1

Téma: Squier By Fender

Hojte vseci nevite neco o teto base http://kytary.cz/squier-by-fender-stand … 93:0:0:1:0  okouzlila mne designem navic sem prisel ze prestavam davat 5 strun a potreboval bych nejakou 4rku. Hral tu nekdo na ni ?? Dekuju mockrat

no ibanez gsr205 + vychodonemecky bassgun 150W mno moc na to hrdej nejsem ale lepsi nez nic smile
0 xLajků:

2

Re: Squier By Fender

no nevim Squier asi nebude nic moc, ale určitě je to lepší než třeba Stagg nebo Dimavery.... samozřejmě spousta lidí ti tady poradí něco z druhý ruky nebo Fokuse, což by byly asi lepší varianty, ale taky ne o moc...akorát mi přijde zbytečný kupovat si čtyřku, protože nedáváš pětku. jestli myslíš, že ta čtyřka bude lehčí, tak si podle mě na omylu, nebudeš to dávat ani na ní, chce to prostě cvičit....

0 xLajků:

3

squier neni uplne pruser, zalezi samozrejme na cene, urcite bych se spis kouknul po ojetem, za slusnou cenu, koukni tady do inzerce, D.a.l.i.  squiera i kdyz jen affinity prodava. 6 tisic bych za noveho nedal ani nahodou, pokud by byl nekde mezi 3 a 4 tisicema da se o tom uvazovat. Luxusni zvuk z toho nepoleze, ale melo by to jit seridit pro komfortni hrani a to je podstatne v teto cenove kategorii

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

4

spider napsal:

D.a.l.i.  squiera i kdyz jen affinity prodava.

Ja se nakonec rozhodl, ze skvera si necham. Z meho pohledu je to slusna basa a jako zalozni a na budouci drasticke muceni vlastnimi detmi bude dobra.

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

5

Ahoj, mam taky skvera. Kupoval jsem novyho moder bass  za cca 6 K. Urcite je na tom lip nez Stagg , Dimavery a pod..
Drzi ladeni, potaky nechrasti a fungujou. Jenom by chtela odborny zasah kytarare nebo nekoho podobnyho.
Ale abych jenom nechvalil.
JB snimac je vybornej chytac vsemoznejch sumu z okolnich elektro zarizeni. PB snimac mi uz parkrat zmlknul (asi zaasek jader cívky)
Neodrazuju te od tohodle nastroje, jenom radim vyzkouset. Vyhoda novy basy je zaruka, ale dani za to je zase cena....
Tak si vyber ~_^

Schecter Hellraiser 5 ║ Squier by Fender MB-4
Hartke VX3500  ║ Warwick blue cab 15,
LINE 6 BASS POD XT PRO + IMG STAGE LINE STA-300 + Hocke BS 115
Pár levých rukou big_smile
0 xLajků:

6

d.a.l.i napsal:

na budouci drasticke muceni vlastnimi detmi bude dobra.

...nemluve o tom, ze v ty dobe uz to bude vintage...

Basy: Aria STB (JB), Carvin XB75 custom, Hohner B2A
Komba: Carvin R600 , Marshall B25 MKII, Yamaha AA5
Ostatní: Line 6 Bass Pod XT Live, Ditto Stereo Looper (TC)
0 xLajků:

7

d.a.l.i napsal:
spider napsal:

D.a.l.i.  squiera i kdyz jen affinity prodava.

Ja se nakonec rozhodl, ze skvera si necham. Z meho pohledu je to slusna basa a jako zalozni a na budouci drasticke muceni vlastnimi detmi bude dobra.

heh dej je na sport tam se aspon otrkaj muzika je nic nenaučí podívej se na forum :-D

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

8

Ja sem přes squier precision special presel na fendery. Podle me je to dobra basa pro zacatecnika, prezit s ni muze i pokrocilej hrac, ale je cejtit ta cena. Takze dobry je, ze je to dobre hratelny, seriditelny, nekrouti se to a tak. Ale je lacinejsi elektrika a harware, to vůbec nevadí v začátku, může vadit hráči zvyklému na lepší. Dobrý je, že je z olše.

0 xLajků:

9

Figi napsal:

...nemluve o tom, ze v ty dobe uz to bude vintage...

Za 5 let???

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

10

d.a.l.i napsal:

Za 5 let???

Sem netusil, ze mas uz tak stary deti.

Basy: Aria STB (JB), Carvin XB75 custom, Hohner B2A
Komba: Carvin R600 , Marshall B25 MKII, Yamaha AA5
Ostatní: Line 6 Bass Pod XT Live, Ditto Stereo Looper (TC)
0 xLajků:

11

Já mám Squier Jazz Bass a stěžovat si rozhodně nemůžu. Hraje se na to pěkně, je krásně slyšet, a až na ten nápis Squier vypadá z dálky téměř identicky jako Fender:) Jasně že to není několikanásobně dražší origoš, ale už se s ní dá celkem v pohodě žít a hrát. Úplně nejhorší je na ní asi ta ne moc dobrá pověst, která jí předchází:)

fuck the styles
0 xLajků: