Téma: Nešlo by to rozebrat? :-)
Ahoj všem,
nemáte prosím vás někdo zkušenost s tím, zda by se dala nějakým způsobem rozebrat hlava BEHRINGER Ultrabass BX3000T a zasadit do racku?
Díky
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Aparatura » Nešlo by to rozebrat? :-)
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj všem,
nemáte prosím vás někdo zkušenost s tím, zda by se dala nějakým způsobem rozebrat hlava BEHRINGER Ultrabass BX3000T a zasadit do racku?
Díky
Všechno se dá, jen jestli v tomto případě ta "námaha" stojí zato. Dají se koupit rack case, do kterých se to jednoduše přemontuje, jen je to asi zbytečná investice. Dělal bych to jen v případě, kdybych měl nějaký case zdarma k dispozici. Nezapomeň to pořádně větrat!
Všechno se dá, jen jestli v tomto případě ta "námaha" stojí zato. Dají se koupit rack case, do kterých se to jednoduše přemontuje, jen je to asi zbytečná investice. Dělal bych to jen v případě, kdybych měl nějaký case zdarma k dispozici. Nezapomeň to pořádně větrat!
Myslis to tak, ze bych to do toho case-u zasadil i s tim original "polstrovanim"?
nene ono většinou bejvaj tyhle zesíky ve vlastním jakoby racku....takže by to mohlo jít....
odmazáno OT
Nevím jak to vypadá uvnitř, v podstatě jde jen o to, aby si to šoupl do jiné krabice a vnitřní konstrukci (nosníky, konzoly) mužeš použít i z puvodní hlavy. Kobercem bych se netrápil, spíše bych ho vynechal, aby se z nového case líp odvádělo teplo i z povrchu. Pokud nerozpojíš/necvakneš nějaké kabely, tak to zvládneš i jako neelektrikář. Pokud by si musel něco odpojovat a později to chtěl dát někomu dokončit, tak si vše nafoť a a dobře vodiče označ, jinak by mohl být později problém, protože předpokládám, že schému inženýři od Uli Behra určitě nepřibalili.
Já jsem měl kdysi kytarové kombo V-Ampire od Behra a nebylo ani moc špatné a z něj jsem měl zesík taky vymontovaný do racku, jen tam to bylo jednodušší, stačilo, že jsem si vyrobil a namontoval uši.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Aparatura » Nešlo by to rozebrat? :-)