1

Téma: Koupe basy

Hodlam koupit nejakou basu stedni kvality za nejakou priznivou cenu a chtel bych se zeptat, kde mohu sehnat neco jineho, nez to, co je obvykle v music-obchodech. V soucasnosti totiz hraju na pujcenou, celkem netypickou basu beze znacky. Ma ale prepinac snimacu a podobne vychytavky. To jsem ale nikde jinde nevidel, existuje to jeste vubec???
Diky.

0 xLajků:

2

Re: Koupe basy

prepinac snimacu je obvykle na kazdy base, co ma vic jak 1 snimac smile)

jinak stredni trida, to bude asi stagg, fokus, dimavery, squier, sel bych spis do squieru nebo fokusu.....

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

3

No, prepinac snimacu na basach uplne bezny neni, treba ja takovou basu nikdy nemel. To maji spis kytary, basy mivaji pomer snimacu nebo samostatne hlasitosti pro snimace. kdyz chces neco netypickeho, budes asi muset cist inzeraty a obihat bazary  smile

0 xLajků:

4

prepinace bejvali na Gibson a Rickenbacker basach, jinak moc ne, ale ted jsem snad videl nekde na webu ze nekdo prodava kopii Ricka, snad nejakej sabbath revival ve zline nebo kde

Fender Precision Bass 1975, SOUNDCITY 200+, AmpegSVT412, CryBaby105Q
oblibene fraze: olse, javor, jasan, japan, nikl, ferrit, ECC832, ECC83, ECC82, ECC81, KT88, EL34
0 xLajků:

5

deafslap: jo tenhle prepinac big_smile ja myslel celkove prepinani snimacu, takze jsem myslel i potenciometry smile)) pardooon

ale prepinace jsou na jolanach smile

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

6

hele, ja teda nevim jak je to z Helmova žlebu daleko do Brna, ale kdybys mel zajem tak prodavam od fokusu kopii MM4 (musicman) za 4500kc...need money...je to slusna basa, vybiral jsem ji primo ve skladu a hraje tak o tridu vys nez normalni fokusy (prave proto ze je to u nich kus od kusu), ma aktivni elektroniku, černa a hraje kurevsky...samozrejme ne tak hezky jako muj novy japonec jazzbass ale taky pekne smile

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

7

No nevim jestli je zrovna fokus střední třída (tím samozřejmě nechci shazovat Axlíkova MM:)), spíš bych už dneska šel do nějakého Corta.
Možná by bylo lepší, kdybys napsal kolik do toho chceš vrazit.

Neuser for president! Sadowsky, Fender a Vlasak taky...
0 xLajků:

8

no dovol....ja si vcera malem vyrvu hlasivky a on na me takhle!:)
hele, ze 4500 je MM4 fokus (navic fakt dobrej!) za slusny prachy.....

Jsem  TU
0 xLajků:

9 Naposledy upravil: Klusi (25. 03. 2006 12.40:53)

No dobře, tak teda uznám, že Axlíkův mjůzikmen je výjmečné basisko, kvůli těm včerejším extra výkonům na podiu, ale jinak je fokus vždycky trochu pokus...:) Pokud si ho vybereš, tak může být skvělej...

Malej offtopic: Axlíku zkoušels toho Warwicka vašeho basáka? Vypadal hodně luxusně....

Neuser for president! Sadowsky, Fender a Vlasak taky...
0 xLajků:

10

tak to zas uznavam ja...jak jsem rekl, je to kus od kusu a ten muj kus je fakt kus,
zadnej fokus-pokus a pak slus....je to vyhrana basa a za slusny love a se zarukou...(teda samozrejme pouze moji, ale ja jsem snadno k nalezeni...:)

Jsem  TU
0 xLajků:

11

S Cortem nemám nejlepší zkušenosti, chytil sem do ruky v obchodě asi špatný kus, ale to jen dokazuje, že je to kus od kusu.

0 xLajků:

12

A co nejaka Ibanezka?

http://www.jpeg.cz/images/657_banner001.gif
basa: FENDER Deluxe Active Jazz Bass
aparát: 2x box Hocke 1x12" 300W (1x s hornou), Hartke HA3500
0 xLajků:

13

já myslím že za 5-6 tisíc je ot jedno pokud se jedná o novej nástroj...prostě tam nebude výraznej rozdíl tím myslím v globálním měříktku - budou horší a lepší kusy, ale v celkovým pohledu bude vycházet Ibanez jako Cort nebo cokoliv jinýho

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

14

Ted jsem vzal do ruky v hudebninach Ibanez GSR 200 a byl jsem prekvapeny, jak lehoucka basa pekne hraje nasucho. Na kombo jsem to nevyzkousel, pac mi to nedovolili, ze uz jsem tam byl jednou a ze az budu nejake chtit, tak ze mi ho nechaji vyzkouset... Hudebniny Rock Paradise v Ostrave.

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

15

to si děláš srandu ne???tohle ti řekli?? tak teda těm bych svoje prachy nesvěřil....včera sem se rozmejšlel kde mám koupit struny a nakonec zvítězila ochota prodavačů v Humlovi nad možná lepší cenou ale zato naporosto supermarketovým přístupem v Muzikeru....

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

16

d.a.l.i napsal:

Na kombo jsem to nevyzkousel, pac mi to nedovolili, ze uz jsem tam byl jednou a ze az budu nejake chtit, tak ze mi ho nechaji vyzkouset.

Tak tam už bych v životě nepáchl.

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

17

Ad Rock Paradise: vsak uz me tam taky neuvidi...

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

18

V Data music to není špatný, za to Fuck off Lídl, moc drahej

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

19

... a navíc kácí stromy :-) Nejlepší je Hypernova... Albert rulezzz!

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

20

To mikulík, tak tos mě dostal:)))

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

21

mikulik napsal:

... a navíc kácí stromy :-)

Coz bys jako muzikant mel uvitat, prece jen slusneho dreva na vyrobu kytar je jako safranu!

Nějaký Fendery...
0 xLajků:

22

tak tak, kvalitního dřeva není nikdy dost:)))

0 xLajků: