Téma: Neoficiální sraz basáků na východní Moravě
...aneb učíme se od pražáků
Při pokecu se Spiderem nás napadlo spáchat nějaký menší sraz. Hledal jsem místo mezi Brnem a Ostravou, a napadlo mě toto: ubytování by bylo na ranči v Chřibech, každý by si ho objednal a zaplatil sám, já bych pouze vysvětlil majiteli o co jde: tedy že potřebujem místnost co nejblíž výčepu, kde se bude noc a den lomozit. Jinak veškerý program by byl na nás, bylo by to podobné jako mají pražáci sraz majitelů bas, takže žádný oficiální program, jen prostě setkání.
Jako první alternativu bych navrhoval toto:
http://www.rovna.cz/
Majitele neznám nijak dobře, ale kdysi jsem se s ním bavil, je to příjemný chlapík a zažraný do muziky (country). To znamená, že ve společenské místosti má mimo jiné i malé PA. Jednou jsem mu tam dohazoval týdenní kytarovou školu (bohužel nakonec proběhla jinde), ale byl tenkrát opravdu nadšený a ochotný. Dcera je basačka, věřím že by to nebyl problém...
Než ale začnu něco domlouvat, potřeboval bych vědět jestli je zájem. Představoval bych si dvoudenní akci, abysme mohli i trochu zapařit. Kdo by mohl, ten by přivezl basu a apaát a testovali bysme navzájem. Určitě by bylo dobré aby přijel třeba Chátra (který to nemá daleko) se svou novou celolampou-a každý kdo má s čím se pochlubit. Díky skvělému prostředí je možno vzít ssebou i manželky, příelkyně, děti, což pro nás zadané může být výhoda.
Jedniný co je blbý je, že je zima, jaro nebo léto by bylo lepší...tak co vy na to? Co třeba mezi svátky? Na Štěpána (26-27.12)
Tak sem s návrhy a připomínkami!!!
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!