. Oni poskytují pevnou ochranu, znít velko, a být velmi diskrétní.
Tyto zásuvky jsou zakázkové formoval audiologist (krátká návštěva vzít formu je všichni to je vyžadováno) k přesným obrysům vašeho ucha a kanálu ucha. Výsledek je velmi jednotlivá zásuvka, která je téměř undetectable dokonce z zmenšovat vzdálenosti. Zástrčky hudebníků také uvádějí velmi plochou frekvenci odpověď takže řeč je ještě extrémně srozumitelný. Celková hlasitost vyrovnaně je prostě redukována.
Vy začnete používat je když vy hrajete, ale vy objevíte, že vy máte rádi je tolik že vy budete nosit je k živým hudebním přehlídkám a stále být schopný mluvit s lidmi, a ne trápit co oni vypadají jako protože oni jsou unnoticeable. Vy budete brát je na výletech letecké linky a jiných místech kde vaše uši obtěžovaly vás.
"Ok, já jsem prodáván. Kdo dělá tyto věci?"
Já jsem dostal důl u Sonus umístění u 1010 E. Higgins Rd, Elk Grove vesnice, IL 847/593-0570/od audiologist Brian Taylor, máma, CCC-A. Chicagoland lid by mohl chtít jít tady. Elk Grove vesnice je správný východ Schaumburg.
Většina audiologists (kontrola yellowpages) moci vzít formy a poslat je do jednoho dva hlavní výrobcové zvyku formovali zásuvky--Etymotic výzkum a Westone laboratoře. Oba výrobcové mají "dealerští lokátoři " na jejich místech.
Já používám Etymotic výzkum zakázkové formované hudebnické zásuvky koupily od mé místní Sonus audiologist v Elk Grove vesnici, IL. Oni se zabývají Etymotic produkty. Westone laboratoře vyrábí širokou řadu různých zásuvek včetně statný 36dB zvyk formoval zvukovou zabijáckou zásuvku, a paleta jiných modelů s měnícími se rozsahy zeslabení a řeči intelligibility. Westone styl #49 je téměř totožný se Etymotic výzkumné ER-9/15/25 série ucpávek do ucha hudebníka.
"Tak mnoho výběrů -- co měl bych dostat?"
Já jsem docela potěšen se Etymotic Er-15 zásuvky. Já jsem objednal "částečně countersunk " model, používat tradiční čistou formu, ale zřetelně mé uši byly příliš malé dělat částečně countersunk. Zástrčky, které vy vidíte ve fotkách nahoře jsou standardní typ. S ohledem na materiál, tam je zřetelně měkčejší dostupná forma, ale to není trvanlivý, a neposkytuje hodně přidané pohodlí. Já najdu mé zásuvky docela pohodlný. Jediná věc viditelný v uchu kanál je tělové tlačítko (zeslabovač) to je okolo velikost eraserhead. Já jsem vybral si částečně countersunk protože to dělá to velmi snadný k zeslabovačům změny, a je méně objemný než úplně countersunk formy. Navíc, oni jsou trvanlivější (a už žádné nápadný) než malý non-countersunk formy. Pro zeslabovače, já jsem dostal 15dB (který je standardní) a také 9dB pro situace kde já bych normálně hrál nechráněný bez zvonění, ale ještě by měl rád nějakou ochranu. Já se ocitnu používat každého nich stejně. 15dB pro vidící živou hudbu když já nezpívám nebo když my účinkujeme živě a lidé udeří tvrdě, 9dB když já hraji s mou skupinou v praxi.
"Co je proces jako?"
Hovor místní audiologists a vidět jestliže oni dělají ucpávky do ucha hudebníků. Nebo poznat obchodníky se Westone nebo Etymotic zásuvky od spojení nad. Vy naplánujete jmenování, které bude brát 30-40 minut. Audiologist dá velmi malý čtverec materiálu o řetězci ve vašem uchu. Tento základ bude používán předejít pěně lisování z dotýkat se vašeho ušního bubínku. Řetězec pomůže odstranit formu jakmile to tvrdí.
Pak audiologist vstříkne zvláštní nízké rozšiřování vytvarovat pěnu do vašeho ucha. Jestliže vaše ušní kanály jsou curvy a nebo citlivý, vy můžete zažít kousek bolesti jako pěna zachází. Změna tlaku může přivodit reflex kašle. Audiologist nechá formový lék na asi 10 minut za tu dobu vy budete baven u jak malý vy můžete slyšet. Já jsem se táhnul bandmate podél dostat zásuvky pro něj příliš (a my jsme projednávali 10% sleva na zásuvky tím, že slibuje audiologist 2 zákazníci místo one)...and já jsem jistý my jsme mluvili docela hlasitý jako forma vyléčil. Audiologist smět povzbudit vás, aby pohnul s vašimi ústy and/or žvýkání zajistit pohodlný záchvat z formy.
Forma bude odstraněna a odeslal k offsite laboratoř založená na vašich žádostech materiálu formy, barva, a countersinking možnosti. Za týden nebo tak nějak, vy budete mít následnou návštěvu se audiologist osvojit si vaše zásuvky a kontrolovat záchvat/komfort. Vy budete chtít mazat zásuvku se slinou nebo nějakou specialitu mazadlo ucpávky do ucha první pár měří vkládat je. Vaše ušní kanálová kůže by měla rychle dostat zvyklý na zásuvky, ačkoli. Já nemám potřeboval používat mazadlo nebo slinu po 3. času, který já jsem používal mé zásuvky. Vaše audiologist smět nabídka 30 jednodenní jízdenky politika mít zásuvky přetvořila jestliže z nějakého důvodu komfort a výkon není co vy čekáte. Já jsem měl žádné problémy.
Shrnutí
Já jsem vždy byl bohatý na můj sluch, vždy bojovat se bandmates ponechat si hlasitost pod kontrolou, a bědovat nad tím tak mnoho živých přehlídek bylo příliš hlasité být zábavný. Protože já jsem vzdal se nutit každého já se setkávám si zahrát na nižší hlasitost, já jsem vzrušoval se našli řešení to zachovává věrnost, nevypadá nevhodně, a poskytuje jen pravé množství ochrany jen za $150.
Vděčně, já mám žádnou nedoslýchavost a udržet nad průměrem accuity, já nemohu věřit, že já jsem se spokojil se zásuvkami pěny nebo holýma ušima tak dlouho před běžným zvykem. Pro cenu (méně než jediné účinky šlapou), tam je žádná lepší hudební investice vy můžete předstírat, že zlepší vaši radost ze živé hudby zatímco pomůže zajistit, že vaše uši stanou se půvabně staré s vámi.
--
Todd H
Bubeník, basista, inženýr
(kdo má žádný vztah s některým prodejců zmínil se o na této straně kromě "šťastný zákazník Etymotic a Sonus")
B.C.Rich Warlock NJ stara poctiva serie, HOCKE aparatura, B.C.R. Widow 5 strings