Pipa:
no jasně..tohle je sice trochu extrém, ale máš recht, že je tim postiženej ve větší či menší míře každej...zvlášť u lidí jako jsem já nebo ten tvůj kamoš, který nemaj žádnej "diplom", že to co dělaj, dělaj dobře. Myslím tím třeba vyprodaný haly, prodávající se alba, grammy a já nevim co ještě. Pak je jediný,co hodnotí tvoje kvality, tvoje vlastní vědomí a tím pádem jak s ním někdo začne vrtět, tak seš hysterickej
Šestka:
jasně ... mohlo by to bejt bůhví jak harmonicky bohatší...tohle je ale klasická funkovka...jde mi hlavně o rytmy, ukázku techniky a o to, jestli jsou techniky v baťohu na zádech, nebo v pouzdře na pistoli, jestli mi rozumíš.
říkám to vždycky a myslím to tak - videa na youtube používám jen jako médium pro technickou show.
O tomhle bych si u piva povídat moc nechtěl, ale za to mám v rukávu několik výbtečných židovských anekdot 
Hariboss:
hele to video se mi furt nechce načíst (mám nějáký trable s ádésádlem), ale bass day 98 mám od wootena najetej celej zleva doprava, takže jak se k tomu dostanu tak asi budu umět a napíšu. Ale kloubem tam nikde nic hraný myslim neni....
Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...