1

Téma: Nešlo by to rozebrat? :-)

Ahoj všem,
nemáte prosím vás někdo zkušenost s tím, zda by se dala nějakým způsobem rozebrat hlava BEHRINGER Ultrabass BX3000T a zasadit do racku? smile
Díky cool

0 xLajků:

2

Re: Nešlo by to rozebrat? :-)

Všechno se dá, jen jestli v tomto případě ta "námaha" stojí zato. Dají se koupit rack case, do kterých se to jednoduše přemontuje, jen je to asi zbytečná investice. Dělal bych to jen v případě, kdybych měl nějaký case zdarma k dispozici. Nezapomeň to pořádně větrat!

0 xLajků:

3

RAT napsal:

Všechno se dá, jen jestli v tomto případě ta "námaha" stojí zato. Dají se koupit rack case, do kterých se to jednoduše přemontuje, jen je to asi zbytečná investice. Dělal bych to jen v případě, kdybych měl nějaký case zdarma k dispozici. Nezapomeň to pořádně větrat!

Myslis to tak, ze bych to do toho case-u zasadil i s tim original "polstrovanim"?

0 xLajků:

4

nene ono většinou bejvaj tyhle zesíky ve vlastním jakoby racku....takže by to mohlo jít....

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

5

odmazáno OT

NEUSER Courage-fretless 6str (1991) ,   FENDER American Standard Jazz Bass (2012),  CORT A5 - EMG pickups,      Dundeeho - Jazz Bass smile
David Eden WTX-260  ,   SWR Goliath 2x10 (x2),  HOCKE BN110
0 xLajků:

6

Nevím jak to vypadá uvnitř, v podstatě jde jen o to, aby si to šoupl do jiné krabice a vnitřní konstrukci (nosníky, konzoly) mužeš použít i z puvodní hlavy. Kobercem bych se netrápil, spíše bych ho vynechal, aby se z nového case líp odvádělo teplo i z povrchu. Pokud nerozpojíš/necvakneš nějaké kabely, tak to zvládneš i jako neelektrikář. Pokud by si musel něco odpojovat a později to chtěl dát někomu dokončit, tak si vše nafoť a a dobře vodiče označ, jinak by mohl být později problém, protože předpokládám, že schému inženýři od Uli Behra určitě nepřibalili.
Já jsem měl kdysi kytarové kombo V-Ampire od Behra a nebylo ani moc špatné a z něj jsem měl zesík taky vymontovaný do racku, jen tam to bylo jednodušší, stačilo, že jsem si vyrobil a namontoval uši.

0 xLajků: