Axlík napsal:OK : ti Hocke dava mesicne nejaky love za propagaci? wink
Cekal jsem to az se nekdo ozve...ne neni tomu kupodivu tak
I kdyz stokrat jsem si rikal, ze to tak musi vypadat...jak tenkrat s tim hochem od Glockenklangu 
Myslim, ze si Hocke zaslouzi trosku propagace, protoze ty jeho aparaty jsou silene podcenovany. A ja mam porad za to, ze jsem objektivni pri hodnoceni :]
Jinak 25tis na komplet aparat neni zas na nejaky joo rozhazovani pokud chces neco co ma silu a aby ti to na podiich pri nejaky metle stacilo.
Honzoid napsal:Hocke je česká firma?
Co je to ten neodym?
Myslíte, že s mojí baskou nemá cenu si kupovat lepší apec?
Hocke je ceska firma, Hocke se tu na foru dokonce cas od casu objevi, i kdyz jsem ho tu uz dlouho nevidel. Podivej se na http://www.hocke.eu , ma tam aktualni nabidku. Napis mu, zajed za nim do Pradubic, vyzkousej si tam co tam vsechno ma a uvidis/uslysis sam. Za vyzkouseni nic nedas (vyjma cesty do Pardubek). Celej aparat by te moh vyjit na nejakejch dvacet tisic a neco malo.
Neodym. repro (neodym. magnet) je lehci. Zalezi na tobe, jak moc zniceny zada mas
a jak moc se chces s bednou tahat. Zrovna u Hockeho ty rozdily ve vaze beden neodym/klasika nejsou tak drasticke. Jestli se tam pojedes podivat, tak mozna narazis mezi neodym 4*10 a klasikou 4*10 na urcity zvukovy rozdil, myslim, ze ten neodym (ale neplati to asi vseobecne!) hral trosku vic v basech.
Kdyby nebyl limitovanej vahou a velikosti tak se schvalne zkus Hockeho zeptat na tu henychackou 6*10.
Pokud se chces slyset, tak se na nizsi cenu aparatu stejne moc nedostanes. JA tu basu neznam, neslysel jsem ji, nevim jak hraje. Maly telo a mala vaha jsou fajn kvuli zadum, kvuli zvuku uz moc ne no. Uprimne, 8 tisic za basu moc neni, ale hodnotit dle ceny nelze. Trebas zrovna vybral vybornej kousek, co ja vim. Mozna popremyslej, jestli neco neinvestovat do snimacu nebo elektroniky.
Laneyum bych se vyhybal, zatim jsem nemel cest s kouskem, kterej by hral dobre. At uz hlavy/boxy nebo komba.
U tech Nemesisu od Edenu moc nevim, me se nezdaly.
CEILIN KAT IZ WATCHIN U MASTERBATE