1

Téma: Neoficiální sraz basáků na východní Moravě

...aneb učíme se od pražáků smile
Při pokecu se Spiderem nás napadlo spáchat nějaký menší sraz. Hledal jsem místo mezi Brnem a Ostravou, a napadlo mě toto: ubytování by bylo na ranči v Chřibech, každý by si ho objednal a zaplatil sám, já bych pouze vysvětlil majiteli o co jde: tedy že potřebujem místnost co nejblíž výčepu, kde se bude noc a den lomozit. Jinak veškerý program by byl na nás, bylo by to podobné jako mají pražáci sraz majitelů bas, takže žádný oficiální program, jen prostě setkání.
Jako první alternativu bych navrhoval toto:
http://www.rovna.cz/
Majitele neznám nijak dobře, ale kdysi jsem se s ním bavil, je to příjemný chlapík a zažraný do muziky (country). To znamená, že ve společenské místosti má mimo jiné i malé PA. Jednou jsem mu tam dohazoval týdenní kytarovou školu (bohužel nakonec proběhla jinde), ale byl tenkrát opravdu nadšený a ochotný. Dcera je basačka, věřím že by to nebyl problém...
Než ale začnu něco domlouvat, potřeboval bych vědět jestli je zájem. Představoval bych si dvoudenní akci, abysme mohli i trochu zapařit. Kdo by mohl, ten by přivezl basu a apaát a testovali bysme navzájem. Určitě by bylo dobré aby přijel třeba Chátra (který to nemá daleko) se svou novou celolampou-a každý kdo má s čím se pochlubit. Díky skvělému prostředí je možno vzít ssebou i manželky, příelkyně, děti, což pro nás zadané může být výhoda.
Jedniný co je blbý je, že je zima, jaro nebo léto by bylo lepší...tak co vy na to? Co třeba mezi svátky? Na Štěpána (26-27.12)
Tak sem s návrhy a připomínkami!!! smile

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

2

Re: Neoficiální sraz basáků na východní Moravě

Joko, já bych ten víkend neviděl tak tragicky. Bylo by to dvoudenní, tj jeden nocleh bratru za 120 korun, a pokud jde o útratu za chlast-tak doma o víkendu bys nejspíš taky někde pařil smile Nakonec zbývá jedině doprava-a to by snad takový problém nebyl, ne? Určitě by se dalo třeba i s někým domluvit.
Jde o to, že zatímco pražáci se sjedou poměrně "pohodlně" nočním velkoměstem (i když mě překvapuje, jaký s tím mají někteří problém), my tady to máme kapánek složitější. Proto ta dvoudenka. Místo jsem nadhodil jen že mě to napadlo, takové se dá najít téměř kdekoli. Takže záleží jen na tom, aby se nás pár dohodlo na termínu-což, zdá se, bude taky problém.
t.kedzior: termín bych zatím viděl jště dál než konec ledna, alespoň tak se zatím většina vyjadřuje. Uvidíme..

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

3

Mailoval jsem s majitelem toho ranče kde by se akce měla odehrávat. Zde kopíruju:

Dobrý den

takovou akci u nás určitě rádi uspořádáme.
Akorát ten termín by byl možný spíš nejdříve konec dubna, protože děláme rekonstrukci v hopodě (zvětšujeme ji o třetinu)

Určitě se ozvěte domluvíme se.

S pozdravem

jarek volek

Takže záleží na vás. Buď akci o měsíc posunout, nebo hledat jiné místo. Já osobně jsem pro posunutí, v dubnu je v Chřibech moc pěkně, protáhl bych si to na celý víkend smile ale záleží samozřejmě na většině.

Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

4

Jábych to nechal chvilku spát, teď je docela brzo domlouvat termín napřesno, ale tak nějak jak píše Erža by to šlo.
Jinak si tady dovolím zkopírovat ještě část korespondence s majitelem objektu, je to příjemný a vstřícný člověk, bude to super akce:

jinak s hlukem to je tady v pohodě, jsme na samotě.
Jinak tady samozřejmě máme aparaturu, před Vánocemi jsem pořídil ještě dvě komba. Jedno pro dcerku baskytaristku, Fender 300W, když to osolím, je to slyšet v lese cca půl kiláku pod náma...
Nevím, jestli víte, že máme s holkama kapelu. Hrajeme třetí rok. Žádné velké umění to není, hrajem country, rokec, bigbíd, populár, skrátka asi 1OO písniček, pro lidi aby se u nás bavili.
Jedna dcerka hraje na klávesy, druhá na baskytaru, já na kytaru. Máme nahrátých 5 cd, amatérsky, to poslední je živě, jak jsme hráli na Míru v UH, když mě pošlete adresu, tak Vám ho pošlu.

Už teď se těším.

Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

5

Ahoj!

Jsem též pro odložení na duben. Podle emailu to vypadá, že to bude pohodové místo i pohodový člověk, takže náš sraz tam určitě nebude poslední. Až bude jasný přesný termín, připíšu se.

0 xLajků:

6

vemeš s sebou i spolubasáka?

Tenson electro-acoustic bass B-SM, Marshall MB30
2.držitelka Plasťáka igráčkového
0 xLajků:

7

Erža napsal:

vemeš s sebou i spolubasáka?

Ja se klidne vezmu sam, jen ted netusim ani kdy poletim domu v unoru, natozpak v dubnu. Ale obecne cim driv to vim, je vetsi sance se trefit. Takze sance bych si nejake daval, moc rad se sejdu s vice lidma, posledni akce ve Studlove s Betaronem byla paradni. Jedina vec, co mi na akci (ale to je problem vsech akci v Cechach) vadilo, ze clovek hrozne nacichnul kourem. Vim ze je to detail, ale nepotesi to.

Bands: Two Basses .... a jinak archiv na http://bandzone.cz/zdenekruzicka
0 xLajků:

8

ZdeNor napsal:

vadilo, ze clovek hrozne nacichnul kourem

Tak to tady se ti bude líbit, tady načichneš puchem jarního lesa big_smile

Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

9

pipa napsal:

Tak to tady se ti bude líbit

Tak super, lesni smeska jarniho rozpuku je idealni a kdyz mi jeste zapnes basu do Traceho silice, co vic chtit ....

0 xLajků:

10

ZdeNor napsal:

Ja se klidne vezmu sam

Paráda smile budu teda kouřit venku wink

0 xLajků:

11

Pipa, je něco nového ohledně eventuálního srazu basáků na chřibsku?
Je tam krásně, několikrát jsem tudy projížděl přes hřeben Bunč do Roštína. Třikrát jsme hráli na festivalech pořádaných R. Jelínek Vizovice v areálu Kamínka; nádherné prostředí.=)

BL-700NT, TRB-1005NT, B4Fl, BB-350, RB-660Fl
SVM-360 hybrid, SVM-600 hybrid, 4x10 DeltaLite II-2510, 4x10 Beta 10-A, box EV-18B+2x10 Gamma, kombo SVM-300 KappaLite 3015, Peavey TNT-130 aj.
0 xLajků:

12

Ahoj, zatím nového nic, beru to jako domluvenou věc. Jen to zatím nechávám ležet, do konce dubna je daleko, tak to pak v přiměřený čas oživím a nadhodím dva či tři termíny na výběr a podle toho to přizpůsobíme.
Jsem moc rád žejsi se ozval a moc doufám, že se zůčastníš.
A teď troška OT:  Krajina Chřibů, to je fakt nádhera. V sobotu jsem obcházel hranici chřibů a ždánického lesa a to je snad co pár set metrů, to základ tvrze nebo hradu....
Kamínka znám taky dobře, párkrát jsem tam hrál, naposledy ale tuším 2003. Pořád si říkám, že musím někde odchytit toho Lumíra Zakravače a natlačit se mu na nějakou akci s nynější kapelou, ale říkám si to tak už několik let a pořád nic smile

Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

13

Chřiby jsou parádní: v zimě na běžky, v létě na turistiku, bike a lezení - vyžije se celá rodina. Pokud si někdo taky rád ničíte prsty na skále, tak info o lezení v Chřibech je na:

www.climbers-uh.net

Ano je to OT, ale snad tím nalákám další zájemce o sraz. Nejen basou basák je živ.

0 xLajků:

14

Pro bližší info o Chřibech ještě:

www.chriby.cz/index.php
www.uh.cz/chriby/

Off-topikařím tady, ale Chřiby jsou stále má srdcovka, i když už léta žiji pod podstatně většími kopci.

0 xLajků:

15 Naposledy upravil: pipa (01. 04. 2008 07.35:39)

OK tak navrhněte, pokusím se přizpůsobit.  O týden později? 3. května?
případně navrhněte další termíny, ale s rozumem, páč jinak se nedomluvíme nikdy.

Anebo: jak říká Axlík: sejdeme se v Nymburku a tuhle akci odložíme na neurčito
pište, navrhujte. Záleží kolik lidí z toho našeho konce do Nymburka pojede (a kolik by vůbec přijelo do Chřibů, žejo) Jen tak z hlavy (omlouvám se všem, co nebudu jmenovat) by bylo určitě zajímavé seznámit se se ZdeNorem, T.kedziorem, Rybassem, Axlíkem, Péčkem, Klusim, Spiderem, Betaronem, Chátrou, Dalim....u výše zmiňovaných je určitě co se dozvědět a co obhlídnout, ale seznam je samozřejmě těžce neúplný-a naopak, spousta lidí by třeba vůbec nepřijela.

Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

16

Dobrá - tak tedy navrhuji o týden později, tedy sobota 3. května + tedy třeba i předcházející páteční večer u ohně : )

0 xLajků:

17

t.kedzior napsal:

sobota 3. května + tedy třeba i předcházející páteční večer u ohně : )

3.5. : t.kedzoir, ZdeNor

0 xLajků:

18

3.5. bych se k veceru klidne objevil smile

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

19

No ja urcite ten oficial taky vynechavam, takze pokud by to klaplo toho 3.5. bude to uplne ideal. Posouvani na jeste pozdeji je u me dost nejiste, do Cech se hned tak nedostanu.

0 xLajků:

20

Pánové – a samozřejmě i dámy, pokud chceme slyšet něco zajímavého z baskytarového umění od t.kedziora a ZdeNora, bylo by záhodno  přizpůsobit se jejich možnostem.

SVM-360 hybrid, SVM-600 hybrid, 4x10 DeltaLite II-2510, 4x10 Beta 10-A, box EV-18B+2x10 Gamma, kombo SVM-300 KappaLite 3015, Peavey TNT-130 aj.
0 xLajků:

21

Betarone, a ty bys přijel?

Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

22

Ano, mám v úmyslu se ženou a dcerou udělat si při té příležitosti výlet.=)
Určitě sebou poberu nějaké bedny, zesilovače a něco z bas. Taky nějakou dokumentaci a teorii k diskusi o naší problematice.
Jenom doufám ve správné trefení termínu, během května mě to vcelku vyhovuje, pak už jsou hračky, takže uvidíme…

0 xLajků:

23

Betaron napsal:

května mě to vcelku vyhovuje

jo to by mě taky hovilo :-D

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

24

jj, ja jsem taky za...

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

25

3.5. : t.kedzoir, ZdeNor, Pipa, Betaron, Axlík, Kubš

rozumím tomu správně? smile
někdo další? Abych mohl včas dojednat změnu termínu...

Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

26 Naposledy upravil: RAT (03. 04. 2008 08.53:17)

Toho 3.5. bych se objevil taky, rád si podebatuju. Na vyzkoušení bych přinesl preamp/D.I.box EBS MicroBass II, pokud si to chce někdo ošahat. Jen mi toho 3.5. trochu hrozí služebka do zahraničí, snad se nebude konat. Pozdější termín bych jen přivítal.

0 xLajků:

27

Kubši nebuď měkký a přijeď, přiblížíš se vlakem a mi tě pak už někdo stáhnem. jen bys měl aspon něco naložit a přivézt, přinejmenším na toho hamera bych si moc rád zahrál :-)
RAT: to je super, akorát mám na icq jednoho, kdo by to rád koupil a ptá se mě, jestli o tom něco nevím :-)

Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

28

ale tak to já bych přijel autem že jo pač by to byl vikend s přítelkyní o to nejde...no měkkej...neměkkej...uvidím ale asi spíš jo

0 xLajků:

29

Zase v tu dobu jsou i nějaké státní svátky, tak když si s přítelkyní uděláte volno už od čtvrtka, spojíš to i s nějakým folklórem-třeba vinným sklepem-a uvidíš jak bude spokojená :-)
Ten ranč je podle mě taky docela dobrý na to vzít tam i nebasové polovice

Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

30

3.5. se mi to moc nehodi, ale uvidime.

onehda tu bylo, ze by dorazil i Chatra s celolampou, vite o tom nekdo neco?

0 xLajků:

31

Ještě jsem se s ním nespojil, ale sliboval jsem mu tehdy, že bych ho po cestě z Hradiště vzal s sebou.

0 xLajků:

32

pipa napsal:

3.5. : t.kedzoir, ZdeNor, Pipa, Betaron, Axlík, Kubš

rozumím tomu správně? smile

no ja to myslel tak ze ani v kvetnu mi to nevadi, tedy nemusis jit v mem pripade konkretne o 3.5.
Ale rad bych byl i v Nymburce tak at je tam aspon trosicku odstup, prosim

Jsem  TU
0 xLajků:

33

3.5. : t.kedzoir, ZdeNor, Pipa, Betaron, Axlík, Kubš, RAT
No vypadá to že to vyjde, ještě se jistě někdo přidá, rozhodně jsem za vyjít s termínem vstříc ZdeNorovi, protože to má rozhodně nejdál :-D

Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

34 Naposledy upravil: ZdeNor (04. 04. 2008 08.37:10)

pipa napsal:

3.5. : t.kedzoir, ZdeNor, Pipa, Betaron, Axlík, Kubš, RAT
No vypadá to že to vyjde, ještě se jistě někdo přidá, rozhodně jsem za vyjít s termínem vstříc ZdeNorovi, protože to má rozhodně nejdál :-D

Oooo, dekuji velice. Tak doufam ze se jeste dalsi pripoji, nerad bych tim rychlopruletem omezoval dobry napad na dobrou akci...

0 xLajků:

35

Zdenor: Taky bych se tam objevil, mam uz to zabookovane v kalendari. Myslim, ze tam lidi bude rozumne mnozstvi smile

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

36 Naposledy upravil: Kubš (04. 04. 2008 09.43:46)

tak já k radosti všech jedu  smile a kdo řekne že mám ošklivou basu tak se stane obětí přítelčinýho Ridgebacka!!!!!

0 xLajků:

37

Hmm... tak to vypadá, že bych si to neměl nechat ujít. Přemýšlím, že bych s sebou vzal nástroje, akorát se mi zdá, že nebudu mít dost obalů...:D big_smile No, rezervuju si datum. smile

Neuser for president! Sadowsky, Fender a Vlasak taky...
0 xLajků:

38 Naposledy upravil: pipa (04. 04. 2008 11.12:22)

No, pánové, výborně. Vím že je to houby rokenról a zaplyvaný suterén by byl lepší, ale myslím, že to bude zároveň i velký relax....to už musí být sakra smrtonoš, aby ho jarní příroda nedostala do pohody a dobrého rozpoložení :-D

Právě jsem volal na ranč, termín jsem přesunul na 3. května, vše bez problémů. Doufám, že se nás tam sjede víc už v pátek :-)
Znovu vkládám odkaz na místo konání http://www.rovna.cz/
Ubytování by si měl každý objednat sám, podrobnosti ještě dojednám mailem a napíšu je tady.

3.5. : t.kedzoir, ZdeNor, Pipa, Betaron, Axlík, Kubš, RAT, klusi, d.a.l.i, Spider.
Počítám že další se ještě přidají.

No a já pojedu i s přítelkyní (a možná i dítětem), Kubš s přítelkyní, Betaron píše že s rodinou, Spider asi taky s rodinou, bude to pohoda :-)

Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

39

pipa: staci objednat ubytovani primo na miste?

Nějaký Fendery...
0 xLajků:

40

Nazdar Pipo smile
Zajimava akce..uvidim,jestli mi vyjde cas smile

Kdo pil umřel,kdo nepil ten taky smile
0 xLajků:

41

Robson: ahoj určitě přijeď.  Jako lákadlo: mrkni např. na kapelový odkaz, který má ZdeNor v profilu smile
Dali: tyhle podrobnosti ještě nemám dořešené, v podstatě stačí, protože míst je tam spousta. Jediný problém je, že mají požadavek na min. 10 lidí, což bysme měli hladce splnit, ale když se nikdo neobjedná předem tak nevím...upřesním to až budu vědět víc.
každopádně myslím že se  nemusíš bát, že by tě nechali spát někde za rančem u hnojáku :-D

Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

42

pipa napsal:

že by tě nechali spát někde za rančem u hnojáku :-D

a to bych si rád vyfotil :-D

doufejme že se příroda umoudří a nadělí nám pěknej víkend, bylo by to skoro až idylicky kýčovitý kdyby bylo krásně v takový přírodě!!!!

už se tam těším....vypadá to na relaxík....

0 xLajků:

43

pipa napsal:

tyhle podrobnosti ještě nemám dořešené, v podstatě stačí, protože míst je tam spousta. Jediný problém je, že mají požadavek na min. 10 lidí, což bysme měli hladce splnit, ale když se nikdo neobjedná předem tak nevím...upřesním to až budu vědět víc.
každopádně myslím že se  nemusíš bát, že by tě nechali spát někde za rančem u hnojáku :-D

A co vybrat treba zalohu stovku od kazdeho vazneho zajemce?

No a kdyz by se misto fakt nenaslo, no problem, 120km domu ujedu kdykoliv wink

Nějaký Fendery...
0 xLajků:

44

Kubš napsal:

a to bych si rád vyfotil :-D

Neboj, starsi by meli na pokoj prednost wink At si pepici vyzkusaju romantiku u kupky hnoja big_smile big_smile big_smile

Nějaký Fendery...
0 xLajků:

45

Ty jo ten ZdeNor je nejakej dobrej smile))))))))
respekt...:)

0 xLajků:

46

To není jen Zdenor, druhá půlka (t.kedzior) se taktéž zůčastní smile
D.a.l.i.: vybírání záloh, tomu jsem se právě chtěl vyhnout, stejně jako nějakému programu. Jsme (většinou) dospělí lidi a (většinou) svéprávní, tak když se domluvíme, že se někde sejdem, tak se tam sejdem a nebudem se pojišťovat zálohama...

Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

47 Naposledy upravil: Gazelle (05. 04. 2008 10.30:51)

hé, asi bych jel taky... smile, ještě si ale musím pročíst celé vlákno, abych věděl, co se tam bude dělat smile Musí tam totiž přijet i nějaký amatér a né jenom samí profíci jako vy smilecool:rolleyes::/

0 xLajků:

48

já tam nehodlám dělat vůbec nic....

0 xLajků:

49 Naposledy upravil: Erža (05. 04. 2008 12.26:48)

Gazelle napsal:

Musí tam totiž přijet i nějaký amatér a né jenom samí profíci jako vy

A taky basfandové, co tu basu enem vlastní big_smile bůůůů }:-{)}

Pipo, jelikož v tom tydnu asi budem dělat rekonstrukci, tak nemuzu dopředu na 100% rict, jestli prijedu. Budu to vedet tak max tyden predtim. Takže si nic nerezervuju a zavolala bych pak přímo panu Volkovi - kdyžtak vemu spacak a vyspim se někde na seně.

Koukám na spoje, a dojela bych asi v sobotu v jednu odpoledne do Uh.Hradiště. Byl by někdo ochotný pro mně dojet na nádr? Bo je to 11km a první bus mi tam jede po šesté večer.

0 xLajků:

50

Gazelle: no určitě přijeď. Kdyby to byla akce pro profíky tak tam taky nejedu smile je to jen setkání lidí se společným koníčkem, nic víc, nic míň. Myslím že na místě bude k vidění a případnmu odzkoušení a porovnání dost zajímavých věcí, kolik, to záleží na nás. ALe zatím to vypadá hodně dobře.
Osobně mám velkou radost že přijedou twobasses a taky z Betarona. ALe nejen z nich, doufám že se přidá ještě víc lidí...
Eržo, doufám že ti to vyjde. s přiblížením si myslím že problém nebude, auta tam budou a snad nebudou všichni nalití smile ještě se domluvíme. Jenom mě napadá, že, pokud teda pojedeš po té trati od Zlína na Hradiště, myslím že je lepší vystoupit v Huštěnovicích nebo Babicích, je to blíž-díval jsem se do mapy.

Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

51

Pipa: jedu, ještě musím ukecat přítulkyni, ale ta podlehne smile, myslím, že největším lákadlem pro ni bude pes, kterého slibuje Kubš, takže Kubši, jak ho nedovezeš, poznáš zuby mé přítulkyně... smile
Jinak dovezu komplet, co mám, až na Fendera (a Hartke), který je teď trochu bokem a čeká na seřízení a výměnu strun, do kterých se mi moc nechce...

Doufám, že tam bude pár kompresorů, chtěl bych si to trochu osahat smile

0 xLajků:

52

Gazelle napsal:

myslím, že největším lákadlem pro ni bude pes, kterého slibuje Kubš, takže Kubši, jak ho nedovezeš, poznáš zuby mé přítulkyně...

mno vzhledem k tomu že bez přítelkyně bych tam nejel a ta by za s nejela bez psa....tak bud klidnej tvoje přítulkyně nejpíš pozná "face-lick" od RhodeskýhoRidgebacka, krom toho Pipa má taky solidního hafana tak neboj psů tam bude dost :-D jeden větší než druhej :-D
nakonec nás všechny sežerou

0 xLajků:

53

pipa napsal:

Jenom mě napadá, že, pokud teda pojedeš po té trati od Zlína na Hradiště, myslím že je lepší vystoupit v Huštěnovicích nebo Babicích, je to blíž-díval jsem se do mapy.

zastavuje to v ...Otrokovice - Staré Město u Uh.Hrad. - Uherské Hradiště, takže asi ten Uh.Brod.

0 xLajků:

54

Eržo, já pojedu v tu sobotu z Hradiště! Nebyl by to tedy problém. Asi tam vyzdvihnu i Chátru, ještě se mu musím ozvat.
A abych uklidnil Gazelle: neboj se, klidně přijď, protože i já jsem naprostý amatér patřící do trefně nazvané kategorie Majitel basy.

0 xLajků:

55

RAT napsal:

kategorie Majitel basy.

ufff sem víc, sem "majitel bas" :-D ale stát se může všechno a třeba budu taky jen majitel basy :-D

0 xLajků:

56

toRAT: supr, děkuju, jeste dam vedet, nevim na 100pro, esli pojedu

0 xLajků:

57

Kubš napsal:

ufff sem víc, sem "majitel bas" :-D ale stát se může všechno a třeba budu taky jen majitel basy :-D

...třeba od tebe koupím další basu a naše role se otočí: ty budeš pouhým majitelem basy a já se stanu majitelem bas big_smile

0 xLajků:

58 Naposledy upravil: Kubš (05. 04. 2008 22.30:23)

momentálně sem v situaci pokušení :-D že bych prodal(mám oku jednoho 77 JB s Darkstárama)  :-D ale tyhle situace holt nastávaj jednou za čas je to dost těžký ovládnout, nedá se to pořád takhle dělat takež spíš budu majitelem bas :-D bez změny

0 xLajků:

59

hehe...toz to ja bych mohol taky priject...pokud tam budou i "vlastnici" basy smile)))

0 xLajků:

60

pipa napsal:

vybírání záloh, tomu jsem se právě chtěl vyhnout, stejně jako nějakému programu. Jsme (většinou) dospělí lidi a (většinou) svéprávní, tak když se domluvíme, že se někde sejdem, tak se tam sejdem a nebudem se pojišťovat zálohama...

Myslel jsem to kvuli majiteli, aby se tam neselo nakonec 5 lidi...

Nějaký Fendery...
0 xLajků:

61

to d.a.l.i.: Pekne stranky... smile

0 xLajků:

62

d.a.l.i napsal:

Myslel jsem to kvuli majiteli, aby se tam neselo nakonec 5 lidi...

covece ja bych zbytecne nepanikaril....

Jsem  TU
0 xLajků:

63

Robson napsal:

to d.a.l.i.: Pekne stranky... smile

Myslis, ze bys nekde vystrachal nakou ukazku toho, co hrajete? Zajimalo by me to.

Basy: Aria STB (JB), Carvin XB75 custom, Hohner B2A
Komba: Carvin R600 , Marshall B25 MKII, Yamaha AA5
Ostatní: Line 6 Bass Pod XT Live, Ditto Stereo Looper (TC)
0 xLajků:

64

Robson, Figi: Paklize je to dotaz na me, prosim piste na mail, neco najdu smile

Nějaký Fendery...
0 xLajků:

65 Naposledy upravil: CharlesBass (10. 04. 2008 22.31:20)

Kóóónečně sem to celý přečet....fůůůf. To bylo napětí. Nemoh sem se dočkat, až se dozvim konečné datum!!! Zprvu to mělo být už na loni, přesto jsem doufal ... a vono to vyšlo. lol Tak si mě tam připište. Já se připíšu určitě. A těšim se!!

pipa napsal:

3.5. : t.kedzoir, ZdeNor, Pipa, Betaron, Axlík, Kubš, RAT, klusi, d.a.l.i, Spider. Počítám že další se ještě přidají.

Tedy:
3.5.2008 : t.kedzoir, ZdeNor, Pipa, Betaron, Axlík, Kubš, RAT, klusi, d.a.l.i, Spider, CharlesBass.

P.S.1: Datum bych již neměnil...i když jsem se připsal jako poslední a celý thread jsem přečet jedním dechem....
P.S.2: A co Ty Kořene? smile
Edit:
P.S.3: Velké nadšení bylo částečně zchlazeno velkou vzdáleností 264Km, což nepovažuji za velkou výmluvu(nejedná se sico o nic závazného), ale trochu mě mrzí, že budu muset brát víc v potaz náklady na cestu ... kruci:|

0 xLajků:

66

Robson to PIPA smile

Sory Kamo, ale oficielne se ted zrikam ucasti na SRAZU...sem pozvany na krest noveho cimbalu, a jako obecni komunalni politik se ho musim v ramci strany zucastnit smile)))))
Snad nekdy priste....uzijte si to do nejhlubsich tonu basy smile))))
Robson

0 xLajků:

67

No jo, další politik nahánějící hlasy voliču big_smile

0 xLajků:

68

Robson to RAT:

hehe..tak jest, ale ma to i tu vyhodu, ze mame zkusebnu skoro zadara na obecním kulturním domě a hnedka (jednu stenu) vedle je HOSPODA smile)) A jak sa rika muzikanti nepiju vodu smile))

0 xLajků:

69

Zdravím všechny, co tam budou. Jen by mne zajímalo, kdo tam všechno chcete být už od pátku? Díky.

0 xLajků:

70

0 xLajků:

71 Naposledy upravil: Figi (16. 04. 2008 23.46:50)

To ze tam chci bejt este neznamena, ze tam budu sad
I dyz pockat, ted me napada, ze jedu dom, pak sem schopen se dovalit mezi 16 a 22 qetnem. Teda hovno schopen. Proste
necham sud sudem,
pritelkyni se sudem,
nahyho brachu studem
a privalim, pac budu na tejden doma slavit a cumet. Tak dyby to bylo v tejdnu...

Basy: Aria STB (JB), Carvin XB75 custom, Hohner B2A
Komba: Carvin R600 , Marshall B25 MKII, Yamaha AA5
Ostatní: Line 6 Bass Pod XT Live, Ditto Stereo Looper (TC)
0 xLajků:

72

Já bych tam chtěl být taky od pátku, ale chtělo by aby nás tam bylo trochu víc, zatím to je: já, přítelkyně, pes, Kubš, přítelkyně, pes... big_smile

Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

73

t.kedzior napsal:

Plánuji rovněž pátek a už o tom přesvědčuji i spidera, který se jiste hnedle připíše.

Presne smile Je to zarizeno takze muzete pocitat i se mnou

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

74

Se mnou počítejte až v sobotu, v pátek budu bohužel ještě v práci víc jak 300km od Chřibů a s malou potom na večer už cestovat nemůžeme sad

0 xLajků:

75

týýýjoo kdyby to bylo o měsíc pozdějc, tak bych si udělal výlet moc rád, i s potencionální basou, ale v tomhle termínu odevzdávám BP, mám zkoušky a pár dnů před státnicema.. blbá škola sad

0 xLajků:

76

Se mnou taky az v sobotu, ja budu v patek jeste 1600km od Chribu smile Jinak kdyby se dalo s nekym domluvit, kdo by me vzal z Brna autem, budu moc rad. Samozrejme na palivo prispeju.

0 xLajků:

77

Až v sobotu, v pátek ještě zvučím.

Spidere to si ty na gestikulující fotce? Takový zuřivec.=D
Příjď zítra do Marley Klubu na výstavišti, máme tam hračku k výročí Schelingera.

0 xLajků:

78

Betaron napsal:

Spidere to si ty na gestikulující fotce? Takový zuřivec.big_smile

Jo, je to on. Ale on je docela hodny a mily big_smile

Ja dorazim v sobotu k veceru, na 99% sam, jen s 3-4 basama a mozna s rolandem.

Nějaký Fendery...
0 xLajků:

79

...To bude pánové jízda...muhehe :-D
začínám se těšit...já jsem měl srazovou náladu ve vánoce, kdy byla spousta času, teď mám docela plno a moc se mi ani nechtělo, ale fakt se už těším. Ještě zajedu na ten ranč  ujistit se, že bude dost piva (pro Betarona kofoly?) a hlavně dořešit nějaké detaily. Snad bude vše OK. jinak se mi hlásí jeden známý s areálem a ubytováním, někde se to domákl a vyčetl mi, že jsem to nesměroval k němu-ale mě ten Ranč přijde super place a majitelé se zdají být opravdu sympaťáci a navíc taky muzikanti

Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

80 Naposledy upravil: Štěpán Axman (17. 04. 2008 15.40:53)

ZdeNor napsal:

Jinak kdyby se dalo s nekym domluvit, kdo by me vzal z Brna autem, budu moc rad.

no uvidi se, kdo z brnenske kliky pojede, treba zbyde misto v aute...

a co se tyka patku tak zalezi na domluve, prave hlavne dopravni...

Jsem  TU
0 xLajků:

81

Zvazuju taky ucast smile Mozna bych dorazil vlakem s Erzou.

CEILIN KAT IZ WATCHIN U MASTERBATE
0 xLajků:

82

Dante, jasně, určitě dojeď...a nezapomeň přibalit to svoje nové parádní dřevo smile

Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

83

Betaron napsal:

Až v sobotu, v pátek ještě zvučím.

Spidere to si ty na gestikulující fotce? Takový zuřivec.big_smile
Příjď zítra do Marley Klubu na výstavišti, máme tam hračku k výročí Schelingera.

Jo, sem to ja smile Prijdu mrknout rad, schellingera mit moc rad, velmi podivnou shodou okolnosti bych mel mit volno

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

84

Dante napsal:

Zvazuju taky ucast smile Mozna bych dorazil vlakem s Erzou.

Moje nabídka pro Eržu, že bych ji mohl z Hradiště nebo ze Starého Města svízt v sobotu do Chřibů platí samozřejmě i pro tebe. Mám kombík, tak věci se tam v pohodě vlezou.

0 xLajků:

85

Tak když vidím, kolik lidí se hlásí na pátek, tak já s přítelkyní dorazíme taky.... Už se na všechny moc těším...

0 xLajků:

86

RAT napsal:

Moje nabídka pro Eržu, že bych ji mohl z Hradiště nebo ze Starého Města svízt v sobotu do Chřibů platí samozřejmě i pro tebe. Mám kombík, tak věci se tam v pohodě vlezou

Volně přeloženo: RAT považuje Eržu a Danteho za věci, tak je naloží do kufru svého kombíka smile
já budu mít na akci svého pohřebáka a taky přítelkyni, která v podstatě nepije. Tak by neměl být problém se pro někoho otočit (myslím někam k vlaku, ne třeba do Brna smile )
telefoun na mě je 777932651

Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

87

pipa napsal:

Volně přeloženo: RAT považuje Eržu a Danteho za věci, tak je naloží do kufru svého kombíka smile

Tím jsem samozřejmě  myslel jejich tašky, basy atd. I když už moje auto zažilo nejednou pasažéry naložené do zavazadlového prostoru z příčiny celkové společenské únavy, kdy vykazovali aktivitu, kterou připomínali spíše neživoucí věc než vitálního tvora big_smile
Pro konverzace schopné cestující mám v autě, světe div se, dokonce i sedačky smile

0 xLajků:

88

RAT napsal:

Pro konverzace schopné cestující mám v autě, světe div se, dokonce i sedačky

heh a to já ne.... :-) mám upravu felicie "kapela a pes" big_smile

moc se tam těším...chci se optat už jste zamlouvali ubytování??

0 xLajků:

89

Chystám se na to v pondělí, zatím to nehrotím, zase tolik lidí tam nebude, ne? smile

0 xLajků:

90

O ubytování se nebojte, je tam místa tak pro 200 lidí :-) já tam ještě zajedu se domluvit, jak to bude probíhat, jestli si ho máme zamlouvat předem, nebo jestli stačí prostě jen nahlásit počet +/-, já myslím že jim to bude stačit i tak.

Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

91

ok, dej vědět samo nedělá problém zavolat, či mailnout ale je hloupý mailovat když je třeba něco v jednání smile

0 xLajků:

92

Tak jsem se spojil s Chátrou a dohodli jsme se, že ho svezu na sraz. Celolampu bere s sebou! Myslím si, že nejsem jediný, co si ji chce prohlídnout a případně vyzkoušet. smile

0 xLajků:

93

sice tomu vubec nerozumim, ale urcite jsem na to moc zvedava :-) po te, co jsem si to na jeho webu prohlidla. Super, ze se vsichni do toho tvyho pohrebaku vejdem ;-)

0 xLajků:

94 Naposledy upravil: Péčko (21. 04. 2008 08.50:59)

pipa napsal:

O ubytování se nebojte, je tam místa tak pro 200 lidí :-) já tam ještě zajedu se domluvit, jak to bude probíhat, jestli si ho máme zamlouvat předem,

Já bych přijel se ženou a basou, ještě nevím kterou, nevím jestli už v pátek, spíš v sobotu a jestli teda stačí domluvit ubytování na místě, tak je to v poho.

jazz bass + atk + red ripper + qtron + ampeg

www.sufunkygang.cz
0 xLajků:

95

Péčko: tak to už se těším, až tě poznám..., moc se mi líbí Vaše píseň Na kole...., ta je fakt hrubá....

0 xLajků:

96

Takže aktuální info: vše je domluveno. Objednávat předem si nic nemusíte, stačí, když tam zavolám v předstihu počet kolik nás asi bude (+/-) takže to pořeším koncem týdne nebo začátkem příštího, nějak to tady posčítám.
Ubytování je v chatkách, viz stránky. Dali si mě ptal na vytápění, sociálky a možnost ubytování v penziónu kvůli manželce a dítěti: takže, D.a.l.i, penzion rekonstruují, takže ubytování opravdu jen v chatkách. Vytápění není problém-pomocí přímotopu. Sociálky jsou prý nové, luxusní.
Jídlo: normálně mají jen klobásky, pizuu a možná nějaké další podobné záležitosti,  po domluvě a objednání jsou schopni samozřejmě zajistit jídlo jakékoliv, ale obávám se, že se tady těžko nějak dohodneme. Tak jsem myslel, že bysme si objednali na sobotu večer kotel guláše, co myslíte? A my ostatní, co tam budem už od pátku, si s jídlem poradíme každý sám.
Nějaké dotazy? smile

Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

97

Spíše poděkování za tvou organizaci srazu. S jídlem i sociálkou si poradím, basu snad zvládnu taky.

0 xLajků:

98

pipa napsal:

se tady těžko nějak dohodneme. Tak jsem myslel, že bysme si objednali na sobotu večer kotel guláše, co myslíte? A my ostatní, co tam budem už od pátku, si s jídlem poradíme každý sám.
Nějaké dotazy? smile

+1 pro gulash ! Kdyby bylo nejhur sezenu nekde kotel a gulas udelam.....

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

99 Naposledy upravil: Péčko (21. 04. 2008 12.14:36)

Gazelle napsal:

Na kole...., ta je fakt hrubá....

Dík za pochvalu, máte dobré stránky:)
Fajn dotazník.

pipa napsal:

Jídlo: normálně mají jen klobásky, pizuu a možná nějaké další podobné záležitosti

Pizza a pivko je optimální:)
I když Spiderův guláš zní taky interesantně:)

jazz bass + atk + red ripper + qtron + ampeg

www.sufunkygang.cz
0 xLajků:

100

spider napsal:

+1 pro gulash ! Kdyby bylo nejhur sezenu nekde kotel a gulas udelam.....

jsem kockopadne za!!!
Goulage rulezzzz smile

Jsem  TU
0 xLajků: